Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Darling
Jedem kao zmaj i uzivam u tome, meso bi i u salatu stavila, solim i sta treba i sta ne treba, riblju corbu mogu danima da jedem, sto se slatkisa tice, slatko=cokolada :love: ...
Hi, Darling! :blush:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by E. M. O.
DROGA: e, paz' da ne napisem
Zasto?
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Hys.
@Darling

:sweet:

Ali, bas, bas :sweet:

:kiss: :sweet: :sweet: :sweet:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
*Godina-22, jos malo pa 23
*Rodjendan-septembar 26-ti
*Visina/Tezina-178cm, ???kg skoro se nisam merila, ali sam se ubucila :shamar:
*Kosa-smedja, srednje duzine, do ispod ramena, uskoro menjam, moram da dodam nesto crveno, nisam skoro
*Hobi- sve i svasta vezano za muziku i fotografiju i crtanje
*Sport- nekad davno odbojka i kosarka, uzivam da gledam moto trke i tako to, i box naravno :)
*Licna Biblija-"ja ubijam"- djordjo faleti
*Muzika- rock, metal, punk, d'n'b , reege !!!
*Film- madagaskar 1i2 , parfem, grad u plamenu ...
*Status- solo, i za sad mi je lepo :D
*grad u kome zivim- srpska atina
*omiljeni grad u kome sam bila- prag
*Smejem se- zamalo pa 24/7, volim da se smejem, najcesce se smejem i cemu treba i cemu ne bi trebalo (ne znam koliko je to bas normalno) :blush:
*Placem- najcesce kad se iznerviram onako bas ba, i na izivljavanje nad zivotinjama (i u jos jednom momentu, ali o tome neki drugi put)
*Pice i cigarete-pivo je nacin zivota :pivce: , a :cigareta: Lucky Strike
*Droga- davnih dana nema sta nije bilo, a sad jako retko se zavari po koji :joint:
*Volim- prvenstveno sebe,slaaaaatkiseeee, muziku, crtanje, zivot, zvezde, vodu, ma sve i svasta
*Mrzim- "nadimke" laz, licemerje, narodnjake tj.turbo folk, facebook pogotovo :jezik:
*Bojim se- mraka (ako sam sama u zatvorenom prostoru) klovnova i paukova
*Obozavam- pozitivne ljude i okolinu oko sebe, dobar provod, kad sam u pravu i kad postignem neki cilj koji sam sebi zadala
*Boja- crna, siva, tege, i sve drecave boje :D rozu ne mogu da podnesem
*Puna ili prazna casa- puna naravno, pa makar i puna govana
*Zasto ovaj nick- pa tako sam sva "suma se sano duso" luda, a bee je eto tako, zujim, pcelica... :D
*karakter- tvrdoglava, komplikovana, vesela, optimista, pravdoljubiva ...
*gradja- pa onako, sta ja znam, tako sam malko, zaobljena :nazalost: :shmi:
*hor.znak i podznak- dupla vaga
*muskarci koji mi se svidjaju- a nemam neki odredjen tip, mada su pozeljne lokne, i da slusamo istu muziku
*zene koje mi se svidjaju- da je slicna meni
*kad bi bila zivotinja,bila bih- hrcak
*omiljen izlazak- neke kucne varijante (zbabila sam se) ili neki normalan klub bez narodnjaka
*opustanje- mp3, knjiga, hladovina (na tvrdjavi, ili parku), i pivo...
*omiljeno god.doba- e mogu ni jedno da izdvojim, sve ih volim :D
*planina ili more- more
*omiljena destinacija- bilo gde samo da je extra drustvo (i :kada: )
*omiljen cvet- narcis, kala, orhideja i iris...

uf, toliko od mene :zvezda:
By Flash_master
Hmmm.... Da li ovo uopste neko cita? Posto sam nov ovde xD

