Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by iWannaA nece grom u kopriwe bolan...
'dje si *Candy*, bolan, grom te spalio? :moli_se_da_ga_*candy*_ne_iskulira_ponovo:![]()
![]()
Originally posted by *Candy*Originally posted by iWannaA nece grom u kopriwe bolan...
'dje si *Candy*, bolan, grom te spalio? :moli_se_da_ga_*candy*_ne_iskulira_ponovo:![]()
![]()
...A tu sam ti ja,muwam se kao dux ali me wi ne widite...
...Eo sada sto te nisam iskulirala owa usluga ti je kostala 5.000 eura...Molim te dobaci mi to na ziro racun da ne bude problema...
....Xexexexexexexexe...
![]()
Gleeee dwe iste westice...![]()
ja sam owa crwena...
![]()
Originally posted by the1whowishedNecu menjeti potpis...
Pretpostavljam da to znaci da ces uskoro promeniti potpis.![]()
![]()
EDIT, sa MSNa, by the1: Ne pokazuj mi srednji prst da ti ne bih rekla da mozes da mi popusis isti taj srednji prst.
Originally posted by *Candy*Mljac...
..publiko owo sam joj ja pokazala srednji prst,a ona se toliko lozi na mene da zeli da joj ga "popusim"...
Originally posted by *Candy*Amin!
http://www.youtube.com/watch?v=ZMRPfCRV2xI
Originally posted by the1whowishedNecu,ne brini...
Amin!
I nemoj da bezis...http://www.youtube.com/watch?v=8cAjU9RUpoQ
Originally posted by *Candy*Originally posted by the1whowishedNecu,ne brini...
I nemoj da bezis...
![]()
Originally posted by *Candy*Originally posted by the1whowished
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazi drugarici, da je sama napravila glupost i da svega ovoga ne bi bilo, da nije prva pocela da se kaci, obraca onako kako mi se obratila i posle toga nastavila da izigrava velikog mangupa.
Ne vucem se ja ni po kakvoj zemlji, vec cvrsto stojim sa obe noge na njoj, ona neka sidje sa oblaka, pa mozda i ukapira kakvu je glupost napravila...
Izvini na smetnji! Pozdrav!
Originally posted by *Candy*
...E owako pre nego sto pocnem zelim da kazem da sam nowa na owom forumu i slucajno sam saznala za njega surfajuci po netu...i odlucila sam da se regujem...
Moje prica je sledeca:...Do pre 5 meseci postala sam to sto jesam tj.lez...to se desilo saswim slucajno,izasla sam u gradu sa swojim deckom (koji mi se i ne je puno swidjao niti sam ga wolela)...i dok smo sedeli na jednoj klupi slucajno sam primetila kako me jedna cura gleda,i cim ja nju pogledam skrene pogled...!!Od te noci nisam uspela da je izbacim iz glawe!!Sutra dan kada sam otisla u skolu desilo se cudo,ona je zajedno sa mnom u smeni...bila sam toliko srecna...swaki put bi mi srce zaigralo kada prodjem pored nje i uwek se gledamo prawo u oci...prwi put kada sam stala da pricam sa njom noge su mi klecale da sam mislila da cu se oneswestiti...druzila sam se kratko sa njom ali zbog neke gluposti wise se ne druzimo toliko ali smo u kontaktu!!Wec neko wreme sam sxwatila da sam se do usiju zaljubila u nju...a ona uwek kada prolazim prawi neke grimase,kako bix je ja primetila...kada god se pogledamo osetim kako i ona mene woli i da me zeli,ali prob.je u tome sto ni ja ni ona ne smemo to reci!!!Priznala sam swe jednoj drugarici...koja je ni manje ni wise meni priznala da se i ona zaljubila u jednu curu...Pitala sam je za sawet i sta ona misli...i rekla mi je da i da joj nisam rekla ona je to widela...i da je milion puta primetila kako mene owa cura posmatra i rekla mi je da mala folira da se widi da je zaljubjena u mene...Ne znam stwarno sta da radim,da li da joj priznam swe,jer sigurna sam 10000% da je i ona zaljubljena u mene...WOLIM JE,NE MOGU BEZ NJE:drama:![]()
![]()
Originally posted by ZaljubljenaAli owo ipak nisi ti...Wec JA...
Kao da citam sebe od pre godinu, dve...posebmo zadnja recenica, kad procitam celu temu, posto vidim da se situacija ravija, javljam se![]()
Originally posted by *Candy*Ma da, nije proslo ni...ma koliko? Dva meseca?
Otkada je proslo to "Wolim je ne mogu bez nje"......Ko je sada sisa,zaljubiska sam se u neku drugu koja woli i mene...![]()
Originally posted by DeleteI to sto kazes.
Od tebe me ne bi iznenadilo, sta go da zaklkjucis.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!