Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by VespertineOnda nije-ali mi se čini da sam negde pročitao da je zapravo originalan naziv filma nešto kao "Tajna prženog zelenog paradajza"
Driving Miss Daisy... Shto je to po bilo kom osnovu komplikovano??
Originally posted by deranNetacno! Sidni Poatje je prvi crnac koji je dobio Oskara, a Denzel Vosington je imao tu cast da mu isti bude urucen od strane Sidni Poatjea...Originally posted by alexandermagicDenzel Vašington!
Zna se... Jedna i jedina - Inva Mula.
Prvi crnac koji je dobio nagradu Oskar za glavnu mušku ulogu?
(Nisam pratio prethodne stranice teme, tako da ako ponavljam pitanje - sorry. )
Originally posted by kenozoik@Darling-nisam bio siguran da li je za glavnu mušku ulogu,pa sam i čekao potvrdu...
Halle Berry
Originally posted by DarlingA ne,ne udaraj nisko...
@ deran.. Receno je da je za glavnu ulogu, zato sam i citirala post, iamedju ostalog. Mislila sam na glavnu zensku, tj. nadovezala se na prethodno pitanje..
U svakom slucaju, lepo si to izguglao..
Originally posted by Dzelajza RouzZnamo sam da je to! Znao sam! Samo nikako da priupitam...Ili već jesam? Ovaj...Za poreklo nicka, htedoh reć.
Dželajza Rouz, Tideland
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!