Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lez devojke vs fizicki izgled !?

Ne posvecuju paznju izgledu
32
35%
Sve su skockane, samo se to ne vidi
8
9%
Crni Staty, sta ti bi da se mesas u izgled lez riba
52
57%
Korisnikov avatar
By *STATUS*
joj nemoj molim te...

lepo sam te zamolio da taj vibrator koji imas samo ti koristis... i da meni ne treba :)

:love:
By Çâðê_DUP
Originally posted by *STATUS*
joj nemoj molim te...

lepo sam te zamolio da taj vibrator koji imas samo ti koristis... i da meni ne treba :)

:love:
a sta meni fali :placko:

sram ih bilo, boze, kakav promiskuitet!!!! :chilling:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Zwezdica
Ti si iz Beograda STATUS?

Kakav smor, mogu da te sretnem negde u gradu ! :puzzle:

Jbt sta je tebi sa tim temama o lezbejkama?

Da neces mozda da postanes jedna od njih pa se brines sto ne depiliraju pazuh ili je ovo jos jedan nacin da se "nekome" uvuces u bulju?!?! :odrasti:
Ma jok, nego je istrosio sve varijacije na temu HIV-a koje je njegov britki um mogao da smisli, pa se iz "HIV aktiviste" preobratio u lez modnog komentatora:doh:

Iako bi mu bilo bolje da iz svog ormara odstrani odvratne trenerke sa lastisom iznad chukljeva, nego da gleda da li lezbejke odstranjuju brkove:shrug:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
slucaj angie....

totalno opravdavam to sto si se obezbedila vibratorom....

od ovih kvazi zgodnih riba nema vajde....

vidis da ni za ulicu ne znaju da se skockaju, a kamoli da takve pridju cici poput tebe...

:mljac:

bananice, te trenerke sa lastisima iznad cukljeva su poslednji modni trend kod strejtera....

uvicu se u Peggyne krpice i cuti mala....

:spank:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Verovatno i te cice o koji toliko pricas apsolutno boli piiiiiiiii... za tvoje misljenje!:lood:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Zwezdica, toliko ih boli da je ova tema definitivno za samo par dana oborila sve rekorde i dosla do cetvrte strane....
toliko o tome da ih ne zanima....

:)

uostalom, sta ima jedna forumaska velicina, poput Statusa, da se raspravlja sa nekom tamo Zvezdicom... ovde se zna ko je ko... zna se ko je macka a ko pacov :)

:tushe:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by *STATUS*
Zwezdica, toliko ih boli da je ova tema definitivno za samo par dana oborila sve rekorde i dosla do cetvrte strane....
toliko o tome da ih ne zanima....

uostalom, sta ima jedna forumaska velicina, poput Statusa, da se raspravlja sa nekom tamo Zvezdicom... ovde se zna ko je ko... zna se ko je macka a ko pacov :)

:tushe:
U pravu si, ipak si ti SAMO FORUMASKA VIRTUELNA "VELICINA" !!!

Uzivaj u njoj...

JA svoju velicinu gradim u stvarnom svetu ! :wcsolja: :unic0rn:
Korisnikov avatar
By Modesty
Stil oblačenja je individualna sloboda izbora isto kao i seksualna orjentacija i sve ostalo...može da mi se sviđa nešto ili ne ali si ne dajem pravo da osuđujem i preterano komentiram...ja volim da se šminkam i da nosim strukirane košulje,suknje ali isto tako i farmerice sa kožnim crnim patikama.....higijena je nešto drugo i oni koji ne vode o njoj računa su mi definitivno fuj.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by allexa37
higijena je nešto drugo i oni koji ne vode o njoj računa su mi definitivno fuj.
:up:

a iskreno, kad vidim totalno "skockanu" devojku, pod punom shminkom (teshkom artiljerijom) sva zategnuta, u suknjici, dekolteu, dodje mi da pobegnem.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
stvar svacijeg izbora je kako ce da se obuce!!Posto rekosmo vec na temam da vecina dewojaka ne izlazi..onda logicno d apravo stanje se ne vidi u clubovima..ako riba izgleda kao tip onda je butch..i to je njena stvar:eu:
a asad ako ima masnu kosu i izgleda kao da je poplava izbacila..to je vec 2 :regan:
nego..ja ne volim ni kad vidim one tetke od tipova u klubovima..kao ni kada su likovi svi utegnuti i zenstveniji od riba..to mi je odvratno-al opet..stvar svacijeg izbora!!!:kolo:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
sleepingsun, да ли и даље остајеш при тврдњи који су горе навела...

:nokti:
Korisnikov avatar
By mish_beli
jedno je neurednost, a drugo je stil.

neko kada je neuredan mozhe da ima i najlepshu frizuru, garderobu .... opet je .. hm... neuredan/a ....

a opet imamo i taj grunge fashion style :) koji je u svetu chak i moderan ....
Slika

tako da....stvar higijene, izbor stila oblachenja, ukusa ...

lichno, ne opterecujem se previshe.
u svakom sluchaju mi je bitnija higijena! a ne stil mog partnera :) naravno, sve ima svoje granice... i zna se gde se ne mozhe nositi, recimo, pocepane pantalone :)

