Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Allkey
ja bih zapravo voleo da sam bi.

osećam se ovako, kao gej, kao da propuštam određene stvari.

i da bi moglo da mi bude zabavnije

ali jebi ga.
Malo sam zbunjen - tebi u obavezi piše dečko/devojka. Otkud to, ako si samo gay? Nisam zloban, samo me interesuje :D
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by J...
Sta te sprecava da budes ako zelis?
Ma koliko se trudio da odagnam taj osećaj u određenim trenucima, vagina mi se gadi. U svakom pogledu.
Originally posted by V I V I S E C T
Bi ljude smatram str8erima jer oni u sushtini to i jesu. Mogu da se jabuke udaraju u prsa i nazivaju krushkama, ali svi znaju da imaju ukus jabuke pa i one same.
Moj dečko je bi i samo samnom je već 8 meseci. Ja ne volim ukus jabuke, a ni kruške, a dečko mi je jako ukusan zapravo. Sve u vezi njega.
Ali okej, neki ne veruju u biseksualizam. Ja verujem.
Originally posted by ROYAL
Malo sam zbunjen - tebi u obavezi piše dečko/devojka. Otkud to, ako si samo gay? Nisam zloban, samo me interesuje :D
Nisam znao da se može izabrati samo Dečko ili samo Devojka? Ako može prosvetli me i reci mi kako.
By J...

Ma koliko se trudio da odagnam taj osećaj u određenim trenucima, vagina mi se gadi. U svakom pogledu.
Dok je tako onda verovatno i ne propustas nista. Ili bar nista vise nego strejteri sto propustaju.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
vec pola godine razmisljam da sam mnooooooooooooooooooogo srecna sto sam bi.:smokin:
By iWanna
ja bih zapravo voleo da sam bi.
Sta te sprecava da budes ako zelis?
:hypno:

ne razumem ovo
By J...
Originally posted by iWanna

:hypno:

ne razumem ovo
Procitaj i nastavak dijaloga. :hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Bi ljude smatram str8erima jer oni u sushtini to i jesu. Mogu da se jabuke udaraju u prsa i nazivaju krushkama, ali svi znaju da imaju ukus jabuke pa i one same.

i ja penis smatram klitorisom jer on u suštini to jeste. mogu da se muda udaraju u prsa i nazivaju jajnicima, ali svi znaju da imaju ukus muda pa i one same.
By iWanna
Originally posted by Lepa Krepa

i ja penis smatram klitorisom jer on u suštini to jeste. mogu da se muda udaraju u prsa i nazivaju jajnicima, ali svi znaju da imaju ukus muda pa i one same.
:smeh: :pucaodsmeha: :roflmao:
By iWanna
Procitaj i nastavak dijaloga. :hipnotizer:
pa jesam... i dalje mi nije jasno pitanje
ali ne mari, ja sam malo... :retard:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Lepa Krepa

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Jaaoojjj, ne mogu da prestanem da se smejem! I :love: this woman!

Ja bas volim sto sam "bi"!
Ne znam u cemu je toliki problem sa tim!
Sto se mene tice, oduvek sam bila naklonjenija zenama, nego muskarcima.
Da je obrnuto, bila bih strejt.
Svako radi ono sto mu u datom trenutku prija.
Zasto bih ogranicavala sebe, kada ne moram...

Kada sam, kao mala, prvi put cula za biseksualost i sta to znaci, pomislila sam: "Ja to ne razumem, ili si strejt ili si gej, kako sad i jedno i drugo?!"
E, nekoliko godina kasnije, kada sam prolazila kroz zestoku krizu identiteta i lomila se emotivno i psihicki, pa na kraju i istrazila sta je trebalo, nasla dusevni mir, setila sam se tih svojih misli i slatko se nasmejala..ko bi rekao da cu bas ja postati jedna od "tih" ...

