Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Hys.Ja cu te voditi mico, ako treba, i onako se seli na drugu lokaciju
A ko ce mene da vodi u taj Yellow? Da naglasim da treba i da me saceka i otprati, nepoznat mi je NS, a inace sam prostorno dezorjentisana
Originally posted by MaryJaneNisu nove stare su...mocice se sa njima uci.Jel to neke new clanske karte! Ja imam onu staru, jel ce moci s njom???
Ovaj vikend se u starom Yellow-u dele clanske karte
bez kojih u novom NECE moci da se udje,
morace da se ima cl.karta ili da se najavi imenom i prezimenom na ovaj broj...
Originally posted by Lakiboy_nsKako mene nervira ta " diskrecija " i " zaklanjanje od ociju javnosti ", pa to nije normalno... Kao da se radi nesto nezakonito i lose, pa da se moras diskretno zaklanjati.
... zaklonjen je od ociju javnosti tako da je diskrecija zagarantovana.
Originally posted by Lakiboy_nsNECU DA BUDEM ZAKLONJEN OD OCIJU JAVNOCTI!!!
@Deni-Pa bolje da je zaklonjen od ociju javnosti da se ljudi mogu opustiti a ne da strejteri prolaze i sve vide pa da neko napravi problem kao u X-u pa da se lokal zatvori
Originally posted by Lakiboy_nsPrestani da pises ovakve glupe i besmislene redove, jer cu poceti da se derem !
Razumem ja o cemu ti govoris a razumes i ti dobro o cemu ja govorim.
Gay scena u NS je jos uvek u zacetku i klubovi moraju jos uvek nazalost biti anderground da bi mogli uopsta da rade i postoje.
Ali situacije se popravlja iz godine u godinu do pre manje od dve godine je NS imao samo jednu rupu u tvrdjavi gde je moglo da stane 20-30 ljudi a sad ima dva velika pristojna gay kluba...stvari idu nabolje al polako ne moze nista preko noci.
Originally posted by *deni*Ne deras se to ti...to su oni glasovi u tvojoj glavi sto ti se javljaju kad se napijesOriginally posted by Lakiboy_nsPrestani da pises ovakve glupe i besmislene redove, jer cu poceti da se derem !
Gay scena u NS je jos uvek u zacetku i klubovi moraju jos uvek nazalost biti anderground da bi mogli uopsta da rade i postoje.
Ali situacije se popravlja iz godine u godinu do pre manje od dve godine je NS imao samo jednu rupu u tvrdjavi gde je moglo da stane 20-30 ljudi a sad ima dva velika pristojna gay kluba...stvari idu nabolje al polako ne moze nista preko noci.
Originally posted by Lakiboy_nsblablablablablabla....Originally posted by *deni*Ne deras se to ti...to su oni glasovi u tvojoj glavi sto ti se javljaju kad se napijesOriginally posted by Lakiboy_nsPrestani da pises ovakve glupe i besmislene redove, jer cu poceti da se derem !
Sa tobom je normalna komunikacija ocigledno nemoguca cak i kad covek pokaze dobru volju za tim...ajd odi drmni jednu ljutu-pusti Zoku da pici pa ces se smiriti...i ti i ti glasovi u glavi
Originally posted by ogi_ns
drage vlasnice, pozdravljam svim srcem i ostalim organima tela mog vasu cvrstu odluku...
Originally posted by broXNe radi, piše ti gore da se otvara 10-og na novoj lokaciji.
jel' radi veceras Y?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!