- 14 Apr 2009, 02:49
hahahahahahahahahaa
Originally posted by Dzelajza Rouzali pakovanje koncentrovanog testosterona koje se šepuri i zapišava teritoriju
Mene tako gracilne muške figure poput ove koju je Lipa Škripa "okačila" ne privlače seksualno, ali bih mogla da ih posadim i gledim i pokušavam da se identifikujem sa njima, kao što imam takav poriv svaki put kad gledam umetničko klizanje u dečačkoj kategoriji. U stvari, ima u tom mom zurenju u klizače i nečeg poluseksualnog, ali i to proističe iz divljenja prema muškarcu koji ima sposobnost da pravi tako gipke pokrete. Tako bih volela da mogu da budem muškarac klizač, ali me dve sitnice sprečavaju. Jednu ne moram da pominjem, a druga je još malo pa patološki strah od leda.
Elem, na kraju me uvek seksualno privuče neko pakovanje koncentrovanog testosterona koje se šepuri i zapišava teritoriju. Sreća te me brzo prođe.
A pre par meseci sam dva puta sanjala da sam u braku sa nekim finim plavušanom, Norvežaninom, dečačkog izgleda, sitnog lica i nosića...
Zašto mi se sve ovo što sam nabrojala skupa čini kao jedan dobar razlog da nastavim da budem lezbejka?
hahahahahahahahahaa