Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by decko_14
ewo wam stepowi kako se gradi gay cowek
1. Roditi se Takaw
2.nedostatak muskog oca u slucaju muskarca i pri tome se stwara ceznja za muskim polom ili preterana udaljenost od oca
3.Genetika (najvishe na babu i dedu)
pa mislim da je dovoljno ja sam definitiwno 2.
Originally posted by decko_14Ignoriši ih, samo bivaju pederčine (čitaj arogantne skotine). Takvi su bili prema meni kada sam došao tek. ^_^
1. Roditi se Takaw
2.nedostatak muskog oca u slucaju muskarca i pri tome se stwara ceznja za muskim polom ili preterana udaljenost od oca
Originally posted by AllkeyOriginally posted by decko_14Ignoriši ih, samo bivaju pederčine (čitaj arogantne skotine). Takvi su bili prema meni kada sam došao tek. ^_^
1. Roditi se Takaw
Neki kažu da se takav rodiš, neki kažu da na to utiče okruženje u kome odrastaš itd. Kao što rekoše, izlistaj forum malo ili pitaj Wikipediju.
Originally posted by decko_14koja nepismenost...
1. Roditi se Takaw
Originally posted by decko_14WTF? Daj, stvarno, "prelistaj" malo forum....
1. Roditi se Takaw
Originally posted by E. M. O.Lol, procitala je malo previse "Neciste krvi"...
Inace, moja (bivsa) profesorka Srpskog tvrdi da je to zato sto je neko u porodici, davno, pocinio incest.
I, molim te, izbaci to W. Vec imamo jednu Candy, a ona nam je, i vise, nego dovoljna.
Originally posted by DarlingAHAHAHAHAHAHAHA JA TO NISAM VIDEOOriginally posted by decko_14WTF? Daj, stvarno, "prelistaj" malo forum....
1. Roditi se Takaw
Originally posted by decko_14Ne znam čemu ovi stepovi ... Ako se rodiš takav, kakve veze ima da li imaš ćaleta ... inače, step 3 je zapravo detaljnisan step 1. A ovo za muškog oca ni ne znam šta znači, postoje i neki ženski očevi?
1. Roditi se Takaw
Originally posted by Lepa KrepaPisali smo o tome vec sto puta o tome, stvarno sumnjam da ti je promaklo: postoje imunoloske, geneticke, embrioloske i hormonalne teorije, i u pricnipu ni jedna nije nesto inferiornija od druge. Medjutim, ono sto je sasvim sigurno i sta se prakticno vise i ne dovodi u pitanje jeste da bez osnove u genetici nema (homo/hetero/bi...) seksualnosti. S tim da, naravno, nije u pitanju jedan gen vec interakcija veceg broja gena. Kod coveka se jos uvek ne zna tacno koji geni u tome ucestvuju, ali kod nekih drugih sisara se zna. A posto su bazicni genetski mehanizmi univerzalni, jasno je da je i kod coveka osnovni mehanizam isti. Sekvenciranje i trazenje gena je skoro formalnost: mucna i dugotrajna, ali ipak samo formalnost.
samo ti meni iznesi medicinski razlog, ne mora da bude hormonalni.
Originally posted by E. M. O.
Meni od ponudjenog 2 deluje najmanje verovatno. A mozda to ima i suprotan efekat, jer ja imam zaista dominantnog oca.
Po meni je to ipak, najvise, broj 3 jer svi mi nasledjujemo genetske predispozicije od nasih predaka, pa nikad ne znas sta ces zakaciti.
Inace, moja (bivsa) profesorka Srpskog tvrdi da je to zato sto je neko u porodici, davno, pocinio incest.
I, molim te, izbaci to W. Vec imamo jednu Candy, a ona nam je, i vise, nego dovoljna.
Originally posted by Ulixpromaklo mi je. ako imaš nekih linkova (ne nužno forumskih) rado b'ih pogledala.Originally posted by Lepa KrepaPisali smo o tome vec sto puta o tome, stvarno sumnjam da ti je promaklo: postoje imunoloske, geneticke, embrioloske i hormonalne teorije, i u pricnipu ni jedna nije nesto inferiornija od druge. Medjutim, ono sto je sasvim sigurno i sta se prakticno vise i ne dovodi u pitanje jeste da bez osnove u genetici nema (homo/hetero/bi...) seksualnosti. S tim da, naravno, nije u pitanju jedan gen vec interakcija veceg broja gena. Kod coveka se jos uvek ne zna tacno koji geni u tome ucestvuju, ali kod nekih drugih sisara se zna. A posto su bazicni genetski mehanizmi univerzalni, jasno je da je i kod coveka osnovni mehanizam isti. Sekvenciranje i trazenje gena je skoro formalnost: mucna i dugotrajna, ali ipak samo formalnost.
samo ti meni iznesi medicinski razlog, ne mora da bude hormonalni.
Vec sam to napisao Maljkovicu, i ponovicu i sad: nauka se ne zamlacuje identitetima o kojima ti pricas, a koji jesu, slazem se, drustveno iskonstruisani. Ona govori o bioloskim osnovama seksualne privlacnosti. Zbog toga kad polemisem sa vama "queer teoreticarima" imam utisak da pricamo o razlicitim stvarima, tj. da koristimo iste reci (homo, hetero) ali da one nemaju isto znacenje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!