Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by MarsKoktel naravno.
Koktel ili mesto?
Ja sam sinoc resio da za 10 godina kupim mesto i otvorim "Stratimir" gde je nekad bio.
Originally posted by MarsBivshi Saloon.
Pitanje: gde se nalaze From Dusk Till Dawn
Originally posted by Marsaj otvori Stratimir ali na nekom drugom mestu
Koktel ili mesto?
Ja sam sinoc resio da za 10 godina kupim mesto i otvorim "Stratimir" gde je nekad bio.
Originally posted by faksa101Koliko li ce puta ljudi da postave to pitanje i da se ischudjavaju oko toga...
nisam razumeo -zar u Nisu nema nijednog mesta gde se okupljaju gay-evi
Originally posted by ivanazuh
Ma sta vam je, sakupimo se Vespi, Azdaha2, Paranoid, forumas kome uvek zaboravim nick, Azdahe druge, kuma koja je str8 i dobijes jedno vrlo impresivno, autenticno gay mesto! I ko kaze da nema gay klubova. Udjes i napravis ga taom gde ti odgovara, jos ako si dovoljno lud, mozes da kriknes konobaru/konobarici: "Momce (Drag momce)/devojcice (devojche), od' vamo"! Ako neko krene ka nama sa losim namerama, Azdaha druga, drmne kriglu o sto, izbaci dudu i kaze: "Di si poso frajeru?! Osh te poljubi cizma u chelo"?! Onda se svi vrate na svoja mesta, a mi nastavimo da se pederisemo i lezbejisemo!
Originally posted by VespertineStrašno. Ne slažem se sa ovim.
Ovo je jedna selendra u kojoj zhive ljudi sa mentalitetom ekvivalentnim onom plemenskim zajednicama iz praistorije...
Originally posted by Alice HaileyEto ti sad... A ti si pokrenuo da lokacija ne bude na starom mestu.
nije bitna lokacija ako je drustvo super....
Originally posted by MarsPa ja ne kazem da su svi takvi, ali velika vecina jeste...Originally posted by VespertineStrašno. Ne slažem se sa ovim.
Ovo je jedna selendra u kojoj zhive ljudi sa mentalitetom ekvivalentnim onom plemenskim zajednicama iz praistorije...
Ljudi, ne verujte, nije tako.
Originally posted by LiGde beshe Time, stao mi je mozak???
Meni je super u Nisu...
Za ekipu Biser u parkicu... starac i harmonika...
za zesci izlazak:
zimi Sunset (Saloon) rock svirke cele nedelje
leti sada vec Klinika ex Press a i onaj na letnjoj pozornici je extra... jazz uzivo...
Krivo mi je samo sto vise ne radi TIME tamo mi je bilo super...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!