Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By cybermikan
46. dan (vece) 5. april 2009. god.
7 minuta i 50 sekundi. Osecam se ekstra, opusteno i jako smireno... Pijem i dalje dosta vode, jedem jako malo i uzivam u zivotu, sto ranije nije bio slucaj jel sam se sekirao sta ce biti sutra, kako cu platiti stan? sta cu jesti? itd. Vise se time ne opterecujem i sve stizem da postignem na vreme.

47. dan (vece) 6. april 2009. god.
Punih 8 minuta i napredujemo dalje... Igor, koji je zavrsio celu praksu sungazinga od 270 dana u svedskoj prosle godine mi je bio u poseti. Posto sam mu zavrsio neki vazan dokument na kompjuteru, i nakon predivnog vremena koje smo proveli zajedno druzeci se, pricajuci o sungazingu, sajtu... popricali smo i o organizaciji za docek Hire u Srbiji odn. Novom Sadu... To sto smo pricali, sto smo se dogovorili i obavezali jedan prema drugome u tom planu necu sad ovog trenutka iznositi u dnevniku!

:dancing:
By iWanna
a cime se 'ranite kad je oblacno?
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by iWanna
a cime se 'ranite kad je oblacno?
pa vidi brate, ti akumuliras energiju, jako je vazno drzati pravu kicmu da ti kundalini moze slobodno strujati telom... to je ono sto sam ja ranije opisivao u dnevniku da osecam kako mi energija struji kroz telo, i da osecam kako mi tece krv venama...

cim izadjem napolje osecam kako se punim, ali takodje radim dalje i sungazing do kraja... jedem kako kazem jako malo supe i pola kriske dijetalnog hleba jel nemam potrebu za tolikom hranom kao ranije!

i naravno kad je sunce iza oblaka i kad gledam u fotonsko nebo i to seracuna, ali sutra ponovim isto vreme ;)
Korisnikov avatar
By cybermikan
48. dan (vece) 7. april 2009. god.
8 min i 10 sek. na pesku na plazi Dunava, (kamenjar) bos i ispravljene kicme- KONACNO!!! Eto i ta zelja mi se obistinila, ekstra iskustvo i zaista ekstra osecaj! Imao sam mali problem kad sam dosao na obalu jel je bilo dosta ljudi koji su setali a neki od njih su i pecali tamo, da skinem patike i uradim sungazing jel ce pomisliti da nisam normalan. Ali i tu prepreku sam odlicno savladao kao i sve do tad, izuo sam patike i stao bos na suvi pesak, navio stopericu na mobilnom na 8 minuta tacno, ispravio kicmu da moze kundalini energija da mi ne ometano tece kroz nju, spustio opusteno ruke i gledao sunce. Sunce je bilo ekstra, bilo je jako prijatno za oci, crveno sunce, crvena okrugla energetska bomba!!! WOW! To treba samo iskusiti i doziveti!!! Dok sam gledao u izvor zivota i energije, molio sma molitve PRASTVORITELJU za moj um da ga ocisti potpuno od svega negativnog za telo da mi ozdrave oci, zubi, zeludac i svaki problem koji sam imao, naravno nisam ni zaboravio da trazim oslobadjanje parapsiholoskih osobina i moci koje su skrivene u meni... takodje sam molio za moju zemlju i za sve okolne zemlje, za mir u svetu, da se ljudima otvore oci u vezi sungazinga da pocnu da ga rade i da uzivaju sve benefite istog itd. Nakon gledanja kad mi je mobilni odzvonio tacno 8 minuta, odbrojao sma jos 10 sekundi i pokrio oci rukama kako bih uneo u sebe i konzumirao svaki zrak i svaku sliku koja mi se motala ispred ociju jos neko vreme! Pijem i dalje dosta vode, danas sam jeo samo malo supe (8- 10 supenih kasika), ali sam primetio da mi je telepatija sve jaca i jaca!!! Nije vise slucajnost da kad nekome posaljem telepatsku poruku za nesto, da se isti odmah javi i da prica ili uradi bas to sto sam mu poslao. Motivi ovde su jako iskristalizovani i jasni!!! Necu nikome nista poslati da uradi u moju korist niti za moje dobro, to jednostavno nemogu da uradim- nemam snage za to taman i kad bih hteo.... imam svoj cilj i svoju misiju i znam sta radim i govorim, uskoro ce i vama pojedinima biti jasno...!