*Godina - 17, josh malo 18
*Visina/Tezina - ne znam xD negde oko 180 i guess, lol, tezina 178 pre 2 nedelje koliko se secam
*Kosa - crna, kratka
*Hobi - Flash, volontiranje, erm.. svasta nesto
*Sport - plivanje, klizanje, skijanje, hokej :P volim trcanje, kosarku onako, bajs :P
*Licna Biblija - hmmm.. tesko pitanje - cek da pogledam lol citam pretezno epsku fantastiku, tako da ne bih da se blamiram sada xD
*Muzika - svasta... strana komercijala. volim stvarno svasta, nightwish, abbu, coldplay...
*Film - The Hours, X-men :P Mamma!Mia, Lotr
*grad u kome zivim - BG
*omiljeni grad u kome sam bio - Kopenhagen <3
*Pice i cigarete - ne pijem, ne pusim
*Droga - jok
*Obozavam - zanimljive ljude i neobicna mesta xD
*Boja - zelena
*Zasto ovaj nick - onako
*karakter - optimista u pokusaju
*hor.znak i podznak - rak, ovo drugo ne znam xD
*muskarci koji mi se svidjaju - (:
*zene koje mi se svidjaju - fine :P
*kad bi bio zivotinja,bio bih - hmmm... zmaj i guess :P
*omiljen izlazak - apt (: ili bleja sa dobrim drustvom
*opustanje - knjige, priroda, muzika
*omiljeno god.doba - leto/zima xD
*planina ili more - more
*omiljena destinacija - trenutno Kopenhagen

I tako... odlucih i ja da se registrujem :D

i guess da je to to... :bubbles:
Korisnikov avatar
By Leptir
Joj, mrzi me da kuckam tako po stavkama, pa cu neki sastavcic da napravim... :)

Luckasta sam skroz. Vecito dete, sa kezom 'od uva do uva'... :D Ne mogu bez muzike, prijatelja, ljubavi, sunca... Omiljeno godisnje doba - prolece (rodjena sam sredinom istog)... :) Prava sam dobrica, osim kad me neko potceni (intelektualno, ili na bilo koji drugi nacin)... Tada moj jezik bez dlaka basbas dolazi do izrazaja... ;) Branim slabije, uvek, i vrlo sam zastitnicki nastrojena prema njima... Mrzim netoleranciju i ogranicenost (u svakom pogledu)... Nisam seksualno opredeljena, iako jesam sa (predivnom, fantasticnom, neprikosnovenom) devojkom u vezi skoro tri godine... :) Blago meni, je l'... ;) Nepredvidiva sam, cesto... Nisam skromna, medjutim ni neskromnost nije jedna od mojih odlika. Samo sam realna i svesna svojih kvaliteta... :P Volim ljude i prijaju mi velika drustva... Vrlo cesto delim komplimente, ali garantujem da su svi iskreni... :) Heh, zaboravih da kazem da imam skoro dvadeset godina i da sam blizanac u horoskopu (sto i nije od neke preterano velike vaznosti)... :) Omiljene boje su mi zelena i ljubicasta... Cak i u kombinaciji... :P Od muzike slusam zaista svasta (ali ne ono 'grand narodnjaci + ostala sranje muzika' svasta (bez uvrede za ljubitelje pomenutih zanrova)), ali pretezno su to rock i njegove podvrste... :) Volim smajlice... :) I tako... To sam ja... Pozdrav svima! :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Boze sto neka fina deca sve dolaze, leptir i beli mis ko da su sestre :sweet:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
pa naravno da retko ko poznaje svoju losiju stranu... :lija: i vecina i precuti jer se nada da nece biti potrebe na forumu da pokazuje zube i da se brani (ili napada) :chestram:
By JKRevolution
Hmmm...Pre svega, zelim da pozdravim sve clanove ovog feeenooomeeenaaalnog foruma!!! Inace, nov sam u celoj ovoj prici, i moram da napomenem da mi je veoma drago sto postoji ovakav forum... :D
Eh, pa da krenem...
Godina: 17, sada, u julu postajem punoletan!
Visina: 185. cm.
Tezina: 75. kg.
Kosa: Kratko osisan ( od skoro ), smedja...
Oci: Mmmm, oci... Svi mi kazu da imam prelepe oci...Zelene su boje.
Hobi: Pevanje, pevanje i saaamooo pevanje...Uostalom, i bavim se tim poslom...Mada iskreno, nema 'leba od toga...Hahaha...
Region: Juzna pruga...Znate kako kazu, sto juznije to tuznije...;-)
Muzika: R' n' B, Soul, Pop, Techno...
Skola: Trenutno pohadjam srednju muzicku skolu, otsek solo pevanje/ klavir.
Naj pevac: J. Tiimberlake, Chris Brown, Stevie Wonder...
Naj pevacica: Xtina Aguilera, Mariah C;Whitney Houston, Tina Turner i naravno JK...Hahaha...
Film: Ima ih puno, licno moj izbor su horor filmovi, "psihici", romanticne komedije...
Boja: Mmmm...Crna, plava, crvena...
Hrana: Uuuuu...Dosta toga volim...Susi, Pica, Pasulj, Grasak, Paprikas, testenine, sve vrste salata, meso...Od slatkisa samo cokolade...
Pice: I to volim, ali ne preterano...Moj izbor: Gorki list, Rum Cola, Votka, Pivoooo, domaca prepecenica...
Poroci:Samo cigarete...
Droga: Ni u snu...Zasto sebi da oduzimam zivot?
God. doba: Definitivno prolece i leto!
Moji "idoli"': Idola kao idola nemam, ali zesce gootivim sestre Kovac, i ceeenim nijhov rad...

