Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
DUHOVI POSTOJE, TVRDE ISTRAZIVACI

Znanstvenici koji su vodili 10-dnevni eksperiment u Skotskoj kazu da rezultati pokusa zasluzuju daljnje proucavanje. Svih 250 dobrovoljaca ostali su 10 minuta posve sami u polutami u 10 razlicitih grobnica u blizini dvorca Edinburgh za koje se prica da se u njima pojavljuju duhovi. Proteklih sest godina vise od 300 posjetilaca tih povijesnih mjesta pozalilo se da su dozivjeli neobicne pojave.

U netom zavrsenom pokusu sto su ga proveli znanstvenici sa Sveucilista u Hertfordshireu cak 45 posto ispitanika dozivjelo je paranormalne pojave kao sto su nagle i nicim izazvane promjene temperature. Mnogi su osjecali da ih nesto pece, boli ili vuce, i culi su necije disanje. Jedna je zena vidjela musku priliku s koznom pregacom kako sece pred vratima grobnice.

Dr. Richard Wiseman, voditelj pokusa, kaze kako su najvise paranormalnih pojava dozivjeli ispitanici u grobnicama na koje su se najcesce i zalili uplaseni turisti. Iako dr. Wiseman priznaje da ovo istrazivanje nije definitivno dokazalo da duhovi postoje, smatra da je vrijedno istrazivati i dalje.

Ovo mi je totalno naivno...
Korisnikov avatar
By Dzi
ubijaju ova velika slova..

verujem u sve i sva:)
Korisnikov avatar
By Li
Jel si svedok nekog догађаја?
Korisnikov avatar
By Li
Ja posedujem jednu fotografiju kao dokaz nekog predskazanja, skeniracu je sutra i postaviti ovde...
Korisnikov avatar
By Li
@Azdaja2
resena slova:rock:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Pih ja reko ispitivali sa nekim instrumentima, ovako nista...
Mada verujem da nekakvi oblici duhova postoje :shmi:
Korisnikov avatar
By Dzi
:)
oratak mi je pre odredjenog vremena pustio neki klip sa mobajla..
.
.
Im flying away, away..

vreme je da spavam m:D
Korisnikov avatar
By Li
@Machkodlak
I ja ne verujem bez instrumenta...
To je kao kada su ovde u nekom selu tvrdili seljaci da su videli zapaljenog motoristu (kao da nismo gledali ghost rider-a)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Stari sloveni su medju prvima shto se tiche tradicije verovanja u duhove/pretke. Jedan deo te tradicije je i dan danas ostao i mutirao u hrishcanske rituale.
Beskrajno mi je zanimljiva mitologija s ovih prostora, jer je dozivela krah pre nego shto je evoluirala i pokupila delove verovanja drugih naroda. Ostala je chista do kraja.
By alexandermagic
Ne bih to baš nazvao 'duhovima', već drugačije, no svejedno...

Da.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@Vivisect :up:

Ont: Mislim da verujem.
Uverena sam da sam i sama videla nesto.
A i da postoje... ne verujem da bi mi se bilo koji ukazivao sa nekim neprijateljskim namerama. Mislim, verujem da bi mi samo pokojna rodbina dolazila u posete, sta ja imam sa drugim duhovima, molicu lepo?!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by the1whowished
sta ja imam sa drugim duhovima, molicu lepo?!
Mozda oni imaju sa tobom :evil:

:giggle:

Lm, da kapiram da ima duhova, opusteno :sunce:
Korisnikov avatar
By Li
Prilazem dokaz za diskusiju... (nece dugo biti postavljena slika)
http://img25.imageshack.us/img25/3621/8 ... 380000.jpg
Malo objasnjenje...
Slikao je moj cale 86-e u selu... Obe zene su slikane od pozadi ... plavusa je rodjena sestra moje bake a druga osoba je moja majka...
Obratite paznju na zadnjem delu glave moje bake kako se kosa na cudan nacin poigrala sa njom... inace slikano je 39 dana pre njene smrti (skoro pa cuvenih 40 dana)...
Korisnikov avatar
By Li
@the1whowished
podeli sa nama sta si videla...:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
da, verujem...
na zalost ili na srecu, dok se nisam uverila, nisam ni ja bas bila cista da li verujem...
By J...
Verujem da nesto postoji ali nemam nameru da se blize upoznajem s tim. :D I mislim da ne mora da znaci da su to obavezno ljudi koji su umrli. Mozda su to neka bica koja ne mozemo (uvek) da vidimo.
By ...Sitnicava...
Verujem da postoji svašta nešto što nije i nikada neće biti na nama da spoznamo.
Korisnikov avatar
By Li
@Crazy_Bee
kako si se uverila?:maljkovic:
Korisnikov avatar
By .L O S T
sto meni nikako da se ukaze neki duh ili nesto tako paranormalno.... jbg, nije fer:sixto:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!