Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
to MSM me je oduvijek nerviralo, isto kao sto me nerviraju oni koji su napravili portal.
Dva puta smo pokusali da napravimo LGBT NVO u Crnoj Gori, i oba puta smo osujeceni, dijelom od strane ostalih organizacija koje su samo cekale priliku za dobru donaciju kako bi razdijelili koji kondom i lubrikant, otkucali nekoliko strana projekta i zdravo.
PU!
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Vukodlak
Pa naravno da je sajt namenjen Crnogorcima...
Šta će Crnogorke na sajtu? Imaju one šta da rade... :mete: :pegla: :napitak: :tepih: ............ :pucaodsmeha:
:smeh: :lol: :smeh:

Znam da nije korektno, al ovo isto i ja hteo da napishem.
Korisnikov avatar
By Billy boy
Originally posted by Dina
Originally posted by deran
"Dragi posjetioci, Dobrodošli na montenegro-gay portal. Želimo da iskoristimo ovu priliku da se predstavimo i izrazimo svoje zadovoljstvo što ćemo raditi na jednom od prvih crnogorskih site-ova posvećenih muškarcima koji imaju sex sa muškarcima u Crnoj Gor.i Glavni cilj ovog portala jeste pružanje informacija i to informacija koje će uticati na znanje kao i na stvaranje proaktivne sredine u kojoj živimo..."

Ovako glasi uvod...
Pa da, Billy boy kakav je ovo uvod? Seaman me nagovara da se uclanim... a kako da se uclanim kad nisam muskarac :durenje:
hm, stranica je posvecena gej populaciji, a to sta pishe u uvodu, pa zanemari. :) :avion:
Korisnikov avatar
By lazarus
Posto sam mrak skinuo u CG, nek im je sretno! :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Billy boy
Originally posted by Dina
Originally posted by deran
"Dragi posjetioci, Dobrodošli na montenegro-gay portal. Želimo da iskoristimo ovu priliku da se predstavimo i izrazimo svoje zadovoljstvo što ćemo raditi na jednom od prvih crnogorskih site-ova posvećenih muškarcima koji imaju sex sa muškarcima u Crnoj Gor.i Glavni cilj ovog portala jeste pružanje informacija i to informacija koje će uticati na znanje kao i na stvaranje proaktivne sredine u kojoj živimo..."

Ovako glasi uvod...
Pa da, Billy boy kakav je ovo uvod? Seaman me nagovara da se uclanim... a kako da se uclanim kad nisam muskarac :durenje:
hm, stranica je posvecena gej populaciji, a to sta pishe u uvodu, pa zanemari. :) :avion:
Uclanila sam se, ima i zena tamo ipak :)

Ipak bi bilo lepo da promenite taj uvod, ako se u nekom patrijarhalnom sistemu zene negde podrazumevaju i treba da su tu i ako se ne pominju... ipak bi neki sajt koji zeli da menja sredinu trebalo da promeni i to nepominjanje i podrazumevanje, bar na svom prostoru prvo...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by gorilica
Šta će Crnogorke na sajtu? Imaju one šta da rade... :mete: :pegla: :napitak: :tepih: ............ :pucaodsmeha:

U Cg je tako, a u Srbiji zene chatuju a muzevi :mete:

:lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Poslao sam administratoru ili sta li je vec, da promijeni uvod. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Odgovorili su ti da je to ipak forum za gay muskarce, mada ipak ima sad deo i za zene...

Zdravlje i prava
09/03/2009
Portal montenegro-gay.me dio je projekta “Zdravlje i prava” koji OKC Juventas realizuje od 1. septembra 2006. godine, u okviru Programa podrške implementacije crnogorske Nacionalne strategijie za AIDS.

Projekat „Zdravlje i prava” koji finansira Globalni Fond za AIDS, tuberkolozu i malariju je u skladu sa predviđenim intervencijama Nacionalne strategijie za borbu protiv HIV-a i AIDS-a Vlade Crne Gore. Osmišljen je u cilju promocije seksualnog zdravlja i prava među MSM populacijom (muškarci koji imaju seks sa muškarcima), ali i na jačanju kapaciteta aktivista čije je ovo polje rada. Projekat se, takođe, bazira i na stvaranju pozitivnog okruženja u crnogorskom društvu u odnosu na poštovanje ljudskih prava svih naših građana bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju. Jedna od aktivnosti kojom ćemo uticati i pokušati smanjiti nivo homofobije u društvu je i postavljanje ovog site-a čiji je prvenstveni cilj pružanje informacija i to informacija koje će uticati na znanje kao i na stvaranje aktivne sredine u kojoj živimo.

Pored toga, naša želja je da se u skorijoj budućnosti osnuje i LGBTTIQ (Lesbian Gay Bisexual Transgender Transsexual Intersexual Queer) organizacija, koja bi uz početnu pomoć i korišćenje naših kapaciteta, samostalno funkcionisala na polju seksualnih prava i zdravlja.

Putevi kojima se ovo želi postići su: smanjenje nivoa diskriminacije protiv MSM populacije kroz aktivnosti usmjerene na podizanje svjesnosti i promociju tolerancije, poboljšanje pristupa informacijama i promocija upotrebe kondoma i lubrikanata, kao i poboljšanje dostupnosti zdravstvenih službi za MSM populaciju.

Donator

http://www.montenegro-gay.me/zdravlje-i-prava/#more-330
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by gorilica

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!