:apprentice: :kissass: :andjelak: :astral2: :balerina: :carica: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
49. dan (vece) 8. april 2009. god.
8 min. i 20 sekundi. Uradjen ekstra sungazing na crvenom sunce... osecam se ekstra, i dalje pijem dosta vode i jedem malo hrane. Uvece oko 22h upoznao sma jednog lika iz Beograda sa kojim sam se cuo preko jednog foruma, naravno cilj je bio razgovor u vezi sungazinga i davanje informacija o istom, bilo mi je predivno vreme jel je Boris jako pozitivna osoba, jos kad bi poceo da radi sigurni sungazing garantujem da bi bio jos pozitivniji i da bi mu bile otvorenije oci za projekte na kojima radi, jedan od njih je i srebrna voda.

50. dan (vece) 9.
8 min. i 30 sekundi. Sungazing uradjen u pesku sa Igorove terase (Igor je naime u Svedskoj zavrsio ceo proces od 270 dana, sad ima jos to da ide godinu dana bos ili da gleda u sunce svki dan po 15 minuta).... Upoznao sam Igorovu zenu i ostale ukucane tamo, popravio sam zenin mu lap top (instalirao nov windows sa svim pratecim drajverima i programima), i naravno pricao sa Igorom o nasem projektu o dovedjenju HRM-a u Srbiju, Igor mi je rekao i pokazao vizit kartu jedne novinarke sa lokalne tv jesenjin koja se zainteresovala da intervijuise coveka koji vec 9 god. ne jede nista- ekstra stvar!!!

51. dan (vece) 10.
8 minuta i 40 sekundi. Ekstra sungazing sa terase moje sobe odakle se videlo prelepo crvenkasto sunce, uzeo sam svoj novi mp3 plejer podesio na neku muziku za stimulisanje chakri, pojacao ga do kraja ispravio kicmu i gledao u predivno sunce hraneci se njime pojacavajuci ceo uzitak muzikom za stimulacijom chakri. Bilo je prelepo, narocito kad sam gledao u sunce i video ga u 3D WOW kakve je to samo osecaj gledajuci u trodimenzionalno sunce!!!

52. dan (vece) 11. april
8 min i 50 sek. Uradjen sungazing sa terase svog stana jel nisam stigao da idem na plazu posto sam imao bas dosta meilova i mesindzera da odgovorim ljudima koji se ozbiljno interesuju za ovu praksu. Takodje sam imao i par poziva oko interesovanja za dolazak HIRE kao i zanimanja za informacije o samom postupku sungazinga. Vecernje sunce je bilo predivno, nesto najbolje do sad, toliko puno energije do sad jos nisam osetio... skontao sma da se iz dana u dan sve vise i vise punim energijom, ali na jedan lagan i suptilan nacin (zato je potrebno kod sungazinga podizati vreme za po SAMO 10 sekundi na dan po HRM-ovoj metodi), osecam kako mi se kundalini shakti energija lagano dize, dodje do jednog dela i onda padne ponovo, osecaj je predivan a, zamislite kako ce tek biti kada zavrsim ceo ovaj proces ako je sad ovakav osecaj a jeste? !

:apprentice: :carica: :carica: :carica:
Korisnikov avatar
By cybermikan
53. dan (vece) 12. april 2009. god.
9 minuta tacno! Predivno sunce, ekstra porcija fotonske hrane, osecam se izvrsno, predivno i ekstra ali bas ekstra.... pravi osecaj ne mogu opisati svojim recima jel cu ga samo umanjiti koliko mi je ekstra, po ceo dan sam nasmejan i veseo, nista me ne moze naljutiti niti unervoziti, jako usporeno i smireno disem, tako se i osecam, dosta sam atkivan i brz, ali u isto vreme smiren i spokojan (za nervne bolesnike, prava stvar i to bez lekova). Pijem dosta vode i dalje a uzimam jako malo hrane jel me nasiti mana sa neba. Neka je proslavljen PRASTVORITELJ i neka je uzviseno njegovo ime!!!

