Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Hys.
A ko ce mene da vodi u taj Yellow? Da naglasim da treba i da me saceka i otprati, nepoznat mi je NS, a inace sam prostorno dezorjentisana :beba:
Ja cu te voditi mico, ako treba, i onako se seli na drugu lokaciju :)
Taman ja na posao, a ti u provod :)
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Tako je Blond Brat je obavestena skroz
ali ona je i redovan gost pa naravno da zna :) :dancing:

Sto se tice muzike Petkom ce biti pola-pola do 2 pola3 strana posle domaca
a subotu cemo ostati dosledni dosadasnjem programu,
tako da ostaje strana muzika sa tim sto ce pored naseg resident DJ Brrr gostovati razni DJ-evi
Sledeci petak za otvaranje muziku ce vam pustati DJ Fanatic :dj:

Na ova dva broja mozete dobiti sve informacije:
064/ 9 234 678
064/ 169 0 762

Ovaj vikend se u starom Yellow-u dele clanske karte
bez kojih u novom NECE moci da se udje,
morace da se ima cl.karta ili da se najavi imenom i prezimenom na ovaj broj...

Eto sad sam vam sve rekla :cvetduga:

Koga nesto vise interesuje neka nazove pa pita :kiss:

Pozdrav vas Yellow :party:
Korisnikov avatar
By MaryJane

Jel to neke new clanske karte! Ja imam onu staru, jel ce moci s njom??? :harmonika:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Yellow od sledecg vikenda pocinje da radi na toj novoj lokaciji na mestu gde je nekada bila jedna poznatija diskoteka i ima kapacitet za 400 ljudi + taj novi lokal ima otvoren prostor-odnosno letnju bastu sto ce biti extra po tim vrucinama a ima samo jedan ulaz, zaklonjen je od ociju javnosti tako da je diskrecija zagarantovana.

:snob:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by MaryJane

Jel to neke new clanske karte! Ja imam onu staru, jel ce moci s njom??? :harmonika:
Nisu nove stare su...mocice se sa njima uci. :zastava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
... zaklonjen je od ociju javnosti tako da je diskrecija zagarantovana.
:snob:
Kako mene nervira ta " diskrecija " i " zaklanjanje od ociju javnosti ", pa to nije normalno... :mad: Kao da se radi nesto nezakonito i lose, pa da se moras diskretno zaklanjati.
Ali mora covek da ima razumevanja - Novi Sad je provincija i takav je mentalni sastav ljudi.
Recju, cist primitivizam.
:yes:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Deni-Pa bolje da je zaklonjen od ociju javnosti da se ljudi mogu opustiti a ne da strejteri prolaze i sve vide pa da neko napravi problem kao u X-u pa da se lokal zatvori :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By *deni*
@Deni-Pa bolje da je zaklonjen od ociju javnosti da se ljudi mogu opustiti a ne da strejteri prolaze i sve vide pa da neko napravi problem kao u X-u pa da se lokal zatvori :uljenavatru:
NECU DA BUDEM ZAKLONJEN OD OCIJU JAVNOCTI!!!
Mislim, mogu da se zaklonim ako to zelim, ali ako ne zelim - nemam ja od koga da se zaklanjam. :nono:

To sto je neko napravio problem i napad u X-u svakako nije u redu i za svaku je osudu, ali u tom konkretnom slucaju radi se i o tome da napadnuti mladic nije zeleo da istera stvar do kraja, zato sto se uplasio od cinjenice da ce se saznati da je tada bio u gay klubu.

To je primer primitivizma, kukavicluka, niskog stepena licne svesti i licemerja najgore vrste o kojima govorim.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Razumem ja o cemu ti govoris a razumes i ti dobro o cemu ja govorim.
Gay scena u NS je jos uvek u zacetku i klubovi moraju jos uvek nazalost biti anderground da bi mogli uopsta da rade i postoje.
Ali situacije se popravlja iz godine u godinu do pre manje od dve godine je NS imao samo jednu rupu u tvrdjavi gde je moglo da stane 20-30 ljudi a sad ima dva velika pristojna gay kluba...stvari idu nabolje al polako ne moze nista preko noci.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ne znam shto bi taj ambijent bivao diskretniji od ostalih? ..evo sam ja npr imao priliku kroz ventilacioni otvor jedne od "zemunica" na djavi ispratiti neko drushtvance dok su vrshili , rekao bih satanistichki, obred. Kontam da su hteli to izvesti u diskreciji no eto mene put naneo tu i sve videh... tako i ovo, koga zanima - saznatje. Pa bilo to na Klisi, u centru ili na 'djavi!

