Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Daliborkapremila teta daco!
Nama prokuvao akumulator na kolima nasred puta, pa je - uprkos najavi - izostao dolazak nase zenske ekipe iz Subotice. Sta ti je maler.
Dok smo preko mobitela namolile nekog majstora da dodje, prosla je noc, pa smo popile kafu u jednoj drumskoj kafani, pojele vruc burek i vratile se odakle smo i posle.
Stizemo jedan od sledecih vikenda.
Originally posted by Crazy_BeeGrandpa CandysOriginally posted by Azdajasad u cetvrtak? "cikine bombone"? khm, nikad cula...
ide li neko u cetvrtak (lazino tele) na "čikine bombone"?!
mozda neko ide...
Originally posted by MahoneyOpisao si me na u2u bez greske. Mislim na odecu
muzika je bila solidna, ljudi bezmalo opusteni, nekoliko klinaca je simpaticno djuskalo, neki su bezdusno buljili u 2 anonimna suboticka pastuva, a ja sam smeknuo jednog sporty tipa (da nije to legendarni zvezdas?)
Originally posted by MahoneyI Acom Lukasom Nesto i za moju dushu Zajebavam se. Ali one dve "elegantno popunjene gospodjice" su bile pravi hit. Suze su mi isle od smeha
, nakon cega smo otisli u drugi lokal, neukusniji, manji, sa vrlo neprijatnim muzickim izborom (indira, indy i slicne spodobe)
Originally posted by MahoneyJes vala, gde god se ja pojavim zamnom ide murija
uskoro je dosao i sporty (bas lepo za mene), a ubrzo i policija.
Originally posted by MahoneyE sad...
sporty imas lepo telo, i jos lepsi stav.
Originally posted by ArmandOriginally posted by Crazy_BeeGrandpa CandysOriginally posted by Azdajasad u cetvrtak? "cikine bombone"? khm, nikad cula...
mozda neko ide...
Originally posted by AzdajaNeznadem josh, ali bilo bi fino poslushati bombon'ceOriginally posted by ArmandOriginally posted by Crazy_BeeGrandpa CandysOriginally posted by Azdajasad u cetvrtak? "cikine bombone"? khm, nikad cula...
mozda neko ide...
ku...glavi jesi li za?
Originally posted by ArmandOriginally posted by AzdajaNeznadem josh, ali bilo bi fino poslushati bombon'ceOriginally posted by ArmandOriginally posted by Crazy_BeeGrandpa CandysOriginally posted by Azdajasad u cetvrtak? "cikine bombone"? khm, nikad cula...
mozda neko ide...
ku...glavi jesi li za?
Originally posted by MahoneyDrzim te za rec, elokventni momche.Originally posted by Daliborkapremila teta daco!
Nama prokuvao akumulator na kolima nasred puta, pa je - uprkos najavi - izostao dolazak nase zenske ekipe iz Subotice. Sta ti je maler.
Dok smo preko mobitela namolile nekog majstora da dodje, prosla je noc, pa smo popile kafu u jednoj drumskoj kafani, pojele vruc burek i vratile se odakle smo i posle.
Stizemo jedan od sledecih vikenda.
pa je li moguce da vam se desio takav peh?
tako sam ljut sto vam nisam poslao moj novi broj, jer znam da biste me zvali u taj nevoljki cas.
da stvar bude gora, drug i ja smo luksuznom limuziom jezdili ka novome sadu, kako bismo posetili (po prvi put) gej lokale - Y i taboo.
znajte da smo vas videli, da bismo vas pokupili i prevezli, u tmurnoj noci pomogli nevoljnicama. to, svakako.
sledeci put da mi se javite, a ja vam na u2u saljem broj.
sto se klubova tice, Y smo jedva nasli u onom tunelu, iako je maYa bila i vise nego ljubazna da mi objasni kako da ga nadjem.
muzika je bila solidna, ljudi bezmalo opusteni, nekoliko klinaca je simpaticno djuskalo, neki su bezdusno buljili u 2 anonimna suboticka pastuva, a ja sam smeknuo jednog sporty tipa (da nije to legendarni zvezdas?), nakon cega smo otisli u drugi lokal, neukusniji, manji, sa vrlo neprijatnim muzickim izborom (indira, indy i slicne spodobe) i sakom tipova koja se kreveljila i uvijala jedno drugom u krilu. uskoro je dosao i sporty (bas lepo za mene), a ubrzo i policija.
time smo i mi krenuli kuci.
sporty imas lepo telo, i jos lepsi stav.
Originally posted by ArmandO pa kako da ne.
Kako vas Daliborka nisam primetio? ..sledetji put mi se obavezno javite!
Originally posted by ...Sitnicava...
Sinoć je bilo vrlo prijatno u dragom društvu i lepom enterijeru Yellow-a.
Originally posted by *deni*deni, deni... bas si zlocest.Originally posted by ZvezdasBGE jeste li vas dvojica izmesili kite jedan drugome ? Ovakve price ne vode nicemu.
Originally posted by Mahoney
Komplimenti vodu ne piju.
Originally posted by MahoneyNjemu izgleda jeste. Jos da ima budala koji bi mu istu dali.Originally posted by *deni*deni, deni... bas si zlocest.Originally posted by ZvezdasBGE jeste li vas dvojica izmesili kite jedan drugome ? Ovakve price ne vode nicemu.
Originally posted by Mahoney
Komplimenti vodu ne piju.
nije sve u izmesanim kitama. ima nesto i u prikrivenim pogledima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!