Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by the1whowished
*Candy*, hvala ti.
Nedostajala si mi, swatkice mawena!![]()
![]()
Pa, sta ima novo?
Originally posted by E. M. O.Ao jbt.pa zar ima i crnogorski forum?Nisam cula za to...Jer u owoj propaloj drzawi nemaju cak ni Gay Club a kamoli forum...
Jao Candy da otvoris istu ovu tenmu i na Crnogorskom forumu, ako vec nisi. da zivne malo. Mislim da ce tvoja persona umnogome doprineti njegovoj popularnosti.
Originally posted by *Candy*Vidim da je to ,,swatkive mawena" otislo u potpis.Originally posted by the1whowished
*Candy*, hvala ti.
Nedostajala si mi, swatkice mawena!![]()
![]()
Pa, sta ima novo?
Ooooooooooo......Stha li ce owo biti da si mi ti rekla "Swatkice mawena"...Werowatno ce smak sweta ili ce sutra pasti sneg...
![]()
![]()
...A nowo je to da je swe saswim nowo...E moja ti slatka jaaaaaaa:kolo:
Stho te nema na MSN-u...aaaaaaaaaa???Da li si istampala majicu sa mojim nickom?![]()
Originally posted by the1whowishedE rado bix ti odg.ali me mrzi da kucam...Pa neki drugi dan kada nawrnem...
Vidim da je to ,,swatkive mawena" otislo u potpis.
Nema me na MSN-u jer sam se smorila kao mac u kamenu te nemam neku preteranu zelju za njim. A moram i da ucim, ooooo da....![]()
Majicu sa tvojim nickom nisam stampala, jer je prva na listi prioriteta bila crna majica sa belim ,,VAISTINU!" printom.
Pa shta, shta ima nowoooo???![]()
Originally posted by the1whowishedKako swadak smajli...
![]()
Originally posted by *Candy*
Pa eto,ae da ti kazem da ne pwaces......Postala sam toliki manijak,da ne znam za koju curu pre da se odlucim...Ja bix najradije swaku xm...
...Ali najjbitnje je to da wolim ljubav91...ne samo da je wolim wec obozawam...
...To je moja dufa swatka:gric:..
Originally posted by *Candy*Pa, nadam se da ce to biti kada budes imala dvadeset ili koju godinu vise, kako bi i ti kod mene usla u razmatranje.
cuwaj se,mozda i tebe nekada budem pozelela...
Originally posted by the1whowished:
Eh. Sta ti je Ljubav...
Pa, nadam se da ce to biti kada budes imala dvadeset ili koju godinu vise, kako bi i ti kod mene usla u razmatranje.![]()
Originally posted by *Candy*Ja cu, draga moja, za sest godina imati skoro 28 , a (barem berbe 1980. i 1981. ciji izdanci i izdankinje sada imaju 28 da pohvalim) mislim da ce to za moju dusu i moje telo
A je li...A sta bi ti falilo sada da te muwam...Nistha...
Kada ja napunim 21 god. ti ces tada wec biti baba u raspadu sistema,a ja babuskare necu...![]()
![]()
Originally posted by *Candy*Taman si postala samo bezobrazna, a ne brutalno bezobrazna, kad ono...
Idi leci se...![]()
![]()
Originally posted by the1whowishedKada ja budem imala 21 ti ces imati 27...Ako se ne waram...
Ja cu, draga moja, za sest godina imati skoro 28 , a (barem berbe 1980. i 1981. ciji izdanci i izdankinje sada imaju 28 da pohvalim) mislim da ce to za moju dusu i moje telobiti fine godinice.
Majke mi ti kazem.
![]()
Originally posted by *Candy*Ne znam, ali je svejedno fatalno.Originally posted by the1whowishedHellooo...tisuuuuuu bre...ne znas ni kome je bilo upuceno...
Taman si postala samo bezobrazna, a ne brutalno bezobrazna, kad ono...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!