13. i 14. april nisam gledao u sunce jel ga nije bilo na zalost... ta dva dana sam bio pomalo nervozan, i napet,jeo sam vise nego sto sam navikao za ovo prejasnje vreme od kad radim sungazing (cak i po 2 tanjira supe, 1-2 virsle i neke dijetalne stapicena dan) napominjem da nisam vegeterijanac i da je za mene ovo plafon, ali opet jako puno za razliku od prejasnjih dana kada je bilo sunca pa sam redovno gledao i hranio se puneci se njegovom energijom, te uzimao svega par kasika supe na dan i po pola kriske dijetalnog hleba, ceo dan sisajuci neke mentol bombonice ili ratluk.

54. dan (vece) 15. april 2009. god.
WOW Danas ludilo znaci!!!! 9 minuta i 10 sekundi neprestalnog gledanja u sunce sa ispravljenom kicmom! Znaci sta reci, vidi se iz napisanog, osecam se ekstra da mislim kako cu poleteti. Nakon gledanja u sunce i hranjenja energijom zivota odlucio sam da uzmem svoj bajk (hm... osecam da se podmaladjujem, cuj mene bajk vise nije bicikli... ) i da se malo provozam njime (ih da je to bila samo voznja kao ranije, sedis na biciklu i mirno picis samo pravo) hm... moram da poradim i na recniku malo!!! Ali, nije to je bilo izvodjenje takvih akrobacija i vratlomija sa neverovatnom brzinom i to cak sa zatvorenim ocima (po meni vezba za vidovitost) i ni jednu osobu nisam ni zakacio a kamoli udario u nesto, ni ja nisam pao sa njega i svi su se samo cudili kako je to moguce. Tada tog momenta kada sam to radio jel mi je bilo zabavno i interesantno kako ja to sad mogu odjednom da uradim sto nisam ni zamisljao ranije da cu ikad moci, nisam imao ni malo sumnje da ja to mogu, i uspeo sam! Sta cete udario me kundalini u glavu.. eheheheeee... koji je to bio osecaj wow! Nakon tih vratolomija koje su mi same po sebi dosle stao sam malo da iskuliram okolo jbte. Znaci nisam se umorio u opste, dva momka koja su sedela na klupi su me pitala na cemu sam (braco ako citate evo da vidite da vas nisam zaboravio i da sam odrzao svoju rec da vas spomenem u svom dnevniku), odgovorio sam na suncevoj energiji.. bla, bla, bla... pricao sam im malo o sungazing procesu kako se radi, koliko, sta da ocekuju kada pocnu sa praksom itd. dao ima uputstva kako da pronadju nas sajt o sungazingu i sve potrebne informacije. Neka je proslavjen i uzvisen nas PRASTVORITELJ neka mu je vecna slava, hvala i cast.

:balerina: :balerina: :balerina: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :angel: :astral2: :astral2: :astral2: :astral2: :astral2: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Eo da se malo smejete... sto kaze Hira "Ono sto se napise, nema vise natrag..."

ajde pre pisi taj dnevnik i kokadaci da i drugima pokazemo na sav glas kroz cega i vi prolazite... sad je dobro pisati kad ti se dogadja, kad se zavrsi ceo proces bice ti kasno jel nije to to... ja ako napisem sa zakasnjenjem od 2 dana nije to to, jel u tom danu pisem za prosli ono kroz cega prolazim u tom drugom danu za onaj prvi dan a, trebalo je da pisem za onaj drugi u tom drugom a, ne u drugom o onom prvom jel mi je iskustvo i osecanja bilo potpuno drugacije za prvi dan nego za taj drugi u kojem pisem za prvi.

ps ovo sam ja poslao jednom svom clanu na sajtu
(ovo je malo za smeh ko zna da se smeje, ne za kritike i rasprave, eto da ukopam malo sebe!!!!) !!!

