Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Hys.To radim kod ortakinje, mogu da nabijem 40 na sat, a onda mi puls ode iznad 130.
bicikl, i to kucni, jer onda ne zavisis od vremenskih prilika. Za nekog lejzi, savrsena opcija.
Originally posted by DarlingTo zvuci fenomenalno, ali ne znam gde bih s tom loptom, a druga stvar u slucaju ovakvog necega bih mrala da imam trenera, ako nista, onda da me podseca da dishem i da me ispravlja kad radim nepravilno.
Kupi loptu za pilates, to ti je jedini vid vezbanja koji aktivira sve misice, kao kod plivanja... Ja je imam, nabavila sam i dvd sa vezbama, super je....
Tako što ističe važnost pravilnog disanja i mirnih i uravnoteženih pokreta, Pilates poboljšava fleksibilnost, okretnost i gipkost tela. Naglasak se stavlja ne na kvantitet, već na kvalitet u ponavljanju vežbi. Na taj način se formiraju dugački, vretenasti mišići u kojima je koncentrisana snaga, a ne masa. U tome je ključna razlika između Pilatesa i velike većine drugih tehnika izgradnje snažne muskulature kod kojih je osnovni princip formiranje u što kraćem roku kratkih masivnih mišića, čija je trajnost veoma ograničena, dok je tako formirano telo veoma sklono povredama.
• Primarnu ciljnu grupu mišića Pilates tehnike predstavljaju centralni telesni mišići u koje spadaju mišići abdomena i leđa (posebno mišićne grupe oko kičme).
• Prednost ovakvog pristupa je da se jačanjem centralnih telesnih mišića istovremeno, na optimalan način, jačaju i sve druge mišićne grupe. Ne postoji mišićna grupa koja je zapostavljena ili preterano opterećena što obezbeđuje ravnomeran i optimalan telesni razvoj.
• Zahvaljujući fokusu na leđne mišiće, Pilates pomaže da se u kratkom roku ublaže bolovi u leđima, dok će posle izvesnog vremena treniranja u kontinuitetu, bolovi nestati u celosti.
• Ne manje važno, pravilno disanje je, pored snažnog i gipkog tela, ključno odbrambeno oružje protiv stresa.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!