Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ValGrčka je i jedno sam je vrijeme obožavao. Za Linoladu ne znam ali vjerujem da su to napravili jer se tako radi sa svime, navodno se tako i Eurokrem radi za izvoz.
Taj fineti prodaju u Srbiji. Mislim da je ´talijanski. Bar ukusom lichi.
Originally posted by geyboyimam osjecaj da je ovo neka kopija ili prevara jerbo nemam nikakav info o ovome...
Za sve koji vole Lino Ladu imam tuznu vest. Podravka je izbacila za susedna trzista jeftiniju verziju koja je nazalost i manje kvalitetnija pa beli deo nema vise obarajuci mlecni ukus kao pre. Sada je 3% lesnika naspram 12% i 9.5% mleka u prahu naspram 15%. Mada mi se cini da je i ova Lino Lada po meni i dalje bolja od bilo kod drugog krema, posto nikada nije jako tvrda i masna kao sto Eurokrem moze ponekad da bude. Evo slike novog pakovanja od 400 g, a inace ima i od 1 kg i po 100 g.
http://img212.imageshack.us/img212/3420 ... adaxr9.jpg
Originally posted by erkondisnKupljen je u Srbiji, Novi Sad. I nazalost, evo sta mi je Podravka odgovorila:
imam osjecaj da je ovo neka kopija ili prevara jerbo nemam nikakav info o ovome...
jel mozes dati vise informacija u kojoj drzavi/gradu je kupljen ovaj proizvod, ovi u podravki ce biti itekako zainteresirani
Originally posted by geyboyda im p.m. lopovska.
Sta god da bilo, ja sam jako razocaran i tuzan. Inace, nazad na kutiji od jezika stoje: SRB/MNE, BIH, AL i MK. a HR nema tako da ova Lino Lada sigurno nije namenjena za hrvatsko trziste.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!