:D :D :D :super::super::super:
Korisnikov avatar
By cybermikan
http://www.whatifthemovie.tv/?Click=803

What if you held the key to unlocking the greatest discovery of mankind?
(No Ratings Yet)
An exciting new film showcases some of the most significant scientific discoveries of the 21st century - including Sun Gazers Hira Ratan Manek (HRM) and Uma Sankar - two men living on sunlight energy. This video will change how you understand your self, helping you to unlock your fullest creative potential.
What if you held the key to unlocking the greatest discovery of mankind?
Unique and fascinating interviews with many of today’s most intrepid doctors, scientists, visionaries and philanthropists combined with stunning international cinematography and visual effects, will encourage you to look beyond the impossible and seek answers in a new and exciting realm of possibilities!
Be prepared to question your reality as you are introduced to extraordinary individuals who are achieving the miraculous. These incredible manifestations expand far beyond what social consciousness may think is possible. They will inspire you to follow your own innate awareness, allowing you to open to your true unlimited self!
Running Time: 119 minutes
Created by James A Sinclair
Color

http://www.whatifthemovie.tv/?Click=803
Korisnikov avatar
By cybermikan
WOW! Danas (veceras) 23. aprila 2009. 10 minuta i 20 sekundi najbolje iskustvo ikad!!!!

Video sam nakon gejzanja kada sam drzao ZATVORENE oci ogromnu spiralu jarko crvene boje koja se okretala kao ogromni vir, i u sredini malo zeleno oko, ta zelena je bila toliko izrazena da sam video samo to oko a, ne vise crvenu spiralu... osecao sam kako sam uplovio u to oko (kao star gate timovi kada prolaze kroz vrata), i oko tog oka dok sam prolazio kroz njega su bili u krugu kao neki krugovi koji su se takodje okretali i onda su nestali. Posle toga crvena mi se boja vratila ali mnogo bledja, na kraju je i ona nestala!

:astral2: :astral2: :astral2: :carica: :carica: :carica: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
62. dan (jutro) 24. april 2009. god.
10 minuta i 30 sekundi
WoW, Wow da bi WoW!!! Posle jutarnjeg gajzinga sa balkona cimerove sobe, bos i ispravljenom kicmom kada sam zatvorio oci nakon gejzinga opet sam video ogromno crvenilo koje se okrece u krug, u pravcu kazaljke na satu i ovaj put rupu u sredini koja je bila jarko plave boje i koja se takodje okretala u krug. Nakon sto su boje i rupe nestale pokrio sam oci jos malo rukama i video sam na obema rukama (zatvorenih ociju) po jednu rupu jarke zelene boje kako se okrecu i energiziraju tj. pune energijom... E, da i to da kazem jutros je sunce bilo poprilicno jako pa sam drzao ruke svo vreme iznad ociju! Nakon toga stavio sam vodu u providnoj flasi na sunce, i uradio Breath of Fire inace jedina stvar za koju HRM nije imao protiv da se radi uz sungazing jel ista pospesuje uzdizanje kundalini i ciscenje chakri.

:boxer: :boxer: :boxer:
By iWanna
Originally posted by cybermikan
WoW, Wow da bi WoW!!!
jel igras WoW? na kom si realmu?
Korisnikov avatar
By cybermikan
Eeeeeeeeeeeeee, ne igram jbga! Inace to WoW mi znaci ono amerski kada si bas odusevljen... ;)
Korisnikov avatar
By cybermikan
JAKO VAZNO UPOZORENJE O SIRENJU SVINJSKOG GRIPA, BOLESTI KOJA MOZE DA DOKRAJCI COVECANSTVO JEL SE PRENOSI SA COVEKA NA COVEKA!!!!

Pitanje:
Master HRM please tell me, you heard it is a new disease in the Mexico (the pigs flu) and more then 80 people is died, it´s a mix od human- birds and pigs virus, so it´s a mutation and coming from man to a man... very black prognosis to be worldwide pandemic!!!

http://www.dailymail.co.uk/news/worldne ... break.html

http://www.dipity.com/timeline/Pig-Flu/list

My question is: are we who sungaze imune on this? birds flu, or aids? (i am on 10 minute and 50 sekunds today) if we are imune from what a time of sungazing ?

15 minutes it is enough- think everybody who are on that time is imune or less or more minute, what you think?