Za sebe mislim da sam enormno jaka osoba, u psihickom smislu, jer sve sto mi se izdesavalo u zivotu me je sateralo na samo dno, sa koga sam se sam dovukao na povrsinu, bez icije pomoci...
Po prirodi sam komunikativan, otvoren i jakooo sam veliki emoivac...
I mana i vrlina su mi dobrota i tvrdoglavost...
Volim da sklapam prijateljstva i za prijjaaatelja bih dusu dao...
Ne vvollim uobrazene osobe na "visini" koje misle da su neko i nestoo, a u stvari su napacene duse zarobbljene u moru komplexa...
U ljubavi sam za vezu, seks mi uopste ne znaci, kada osoba ne posseduje onno nesto...Treenutno sam zaljubljen i vooljen...Pisao bihh jos, ali mi je***a tastatura baguje, pa se nadaa da jje ovo dovoljno, zaa poocetak!pozzz ssvima....
Korisnikov avatar
By mish_beli
Originally posted by Crazy_Bee
pa naravno da retko ko poznaje svoju losiju stranu... :lija: i vecina i precuti jer se nada da nece biti potrebe na forumu da pokazuje zube i da se brani (ili napada) :chestram:
hahah :)
pre bih rekla, kulturna i nezainteresovana za bezpotrebnu online svadju koja ne vodi nigde .... online

Moje damitze, :cvece: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Billy boy
godine: 17
pol: m
visina:171 cm
kosa: tamna kratka, zift crne
oci: braon
region: za sada - Boka Kotorska
status: nemam, jos je u izgradnji
trenutno stanje: haha hippie, relax take ti easy
muzika: slusam, slusam
knjige: 1984, Lovac na zmajeve, Zovem se crveno
film: Rain men, Pijanista, Avijaticar
smejem se: cesto i previshe :) )
placem: ponekad, kad niko ne gleda
pijem/duvanim: ponekad, za svecane prilike
droga: ljubav, kafa, vino, nauka
volim: letnju kishu, more, plivanje, druzenje, spagete, miris sena i pokoshene trave, toplu cokoladu dok je vani hladno
ne volim: nasilje, batine, kad mi griz zagori
Boja: zelena i plava
Hrana: Spagete, ma sve sto baba spremi :chilling:
God. doba: Prolece i leto
Idoli: Harvi Milk, Majka Tereza i Gandi
Moto: Ne pratite svoje snove, vec trcite za njima

