Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Momo
Originally posted by Dina
Pa kako se kaze knjigovodja u zenskom rodu? :misli:
ja sam cuo da se neke zene izjasnjavaju kao knjigovotkinje

mada mozda se ta koju Dina poznaje bas izjasnjava kao knjigovodja... neke zene vole svoja zanimanja da izgovaraju u muskom rodu - verovatno im se cini da ih zenski rod degradira ...
Eto nisam ni ja znala do sad...

Ja je inace zovem po imenu, a mislim da ona sama sebe zove knjigovodja ali ne znam razloge...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by deran
Originally posted by Dina
Pa kako se kaze knjigovodja u zenskom rodu? :misli:
Ja ne znam-ali ima tema o tome... :srbin:

Doduše,počelo je sa nečim drugim-o političkoj korektnosti,šta li,da me ubiješ ne mogu da se setim tačno koja je tema... :lol:

I stiglo se do toga kako se kaže žena-ginekolog,psiholog,etc.
Znam koja je to tema, pricala sam ja tamo... ali eto za ovo knjigovodja/knjigovotkinja nisam znala. Hvala sto si me ispravio, pa eto nesto novo saznadoh :)
Korisnikov avatar
By Herald
Juuu djavolovljeva shestica :sveca:

Kakva vlada to je neman, zver! Em ce da nas jede od gore ( 6% ) em ce da nas jede od dole ( porast cena za hranu, vodu ). :2c:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
u vestima se može pročitati da Vlada odustaje od uvođenja ovog poreza. pa se razmišlja o novim pregovorima sa MMF-om, a solidarni porez bi ostao da važi samo za zaposlene u državnoj upravi čija plata prelazi 31 000 din (što je republički prosek). izgleda ima razumnih ljudi.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by broX
Država je presekla - svi građani Srbije koji imaju primanja - plate i penzije iznad 12.000 dinara privremeno će plaćati solidarni porez od šest odsto u narednih 18 meseci, saz....
....
...ne mogu da verujem da ti neko uzima 6% plate....eeeeeeej
cuo sam za ovo i ranije, ali sam mislio da ce biti 0.5 ili 1%, ali ovo je stvarno previse...
....
...a sve ovo se inace radi da bi se pokrio manjak od 100 milijardi dinara tj. oko milijardu evra koje su inace i izgubili na tom istom NIS-u

Ajde poverovaću im da je to bilo neophodno (a jeste u ovo vreme)...
Ono što mene zanima:
-zašto tako nizak prag?
-šta nakon tih 18 meseci? Sve mi se čini da je jednačina kod njih => 18=24... Mislim, to su naši ljudi, divni ministri i poslanici...
By Hans
Nama je potreban Robin Hud... :muzika:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!