Thank you

Prevod:
Ucitelju HRM recite mi molim vas, da li ste culi o novoj bolesti koja se pojavila u Meksiku (svinjska gripa) vise od 80 ljudi je vec umrlo od te bolesti, to je mix virusa ljudskog- pticijeg i svinjskog gripa, mutacija koja se prenosi sa COVEKA na COVEKA... postoje veoma crne prognoze o novoj svetskoj pandemiji
Pogledajte sl. linkove:

http://www.dailymail.co.uk/news/worldne ... break.html

http://www.dipity.com/timeline/Pig-Flu/list

Moje pitanje je: Da li smo mi sungazeri imuni na ovo? pticiji grip ili sidu? (Ja sam licno na 10 minuta i 50 sekundi sungazinga) ako smo mi sungazeri imuni od kog vremena gledanja nece ove bolesti uticati na nas?

Da li je dovoljno biti bar na 15 minuta, mislim svi oni koji su na tom vremenu, mozda manje minutaze ili vece, sta vi mislite?

Hvala

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... azinga.htm
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ODGOVOR NA PITANJE U ORIGINALU!!!

any one who does sungazing will be free from that diesease. even a little sg is enough. people who are effected must do sg and they will be cured. people who do sg need not worry at all ok

PREVOD:

SVAKO KO RADI SUNGAZING CE BITI SIGURAN OD OVE I DRUGIH BOLESTI. CAK I KO JE NA SVEGA PAR MINUTA (MALO VREMENA) CE BITI POSTEDJEN. LJUDI KOJI SU ZAHVACENI OVOM POSASTI MORAJU DA RADE SUNGAZING KAKO BI BILI IZLECENI. LJUDI KOJI RADE SUNGAZING NE TREBA DA SE BRINU NI STA!!!

Ovo je za one koji imaju oci da procitaju i da se osveste, sungazingom NISTA ne gubite, bez sungazinga SVE gubite! Odluka je na vama!!!!
Korisnikov avatar
By cybermikan
PROGLASEN JE CETVRTI STEPEN OD MOGUCEH 6 UZBUNE OD SVINJSKOG GRIPA!!!!

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=357744

SZO: Četvrti stepen uzbune
28. april 2009. | 00:42 | Izvor: Beta
Ženeva, Njujork -- Svetska zdravstvena organizacija podigla je nivo moblinosti povodom pojave svinjskog gripa sa trećeg na četvrti stepen. Broj obolelih raste.

Vršilac dužnosti zamenika generalnog direktora SZO Keidži Fukuda izjavio je da je ova odluka doneta na sastanku komiteta za hitne slučajeve zbog potvrđenog porasta broja ljudi obolelih od ovog virusa.

Podizanje nivoa uzbune sa trećeg na četvrti stepen označava da je SZO potvrdila epidemiju novog gripa u ograničenom broju oblasti, da je verovatnoća pojave pandemije porasla, ali da pandemija nije neizbežna, javile su svetske agencije.

Nivo uzbune pet znači da SZO priznaje da je epidemija zahvatila mnogo širu oblast.

Na osnovu sada dostupnih podataka SZO smatra, kako je naveo Fukuda, da zaustavljanje epidemije nije moguće i da se treba koncentrisati na umerenije mere borbe protiv širenja bolesti.

Takođe ova organizacija ne preporučuje zatvaranje granica ili ograničavanje putovanja, ali poziva sve zemlje da se pojačano pripremaju za evenutalnu epidemiju gripa. Preporučuje se osim toga rad na godišnjoj vakcini protiv virusa A/H1N1, s tim da se stalno prilagođava novonastaloj situaciji.

SAD: Raste broj obolelih

Broj obolelih od svinjskog gripa u SAD neprestalno raste tako da je u Njujorku najverovatnije sada već 45 ljudi obolelo, u Kaliforniji osam, a u Teksasu troje.

Gradonačelnik Njujorka Majkl Blumerg je izjavio da su najnovije analize uzoraka obolelih učenika iz škole "Sent Frensis" u Freš Medouzu u Kvinsu pokazale da je 28 učenika definitivno obolelo od svinjskog gripa, a da je njih još 17 verovatno obolelo.

On je dodao je da su laboratorijske analize potvrdile pretpostavku da će broj obolelih da pređe 100 u toj školi, ali da je dobro to što je ova epidemija izgleda ograničena samo na tu školu.

Zdravstveni zvaničnici oblasti Sakramento u Kaliforniji potvrdili su osmi slučaj svinjskog gripa.

U pitanju je učenik jedne škole i to je prvi slučaj ove bolesti u severnom delu Kalifornije. Dosadašnjih sedam slučajeva su registrovani u San Dijegu i Imperijal oblastima koji su uz granicu sa Meksikom.