i

Jedini neuspeh je kada prestanesh da se trudish.:psst:
Korisnikov avatar
By elektron84
evo ovako, jesam novajlija, ali pratila sam forum par meseci pre registrovanja pa imam blagu predstavu o desavanjima ovde

da krenem...
ove godine punim 25
visoka 160, tezina: hm, uvek previse, cini mi se :blush:
imam smedju kosu (koja nikad nema neku formu, kao ringo star-uzas) i smedje oci
volim: crne macke, klizanje na ledu, ultimate fight (cudno jer sam bas mirnodopski nastrojeno bice), nekad sam bila opsednuta motorima ali sam aterirala (iako mi je mz etz 150/251 i dalje velika ljubav), volim da pricam i razmisljam o smrti, sexu i drugim taboo temama...
obozavam: da rusim sopstvene predrasude, da slusam pametne ljude (ne poznajem nikog sa foruma, ali ne znam zasto mi se cini da bi mi se u ovaj profil uklopile the1 i m.., ne znam zasto, ali mislim da bih mogla da ih slusam satima)
omiljena boja mi je crna, dupla sam skorpija i pritom ateista (haha, moze li gore?)
ne volim: fanatizam (mada bolje i to nego mrtva puvala-mislim na ljude) niti da pricam o emocijama
smejem se rado, a gotovo nikad ne placem
pijem kad imam povod i tad dolaze u obzir pivo i pelinkovac
cigarete i drogu ne konzumiram
muzika: uh, playlista mi je sarena, volim melodicne stvari (ne mogu da slusam jedino narodnjake i teski death metal)
stidim se: sopstvenog neznanja
p.s.: str8 sam, ali mi je forum super, neke stvari nisam znala, pa mi je drago sto naleteh na gs
(nadam se da to nije uslov da se bude ovde registrovan)

veliki pozdrav svima koji zadju ovde i procitaju ovo!
Korisnikov avatar
By UnusualMe
here we go... :

GODINE: 21
VISINA : 167 cm
TEZINA: pa kad kazem... :roll:
KOSA: crna
OCI: smedje
POSAO: studiram
KNJIGA: ima ih puno, ali neke od omiljenih su mi: Okranski Visovi, Floberov Papagaj, Slika Dorijana Greja, 1001 Noc, Cica Gorio...
FILM: komedije, drame, romant.komedije... nemam bas neki omiljeni, uglavnom me mrzi da gledam filmove
MUZIKA: uglavnom pop: Britney (kakvo iznenadjenje!), Girls Aloud, Alesha Dixon, Sarah Connor, James Blunt, Jamie Scott, O-Town, Westlife...
STATUS: single
REGION: NS
SMEJEM SE: kad god sam sa drustvom jer uvek lupetamo kao nenormalni (uglavnom ja)
PLACEM: kad ne mogu da izdrzim (uglavnom uz neki tuzan film)...
PIJEM: ne
PUSIM: ne
DROGA: ne
VOLIM: jednog neverovatno slatkog momka (koji mene ne voli)... a osim njega - muziku, Britney, pevanje, setnje, internet i tako neke sitnice...
MRZIM: kad ljudi sami sebe hvale, "prijatelje" koji te iskoriscavaju...
BOJIM SE: da ce mi ceo zivot proci a da nista znacajno necu postici...
BOJA: ljubicasta (i plava)
HOROSKOP: blizanci / vaga
RELIGIJA: hriscanstvo (pravoslavac)
MOTO: pa bas i nemam neki moto...
By Speculum Columbae
Свиђа ми се што волиш Гирлс Алоуд и љубичанствено :zmija:
Korisnikov avatar
By UnusualMe
Originally posted by Jelena Tihi Ubica
Свиђа ми се што волиш Гирлс Алоуд и љубичанствено :zmija:
hehe, meni je drago kad naidjem na nekog fana G.Aloud (posto ih kod nas bas nesto i nema...) :grin:
By Speculum Columbae
Ја не знам никог, осим једног човека који воли Лове Мацхине, али он је стрејт као тиковина!
Korisnikov avatar
By UnusualMe
Ја не знам никог, осим једног човека који воли Лове Мацхине, али он је стрејт као тиковина!
LOL!
ja sam tek pre par meseci poceo da ih slusam (kad sam cuo The Promise po prvi put), pre toga su me nervirale... sta's ti od mene...
:chilling:
a otad sam uspeo drugaricu da navucem na Can't speak french...
By Speculum Columbae
У...волим песму и спот.Оне су ми савршено укомпоноване...све што волим.Кајли пута пет.
Korisnikov avatar
By UnusualMe
Aha... (btw dobro poredjenje sa Kajli!)
meni je najbolja Untouchable, nemas pojma kako sam se obradovao kad sam cuo da ce biti sledeci singl... :klap:
a najbolji spot - The loving kind, pa Sexy no no no. :love:
By Speculum Columbae
ЛЕпа је Унтоуцхабле...
Волим те њихове баладе...
Korisnikov avatar
By UnusualMe
aha, te midtempo poput TLK i Untouchable su bas lepe...
Korisnikov avatar
By UnusualMe
Цалл Тхе Схотс је такође лепа.
sad sam bas preslusao ceo Tangled up (dobro, sem Fling, tu redovno preskacem)... trebalo mi je malo vremena da se naviknem na Call the shots, al u pravu si...
inace (po mom misljenju) Sara ima uzasnu kosu u tom spotu :shocked:
Korisnikov avatar
By ShagonTheHate
Kopirano sa gay.hr jer mislim da sam to tamo dosta lijepo sročio. Iz Zagreba sam, često u Srbiji/BiH jer imam tamo sestrične, 19 god. Nice to meet u all btw. :)