:peace:
Korisnikov avatar
By Azdaja
fala ti sto si nam oKe otvorila..
Korisnikov avatar
By Li
Slazem se da je ruzno kada neko ne vodi racuna o higijeni. Ja licno ne poznajem takve osobe ali ih ti ocigledno znas... pa se pitam odkud ti u takvom drustvu.
Takodje si na prvoj str rekao: "razlika je u velicini, u modelu, u boji, u izgledu", pa kada je razlika u boji sto ne skines tu roze duksericu i ne prestanes da nosis zenske boje...
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by Angelina777
Vi svi na ovoj temi pravite uprošćavanja, generalizacije i stereotipe kojih se navodno i same gnušate, tako da ne znam što kritikujete autora. Počev od anche, pardon sixmadcatz, koja vrši diskriminaciju jednog zanimanja, govoreći da su prodavačice nužno neobrazovane. E pa u govnjivoj zemlji u kojoj živimo, mnoge devojke koje završe fakultet ili ga još studiraju rade po buticima, kako bi zaradile novac za hranu ili neko vreme radile kako bi mogle da isfinansiraju plaćanje ispita (nemojmo sad kao Šešelj koji tvrdi da ko ne završi u roku treba da bude ubijen). Ja sam sama radila u butiku pre nekoliko godina, i nisam prošla seminar za mlade lezbejke, istina je, bar ne van Iksa. Da bismo stigli do diskriminacije negovane lepote u postu m tri tačkice, u eseju o njenom putešestviju na izuzetno visokim štiklama po modnim pistama koje verovatno gleda teleskopom, da bi jedino što u njenom postu ima veze sa ovom temom bila generalizacija, uprošćavanje i banalizovanje. Ja mogu da kažem da postoji armija štancovanih žena koje izgledaju sve na isti kalup po klubovima, ili makar mala vojna formacija, i da budem isto toliko u pravu, koliko i vi, tolerantne, koje ste se obrušile na autora teme koji se, o zaboga, usudio da postavi vama mrsko i bolno pitanje. Nećemo ništa postići time što ćemo pljuvati po tuđem mišljenju, a ako je i glupo, pa znate šta, niste ni vi neke pametnice, pa da sam videla skoro jednu smislenu temu u Estrogen Fixu. Ali zato kad treba neko da se napljuje odmah se grupišete u paravojne formacije. Toliko o toleranciji. :down:
Ja se slazem sa Angelinom, i ne mislim da je autor teme imao nameru da uvredi bilo koga. Vrlo je bitno voditi racuna o svom izgledu, higijeni. A stil je vec nesto drugo, svako ima pravo da se oblaci kako zeli. Ne moraju sve devojke nositi stikle i sminkati se ako im to ne prija, bile one lezbejke ili ne. Ja sam, na primer, i kuci tip-top, sto ne znaci da tako treba da budu sve devojke. Meni je nezamisliv zivot bez stikli, ali se zgrozim na ribe koje ih nose a da pri tome ne znaju da hodaju na njima. Onda je bolje da obuju patike. I ko jos volin tonu sminke na nekoj cici? Fuj... Moj zakljucak je da treba biti cist i uredan pre svega, a svoju garderobu treba znati da nosis, pa bila to mini suknja ili trenerka, visoke potpetice, baletanke ili patike, kravata- manje vazno... Car je u tome da svako ima nesto svoje, neki licni pecat.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nije mi jasno zasto se ovo pitanje uopste namece.
Cvrsto verujem da vecina lezbejki, kao i vecina ljudskih bica, uostalom, dosledno vodi racuna o higijeni.
By iWanna
ja sam upoznao jednu smrdljivu ribu koja me je u momentu onesvestila. nije bila lez. ali vidim pricate i o higijeni. :maska:
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by iWanna
ja sam upoznao jednu smrdljivu ribu koja me je u momentu onesvestila. nije bila lez. ali vidim pricate i o higijeni. :maska:
:roflmao: , strasno stvarno :roflmao:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne moramo bas o higijeni, jer mi je upravo palo na pamet da podelim svoje providjenje sa vama:
muskarac nikada ne moze biti neuredan na nacin na koji to zena moze biti. E to je strasno.
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by the1whowished
Ne moramo bas o higijeni, jer mi je upravo palo na pamet da podelim svoje providjenje sa vama:
muskarac nikada ne moze biti neuredan na nacin na koji to zena moze biti. E to je strasno.
Istina.
Ali muskarac nikada ne moze biti lep, pozeljan i sexy koliko to zena moze biti... E tome treba da tezimo...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Jovanaaa
Ali muskarac nikada ne moze biti lep, pozeljan i sexy koliko to zena moze biti... E tome treba da tezimo...
Ne znam o cemu govoris.
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Prava zena nece biti neuredna, vec ce voditi racuna o sebi i svom telu... I muskarac ce se takodje negovati, ali, bar meni, On ne moze nikada biti lep i pozeljan kao Ona.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by iWanna
Imala sam ja u srednjoj jednu smrdljusu, sedela je u poslednjoj klupi pa smo se svi tukli za prve redove:drama: Hvala Bogu na mom losem vidu pa sam odmah sela u prvu klupu... :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Posvecujem paznju izgledu koliko mogu.
Ali kratke noge i neproporcionalnu figuru ne mogu vezbama otkloniti.
Spadam u tu grupu ne bas atraktivnih zena i tu cinjenicu sam prihvatila i to je to.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Jovanaaa
..., ali, bar meni, On ne moze nikada biti lep i pozeljan kao Ona.
O tome ti govorim.

Znam mnogo savrseno lepih i pozeljnih muskaraca koji svojom lepotom i pozeljnoscu premasuju mnogo vise od ,,mnogo devojaka".
Korisnikov avatar
By mish_beli
hajde sad iskreno - ko se danas kupao? :D

hahahahaha
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by mish_beli
hajde sad iskreno - ko se danas kupao? :D
Mislim da je bolje pitanje ko se juce kupao, jer je bilo hladnije nego danas, a, koliko sam skapirala, forumasi se znatno redje kupaju kad je hladno.

[size=-1]Valjda slojevima odece mogu lakse da zataskaju raznorazne mirise.[/size] :smeh:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!