Zdravstvene službe Kalifornije proveravaju da li je kod još 12 prijavljenih slučajeva obolevanja zaista u pitanju svinjski grip. Teksaške službe zdravlja potvrdile su treći slučaj zaraze ovom bolešću. Sva tri obolela su učenici srednje škole "Bajron Stil" u oblasti Gvadalupe u blizini grada San Antonio.

Od svinjskog gripa u Meksiku je tokom jučerašnjeg dana, kako se pretpostavlja, umrlo 149 ljudi, a pored Španije, virus se pojavio i u Velikoj Britaniji.

Mi vam kazemo opet da samo gledanjem u sunce vam jaca IMUNITET do maksimuma i da je NEMOGUCE da se razbolu oni koji gledaju u sunce od BILO kakvih bolesti!!! Samo vi gledajte u zenske grudi, to je lepo ali vam nece pomoci u ovoj posati!!! Ko ima u opste ima usi da cuje i oci da vidi!!!?

ODGOVOR NA PITANJE U ORIGINALU!!!

any one who does sungazing will be free from that diesease. even a little sg is enough. people who are effected must do sg and they will be cured. people who do sg need not worry at all ok

PREVOD:

SVAKO KO RADI SUNGAZING CE BITI SIGURAN OD OVE I DRUGIH BOLESTI. CAK I KO JE NA SVEGA PAR MINUTA (MALO VREMENA) CE BITI POSTEDJEN. LJUDI KOJI SU ZAHVACENI OVOM POSASTI MORAJU DA RADE SUNGAZING KAKO BI BILI IZLECENI. LJUDI KOJI RADE SUNGAZING NE TREBA DA SE BRINU NI STA!!!

Ovo je za one koji imaju oci da procitaju i da se osveste, sungazingom NISTA ne gubite, bez sungazinga SVE gubite! Odluka je na vama!!!!

stizu nam potvrde sa raznih krajeva sveta o izlecenjeima ljudi koji su imali rak, sidu... koji su GLEDALI u sunce samo na kratko vreme, zato HRM moze sa sigurnoscu da kaze ove stvari! Culi ste da su neki preziveli i pticiji grip, sta mislite zasto? A sungazing se siri svetom!
Korisnikov avatar
By cybermikan
63. dan (jutro) 25. april 2009. god.
10 minuta i 40 sekundi!
Nakon sungazinga gde je bilo vise oblaka nego sunca video sam kada sam zatvorio oci tamno plavu boju i dve crvene linije koje su mi setale ispred ociju, bilo je predivno!

64. dan (jutro) 27. april 2009. god.
10 minuta i 50 sekundi
Gledanje u sunce 2h posle izlaska sunca jel je bilo oblacno vreme ali i cimer mi je jos spavao u sobi pa nisam mogao da pristupim na terasu, inace se iz moje sobe vise ne vidi sunce u ovo doba godine. Povremeno sam zaklanjao rukama sunce ispred svojih ociju jel je bilo bas jako UV je bio na 0! Kada sam odgedao svojih 10 minuta i 50 sekundi sklonio sma pogled i video ogromno crvenilo i manji svetlo plavi krug i manji zeleni u njemu.

65. dan (jutro) 28. april 2009. god.
11 minuta!
Malo kasnije sam gledao u sunce (pola sata nakon sigurnog sata), jel je bilo oblacno i vetrovito vreme, za vreme gledanja drzao sam ruke iznad glave a naspram sunca, te sam kroz prste gledao u sunce jel je bilo poprilicno jako. Nakon gledanja sam zatvorio oci i video slabije crvenu boju ali opet mi se pojavila svetlo plava kockica unutar tog crvenila.