Trenutno sam:
solo
Korisnik partner:

U horoskopu sam:
Djevica
Coming out:
većinom društvo
Vjersko opredjeljenje:
agnostik
Aktivizam:
pratim i podržavam
Najbolja osobina:
odan
Loša navika:
ponekad kada treba nešto obaviti mi zna biti teško natjerati se da krenem
Na meni prvo primjetiš:
usne
5 stvari bez kojih ne mogu:
ljudi, glazba,, internet, sport, ukusna hrana
Želim djecu:
Da
Omiljeni citat:
"When we're incomplete, we're always searching for somebody to complete us. When, after a few years or a few months of a relationship, we find that we're still unfulfilled, we blame our partners and take up with somebody more promising. This can go on and on--series polygamy--until we admit that while a partner can add sweet dimensions to our lives, we, each of us, are responsible for our own fulfillment. Nobody else can provide it for us." - Tom Robbins
Tko sam ja:
Dečko koji već zna ponešto o životu i koji ima još puno toga za naučiti, koji voli raditi, ali se zna i zabaviti, koji drži do sebe i koji cijeni ljude koji su pošteni, dobri i iskreni. Obično svi za mene kažu da sam zajebant. Jako sam vezan uz glazbu koju slušam i nikamo ne idem bez mp3 playera (imam 2 za svaki slučaj da se jedan ne pokvari). Kao i svi ostali imam svoje negativnosti, ali se trudim kontrolirati ih. Ne zaljubljujem se lako. Ne volim umišljene, nekomunikativne ljude i generalno nemam više puno strpljenja izvlačiti iz njih svaku riječ, jer ako se ja već trudim prikazati se nekome u najboljem svjetlu, onda ima i da se taj netko isto bar malo potrudi. Ima još toliko toga što želim reći o sebi, ali nitko nije zanimljiv ako odmah otkrije baš sve hehe. Registrirao sam se na gay.hr jer je to zasad najbolji način za upoznati slične meni u RH. Nemam neki poseban cilj ovdje jer se jednostavno ne želim opterećivati bilo čime. Kad bude, bit će.