Narocito ne razumem gejeve koji pljuju po nama, a traze toleranciju i razumevanje od strejt populacije. Mis'im... :wtf:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
joj kako se ja sa ovim agree...pa gejevi najvise diskriminisu.. :sladoled: :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
a sto?Nikad mi nece bit jasno..
zlobu,zavist i ZLOBU nikad ne razumem kod ljudi..
zar gejevi is vi ostali koji su bi ne bi trebali medjusobno da podrzavaju jedni druge..al jbg..izgleda i am living in a fantasy world.. :tushe: :opacupa: :jezik:
By iWanna
:kasalj:

kao prvo

bio sam sarkastican

kao drugo

to nije istina

kao...:sleep:
By iWanna
Originally posted by sleepingsun
zlobu,zavist i ZLOBU nikad ne razumem kod ljudi..
ni ja

bilo da su ti ljudi gay str8 bi or whatever else there is
Korisnikov avatar
By sleepingsun
i nisam mislila na sve..ali vecina gay ljudi sa kojima sam do sada pricala smatraju da je bisexualizam glupost..i pljuju...naravno da ne mislim na sve.
A za zlobu i zavist i nla sam mislila na sve uopsteno strejt ili gej ..i na ljude na forumu koji imaju potrebu da se prepucavaju sa novima koji tek dodju jer im je zanimljivo..umesto da im pomognu..To je moje opinion.. :neznam: :namig2:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by sleepingsun
i nisam mislila na sve..ali vecina gay ljudi sa kojima sam do sada pricala smatraju da je bisexualizam glupost..i pljuju..
Ovde ću ti ja odgovoriti-većina tipova sa kojima sam ja bio-pa mogu reći skoro svi-su za sebe govorili da su BI,sa tolikim naglaskom na to,da ti se život smuči...A pederi ko vrata...:avalon:
Korisnikov avatar
By Dina
Derane,

To sam ja cula od gayeva isto, bas sam napisala na nekom drugom topicu. Ali zar ne mislis da je ta osoba mozda drugacija u nekom drugom okruzenju, npr kad si ti tu privlacis ga ti, a kad je neka devojka tu privlaci ga devojka? Ili ako ga mnogo cesce privuku muskarci opet ne moze da se nazove gayem jer se negde u unutrasnjosti ipak ne oseca tako i misli da ima potencijal za emotivno/seksualna osecanja i prema zenama? I sta je uopste problem za vezu ako je on biseks a ne gay?
Korisnikov avatar
By deran
Nije problem Dina nikakav-kad je to uistinu tako.Ali nije...

Ja to znam,prosto čovek oseti kad ga neko laže...Dozvoljavam konfuziju i/ili samoporicanje kod mladih ljudi,nekad i kod drugih koji više nisu tako mladi-ali tu postoje već prepoznatljivi "mali signali" debelog nepriznavanja sopstvene homoseksualnosti...

Dakle,da se razumemo-veujem u biseksualnost,ali takođe ZNAM da su mnogi koji se pokrivaju tim plaštom isključivo homoseksualci...
Korisnikov avatar
By Dina
Moguce je...

Mada se ja nikad ne bavim dokazivanjem drugim ljudima ko su oni. Mislim kako neko moze znati vise od mene same o meni, kakve god da signale saljem? Mozda su signali trenutni, mozda ih drugi pogresno tumace, mozda su cak i pretezno tacni ali postoji i momenat moje odluke koja je ipak poslednja... Razumem ja sta ti hoces da kazes, veliki je pritisak sredine i ljudi ubedjuju i sebe i druge da su nesto sto nisu... Ali mislim da opet ne mozemo nikad znati sa sigurnoscu da li bi se neko ko se izjasnjava kao biseksualac tako izjasnjavao i u potpuno slobodnoj sredini ili bar slobodnijoj od ove. A i to sto se izjasnjava kao gay ne daje nikakvu sigurnost da se jednog dana nece ozeniti. Bas sam juce cula za vise primera ljudi koji su gay a da su se ozenili, imaju decu, pri cemu su se odrekli gay zivota (ako to moze) a zene nemaju pojma o njihovoj orijentaciji, niti o prethodnom zivotu.
Korisnikov avatar
By deran
Pogubila si nit razgovora-a ja sad nemam vremena da ti odgovorim,jer mi treba vremena da to sročim tako da bude što jasnije...I da možda kažem neke stvari o kojima nisam nikad potpuno otvoreno razgovarao...

Jedno samo znam-nikad nemoj potcenjivati ljude i njihovu intuiciju...
Korisnikov avatar
By Dina
Derane,

Nema problema, odgovori kad budes raspolozen :)

Ne potcenjujem druge ljude, ali bar sto se mene tice - uglavnom pojma nemaju. Kad god sam ih poslusala, bila sam na pogresnom putu, kamo lepe srece da sam uvek samo sebe slusala.
By iWanna
Originally posted by Dina
Ali zar ne mislis da je ta osoba mozda drugacija u nekom drugom okruzenju, npr kad si ti tu privlacis ga ti, a kad je neka devojka tu privlaci ga devojka?
:up: :up: :up: :up: :up: :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!