:zongler:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Lepo kaze Armand i ja se slazem sa njegovim gledistem.
Malo stisni, ,malo vrisni, negde skrati, negde dodaj i narod na kraju zadovoljan.
Korisnikov avatar
By *deni*
Gay scena u NS je jos uvek u zacetku i klubovi moraju jos uvek nazalost biti anderground da bi mogli uopsta da rade i postoje.
Ali situacije se popravlja iz godine u godinu do pre manje od dve godine je NS imao samo jednu rupu u tvrdjavi gde je moglo da stane 20-30 ljudi a sad ima dva velika pristojna gay kluba...stvari idu nabolje al polako ne moze nista preko noci.
Prestani da pises ovakve glupe i besmislene redove, jer cu poceti da se derem !
:rida:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
TOPIC: MUZIKA U Y.

drage vlasnice, pozdravljam svim srcem i ostalim organima tela mog vasu cvrstu odluku da se u Y nije pustala domaca muzika (bilo koje vrste).
i strana muzika koja je bila pustana je bila super, prvi put, a svaki sledeci put mnogo losija... iz razloga sto je bila POTPUNO ISTA!! pa zar DJ ne moze da proseta MTVem pre nego sto se zaputi u pustanje muzike? poskida/kupi/nabai/trazi nesto novo, sveze, nove rmxe, novi redosled...? jedno te isto se uvek vrti i to mi se ne svidja...

dakle :up: za vrstu muzike ali dajte malo poboljsajte informisanost o muzikcoj sceni.

(procitah da ce na novoj lokaciji biti mix domace i strano, kontam da je to neophodno da se prezivi,,,)

poz!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
Ne deras se to ti...to su oni glasovi u tvojoj glavi sto ti se javljaju kad se napijes :lol:
Sa tobom je normalna komunikacija ocigledno nemoguca cak i kad covek pokaze dobru volju za tim...ajd odi drmni jednu ljutu-pusti Zoku da pici pa ces se smiriti...i ti i ti glasovi u glavi :burner:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
Ne deras se to ti...to su oni glasovi u tvojoj glavi sto ti se javljaju kad se napijes :lol:
Sa tobom je normalna komunikacija ocigledno nemoguca cak i kad covek pokaze dobru volju za tim...ajd odi drmni jednu ljutu-pusti Zoku da pici pa ces se smiriti...i ti i ti glasovi u glavi :burner:
blablablablablabla.... :roll:

Brze, brze...
:kolo:
''
By ...Sitnicava...
Originally posted by ogi_ns
drage vlasnice, pozdravljam svim srcem i ostalim organima tela mog vasu cvrstu odluku...
:pucaodsmeha:
Originally posted by broX
jel' radi veceras Y? :zvizdi:
Ne radi, piše ti gore da se otvara 10-og na novoj lokaciji. :P
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by broX
jel' radi veceras Y? :zvizdi:
Naravno da radi! Josh vecheras je na zimskoj lokaciji :kupanje:
Korisnikov avatar
By Rei
Mozhe li neko na u2u da mi da/opishe tachnu lokaciju novog kluba na ... novom mestu? :trep:

unapred zahvalan. :sesir:

edit: dobio sam info :kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam cula da je sad, sa dolaskom lepog vremena i povisene spoljne temperature, ponovo zazivela praksa da momci u NS, posle nocnog provoda, masovno zalaze u posumljene delove grada gde se pod vedrim nebom pri`vatavaju i jebu bez imalo stida i obzira prema slucajnim prolaznicima, koji su prinudjeni da sa zgrazavanjem posmatraju taj blud i nemoral koji se i ne pokusava sakriti.
Da li je to istina ?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Daliborka-pitaj Denija Brunclika za to jebavanje po sumama i slicno :D
Ja bi ti pomogao al stvarno ne znam :majke mi:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by REI
Mozhe li neko na u2u da mi da/opishe tachnu lokaciju novog kluba na ... novom mestu? :trep:

ides?
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Blond Brat
Ja sam inventar :fancyklap:

:lol:

Lepopard ns :mazi:
a jel moze da se obrati inventaru? heheh :kiss:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by bakalar
Originally posted by REI

ides?
'o'sh samnom? :)

Necu sigurno ovaj prvi vikend...
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!