Lifestyle

Cigarete:
Nikad
Alkohol:
Samo u društvu
Droga:
Nikad
Živim:
s roditeljima
Moda:
furam svoj stil
U društvu:
zbijam šale
Na TV gledam:
TV prodaju, Sapunice, Drame, Reality shows, Dokumentarce, Serije, Filmove, Informativne emisije
Govorim:
Španjolski, Njemački, Engleski
Izlazim:
Koncerti, Kino, Klubovi, Barovi
Sport kojim se bavim:
Nešto drugo, Teretana, Aerobic
Obrazovanje:
Brucoš/ica
Zaposlenje:
Honorarno
Područje zaposlenja:
Informatika
Mjesečni prihod:
2.000 do 4.000 Kn

Interesi

Muzika:
house, techno, dance, trance, pop, electronička glazba., symphonic metal, izvođači svih nacionalnosti i sve ostalo što mi se svidi
Filmovi:
gledam više manje sve žanrove, ovisno o raspoloženju, volim pogledati i pokoji dobar anime
Sport:
teretana, aerobic/jogging/bicikl, plivanje ljeti
Kultura:
pročitam koju knjigu kad stignem, rijetko kad odem u kazalište ili na neku izložbu, više sam tip za poeziju i dobre lyricse u glazbi
Putovanja:
kad budem imao dovoljno novaca, svakako ću prvo posjetiti skandinavske zemlje, Japan i Njemačku
Gastronomija:
jedem više manje sve, trudim se zdravo hraniti, ali isto tako si ponekad priuštim i neki fast food ili nešto slatko, priznajem da sam slab na slatkiše ^^ (ali samo one kvalitetne)
Drugi interesi:
nutricionizam, biologija, kemija, strani jezici, kuhanje, crtanje, video igre, računala i razna druga tehnika

Izgled

Visina (cm):
174
Težina (kg):
64
Tjelesna građa:
Vitka
Tjelesne modifikacije:

Hot

Seks je:
najbolji sa osobom koju volim
U seksu:
imam malo iskustva
Uloga u seksu:
Podjenako aktivna i pasivna
Zaštita:

Ostali detalji:
L
Još nešto?:
Ne pali me hard SM, zlatni tuševi i sl., ali volim dirty talk, dugo maženje i da se sve to malo ''zapapri''. Smatram da u seksu treba svako malo isprobavati nove stvari kako se nebi pretvorio u nešto jednolično.

Što se tiče zaštite, uvijek osim s nekim s kime sam dulje vrijeme u vezi i kome mogu vjerovati.

Idealni partner/ica

Dob:
je mojih godina
Boravište:
na istom planetu
Idealni partner/ica (detaljnije):
Zna što želi i iskren je. Drži do sebe i do ljudi do kojih mu je stalo. Nije mi samo ''dečko'', nego i prijatelj s kojim dijelim sve i imam slične interese i razmišljanja. Ima smisla za humor i naravno i fizički mi je privlačan. Star je između 18 i 35 godina, što samo govori da mi nisu toliko bitne godine nego kakav je čovjek u duši.
By alexandermagic
Shagon, sjećam se tvojih postova dok sam bio na gay.hr-u.

Dobrodošao.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
ajd da se i ja predstavim...

godine: 28
visina:182 cm
kosa: smedja, kratka
region: Bg
status: solo
muzika: razna...i nisam fan domace mjuze
knjige: volim da citam sve redom...amin maluf mi je trenutno omiljeni pisac
film: hm...bitno da se gleda u bioskopu :)
smejem se: ceeeesto
placem: reeeeeeetko
pijem/duvanim: cigarete jok....pice da u izlascima i neko vince za rucak
droga: jok ja
volim: svoje prijatelje...porodicu...bg...ns...neke sitnice...
ne volim: glupe ljude
bojim se: ma ne bojim se :p
omiljene zemlje: uh. pa ja bih svuda otisao...ali za sada: italija i nemacka
horoskop: vaga (ako je to uopste bitno)
slobodno vreme: prijatelji, putovanja, setnje, bike, kuglanje, stoni tenis...