66. dan (jutro) 29. april 2009. god.
11 minuta i 10 sekundi
Pocecu od pocetka za danasnji dan. Sinoc sam sanjao da pevam na mikrofon, sa jos dvojicom (SVASTA)!!! celu noc sam samo to sanjao, mozda ne bi to bilo tako cudno da nisam kada sam ustao primetio da sam potpuno promukao i da me je grlo bolelo, pogotovo kad sam uzeo gutljaj vode! Spakovao sam se i otisao na plazu na Dunav- Kamenjar kod Novog Sada biciklom. Nasao sam pomesanu zemlju sa peskom bez trave, skinuo patike i carape, stao, ispravio kicmu i odradio ekstra sungazing, tokom sungazinga polozio sam ruke na bolno grlo i zapovedio u ime PRASTVORITELJA (vi ga zovite kako vama odgovara, jednog i jedinog koji je sve stvorio) da bol ode iz mog grla i nestane, i tog momenta je ista nestala kao rukom odnesena!!! Zavrsio sam sungazing i drzao zatvorene oci sve dok sam video ogromnu crvenu povrsinu koja se okretala suprotno od smera kazaljki na satu, i manji krug u sredini svetlo plave boje koji se okretao suprotno od crvene, znaci u smeru kazaljki na satu. Kada sam otvorio oci odmah sam pozvao mamu i rekao joj sta sam sanjao... ona mi je u tom razgovoru rekla i da moja rodjena sestra radi sungazing i da je danas na 100 sekundi (za 10 dana sto je i normalno), jako sam se obradovao toj vesti. Seo sam na bicikli i sa slusalicama u usima od mp3 plejera krenuo dalje da se vozim putem po ritu, i uzivam u trenutku i muzici. Odjednom su pocela da me jure dva agresivna psa da laju na mene i da me smaraju, stao sam, priblizio im se, ispruzio dlanove prema njima i zapovedio im da se smire i budu mirni gledajuci ih u oci, tog momenta su oba legla dole i spustili su svoje glave, bili su mirni. Seo sam na bicikli a oni su i dalje nastavili da leze dok sam se ja odvozao dalje... Jucer sam bio kod druga, pogledali smo zajedno Hirin interviju i Jackoba Libermana, drug mi je rekao da i on krece od danas da radi sigurni sungazing. Pre neki dan mi je i drugi drug rekao da je poceo sungazing i da je vec na 130 sekundi (13 dana) da se oseca opusteno i smireno i da uskoro krece i njegova mama jel je zena videla ogromne promene u njemu, posto mi je taj drug zivac ne vidjeni, jako lako plane i poludi...

:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By cybermikan
RAZOTKRIVANJE!!! (SKIDANJE RUKAVICA)

Zastava SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE:

http://sr.wikipedia.org/wiki/Светска_зд ... ганизација

Slika By cybermikan

Srpsko Lekarsko Drustvo

Slika

Srpsko Lekarsko Drustvo (grb ili znak)

Slika
By cybermikan

Udruzenje Internista Srbije

Slika

(Pogledajte iste znake zmije i kako se ista penje uz stap, kundalini se penje uz kicmu ili susumu i to je takodje taj isti znak, taj znak se nalazi na svakom domu zdravlja ili apoteci)!!!

Podizaje Kundalini Energije Solarnom Jogom ili Sungazingom:

Slika

Slika

Kundali Rising (Uzdizanje Kudalini)

Slika

Slika

Slika

Slika

Kundalini Rising Inside Woman

http://www.youtube.com/watch?v=nsd-ccZlxxA

Ko ima UM i OCI da Vidi, Cuje i Razume sta govorim!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6UuC8WUNeSU

Znaju oni jako dobro da se uzdizanjem kundalini ili energetske zmije jaca imunitet i zato vas savetuju da nosite suncane naocare i da ne izlazite od 10- 17h zbog navodno "stetnih" UV zraka, i kada vas oslabe energetski na taj nacin, a preko hrane raznim aditivima, emulgatorima... onda vam puste neku bolestinu i tako sa slabim imunitetom vas bez problema pokose u cilju globalnog smanjenja broja ljudi na zemlji!!!
By polarlicht4.1

...

Znaju oni jako dobro da se uzdizanjem kundalini ili energetske zmije jaca imunitet i zato vas savetuju da nosite suncane naocare i da ne izlazite od 10- 17h zbog navodno "stetnih" UV zraka, i kada vas oslabe energetski na taj nacin, a preko hrane raznim aditivima, emulgatorima... onda vam puste neku bolestinu i tako sa slabim imunitetom vas bez problema pokose u cilju globalnog smanjenja broja ljudi na zemlji!!!
Dobro.

Hoće li neko od moderacije stati na put ovom cyber-bulažnjenju? :zev2:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by polarlicht4.1

...