toliko od mene ;)
Korisnikov avatar
By boomich.xy
godine: 18
visina:187 cm
kosa: kratka crna
region: NS
status: solo
muzika: strani r'n'b, pop/rock/house...
knjige: -
film: Slumdog Milionaire
placem: retko
pijem/duvanim: ne
droga: ne
volim: meni drage osobe... muziku, sunce, more... (a pogotovo kad je sve to zajedno)
ne volim:ufurane frajere
mrzim: svasta
bojim se: zmija
omiljene zemlje: sto dalje odavde (Spanija, USA, Australia...)
boje: boja neba
horoskop: riba
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by elektron84
evo ovako, jesam novajlija, ali pratila sam forum par meseci pre registrovanja pa imam blagu predstavu o desavanjima ovde

dobrodosla sugradjanko!
Korisnikov avatar
By Li
GODINE: 24
KOSA: plava ... do ramena
OCI: plave
POSAO: student u pokusaju
MUZIKA: house, rock... volim kafanu tako da volim i da cujem staru skolu tipa Toma Z. , Silvana itd
STATUS: Single sa razlogom... ne volim da se vezujem za ljude i zivotinje... izbegavam patnju lose mi utice na psihu
REGION: Juzna Pruga
SMEJEM SE: Jako cesto...
PLACEM: kad cujem neku pesmu koju volim... i kada gledam dobar film
PIJEM: volim da popijem kada sam sa drustvom... i vrlo cesto se napijem
PUSIM: smeta mi duvanski dim... ali zapalim kada drmnem neku
DROGA: smota se tu i tamo po nesto
VOLIM: filmove, voznju bajsom, samocu (to mi je ventil... desava se da se nikom ne javim danima...) a opet volim da sam u drustvu.... , sedeljke gde se cirka, smeje... Japan i Afriku, komsije, lukac (xaxaxaaxa)
NE-VOLIM: ljude koji ne vole da gledaju filmove, koji slusaju romale romali i te takve idi mi dodji mi pesme..., nepravdu, kasne izlaske, izivljavanje nad slabijima, kada ljudi pate, neke zurke, tesko mi pada i upoznavanje novih ljudi (jako sam vezana za postojece prijatelje), sto se tesko uklapam, da igram, sto se brzo smorim... i sto me ljudi smaraju glupostima, i sto sam protracila godinu dana sa mojom ex... cija me sreca i optimizam izludjuju... ne volim i kada mi mama kaze da sam baksuz, sarkasticna i da se ponasam kao siptarka
OBOZAVAM: kineske, japanske i korejske filmove... i pored toga sto se osecam drugacije i tesko prihvatam da se nadjem u nepoznatom pa tako ostavljam negativan prvi utisak... ljudi me nekako puno zavole pa imam zaista puno prijatelja, guaranu, pomfrit, picu, kampari djus i sangriju, koncerte, sto sam drugarcina do bola, iskrena...
BOJIM SE: da ipak ne ostanem sama, klovnova, bubica, da se moji drugovi ozene i da cu da mrzim njihove zene a i one mene, da cu nastaviti neslaganje sa sestrom, sto brzo planem pa se cesto nadjem u nevolji i uglavnom izvucem deblji kraj
BOJA: crna i plava
HOROSKOP: vodolija/ blizanac
RELIGIJA: Christian - Serbian Orthodox
MOTO: It Can't Rain All The Time...
NICK: zajebala sam se ... trebalo je da bude Lee po Brusu i Brendonu
FILM: Alien, the Crow, Pink Panther, Memories of murder(Salinui chueok), Top Gun...
GLUMAC: Peter Sellers
KNJIGA: ne citam puno ali gotivim Norwegian Wood - Haruki Murakamija i sve od Agate Kristi

Omiljeni smajli: :doh:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 136
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!