Dobro.

Cekaj samo... stace takvima ko sto si ti na put jako brzo ovi svetski mocnici kada ti potpuno oslabe imunitet a radili su na tome jako dugo!!! Ja govor i upozoravam dok je jos vreme!!!

:sixto:
By polarlicht4.1
Ne bojim se ja ničeg. Jednom Bogu se klanjam, narodu poznatom kao Flying Spaghetti Monster - Jednom, Apsolutnom, Svevidećem i Svemogućem.

Slika

:rock:
Korisnikov avatar
By cybermikan
http://healthmap.org/swineflu

PETI STEPEN ZARAZE OD MOGUCIH SEST!

Svetska zdravstvena organizacija podigla nivo uzbune zbog opasnosti od pandemije meksičkog gripa na peti stepen. Čitavo čovečanstvo u opasnosti, rekla generalni direktor SZO Margaret Čen. Pojava virusa u Nemačkoj i Austriji. Prva žrtva u SAD. Njujork novo moguće žarište virusa. U Hrvatskoj devojka u karantinu. U Meksiku do sada umrlo 159 osoba....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Sunce
Slazem se, specificno je to gledanje u mene, :sunce: !
ja gledam tvoje fotke, jel se to računa? :cheer:
Korisnikov avatar
By Kiborg

Dobro.

Što bre, ovo je baš smešno i zabavno. A i nije zabranjeno pravilnikom. Valjda.

Jedino je diskutabilan ovaj deo sa gledanjem u Sunce, ali sad, ko je dovoljno blesav to da radi, i zaslužuje da oćoravi :lol:
WOW! Danas (veceras) 23. aprila 2009. 10 minuta i 20 sekundi najbolje iskustvo ikad!!!!

Video sam nakon gejzanja kada sam drzao ZATVORENE oci ogromnu spiralu jarko crvene boje koja se okretala kao ogromni vir, i u sredini malo zeleno oko, ta zelena je bila toliko izrazena da sam video samo to oko a, ne vise crvenu spiralu... osecao sam kako sam uplovio u to oko (kao star gate timovi kada prolaze kroz vrata), i oko tog oka dok sam prolazio kroz njega su bili u krugu kao neki krugovi koji su se takodje okretali i onda su nestali. Posle toga crvena mi se boja vratila ali mnogo bledja, na kraju je i ona nestala!

:astral2: :astral2: :astral2: :carica: :carica: :carica: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:
To što si video sinko (to crveno-zeleno oko) zove se centralni skotom, eto da znaš barem šta je. I nije ništa mistično, tačno se zna šta je i kako nastaje, prosta biohemija sa malo fiziologije vida. Kako budeš sve duže gledao u sunce, biće izrazitije i trajaće sve više i više :)
By polarlicht4.1
Vala zabavno jeste. No samo čekam kad će se na TV-u pojaviti vest o "izabranom narodu" jakog imuniteta koje je pokupio "mothership" a sve u stilu Reda sunčevog hrama.

:grouphug:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Kiborg

To što si video sinko (to crveno-zeleno oko) zove se centralni skotom, eto da znaš barem šta je. I nije ništa mistično, tačno se zna šta je i kako nastaje, prosta biohemija sa malo fiziologije vida. Kako budeš sve duže gledao u sunce, biće izrazitije i trajaće sve više i više :)

WOW! Hvala na pojasnjenju, nadam se da hoce duze trajati!!!! Pa ja tebe bas volimmmmmmmmmm....

:colorado:

Inace pre 3 dana (cini mi se tad) sam skinuo -2.5 dioptriju i sad nosim -2 samo!!!! znaci popravlja mi se vid!!!

Slika
Korisnikov avatar
By cybermikan
Vala zabavno jeste. No samo čekam kad će se na TV-u pojaviti vest o "izabranom narodu" jakog imuniteta koje je pokupio "mothership" a sve u stilu Reda sunčevog hrama.

:grouphug:
Sad sam video link, na zalost sungazing po HRM-u NIJE na toj listi!!! I nismo sekta, bar nismo jos!

Slika
By alexandermagic
Originally posted by Kiborg
To što si video sinko...
Taj korisnik je stariji od tebe... :drama:

OnT: Off.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!