Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Slika

JELENA JANKOVIĆ, ORBIT AMBASADOR OSMEHA | 27.02.2009.

Žvaćite Orbit kako bismo zajedno sakupili najveći broj osmeha na svetu

Jelena Janković, čiji je zaštitni znak prelep osmeh, izabrana je da bude Orbit ambasador osmeha za teritoriju Srbije. Uspešna teniserka je i glavni junak najnovijeg promotivnog spota za Orbit žvake koji će se uskoro pojaviti na televizijskim stanicama širom Srbije. Gledaoci spota će imati priliku da upoznaju Jelenu Janković van terena i da uživaju u njenom blistavom osmehu.
Jelenina želja je da pomogne Orbitu u kampanji sakupljanja najvećeg broja fotografija osmeha na svetu. Jelenin pobednički duh je vodilja za ambiciozne poduhvate, a zajedno sa Orbitom poziva sve da se na sajtu www.tvojosmeh.com pridruže pobedničkoj trci za mnogo osmeha. Zajednička želja Jelene i Orbita je da se u Srbiji napravi najveći kolaž fotografija osmeha na svetu i da Srbija u ovoj disciplini uđe u Ginisovu knjigu rekorda. Rekord trenutno drži grad Birmingem u Velikoj Britaniji, čiji je kolaž sadržao 112 893 fotografija ukupne površine 860m2. Srbija bi obaranjem ovog rekorda postala poznata po najvećem broju nasmejanih lica okupljenih na jednom mestu..
Kada je briga o zdravim zubima i lepom osmehu u pitanju, Orbit, omiljena žvakaća guma u Srbiji, je nezaobilazna. Spremite se, žvaćite Orbit, jer uskoro počinje sakupljanje osmeha.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jeco, znam da čitaš sve poruke koje napišemo pa želim da iskoristim priliku da ti poželim srećan rođendan, da oteraš malere koji te prate ovih dana i da konačno osvojiš GS!

Ljubi te tvoj Čika Sava :kiss: x3
Korisnikov avatar
By Sunce
Srecan rodjendan draga Jelena! Zelim ti da osvojis gran slam ove godine, a ako ne ove, onda sledece. Nije lose?

I budi malo agresivnija. Zelim da osvojis Ulix-a. :P

Stars Studded Skies at Nick Bollettieri's w/ Jelena Jankovic, Maria Sharapova & Nicole Vaidisova

http://www.youtube.com/watch?v=i2neI950 ... nis-academ
Korisnikov avatar
By ROYAL
Srećan rođendan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeca rules!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
By cumpig
e pa nek ti je srecan! :peva:
i da se lepo provedemo u njujorku sad u ponedeljak!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Srpska teniserka Jelena Janković kaže da je ostvarila svoje snove kada je krajem prošle godine postala prva igračica sveta, ali je trenutno frustrirana razočaravajuće lošim startom nove sezone. Jankovićeva veruje da je njena nešto slabija igra posledica nedovoljne eksplozivnosti i brzine.

- Nisam zadovoljna igrom na početku sezone - priznala je Jelena Janković tokom priprema za start turnira u Indijan Velsu, gde je postavljena za drugog nosioca.

Najbolje plasirana srpska teniserka ove godine je učestvovala na tri turnira, a najdalje je stigla u Parizu, gde je u polufinalu zaustavljena od Ameli Morezmo. Na Australijan openu je u četvrtom kolu poražena od Marion Bartoli i izgubila lidersku poziciju na WTA listi.

- Loše sam igrala na Otvorenom prvenstvu Australije, u meču s Marion Bartoli bila sam potpuno van igre. Kretala sam se očajno. Izgubila sam svoje najjače oružje, brzinu kretanja i reakcije - ocenila je Janković.

Ona smatra da je „izgubila brzinu zbog previše rada na snazi i izdržljivosti". Jankovićeva je prošle godine osvojila četiri WTA titule i bila finalista grend slem turnira US opena, a prema njenom mišljenju, upravo je brzina bila odlučujući faktor u usponu ka vrhu WTA liste.

- Izgubila sam ono što me je i dovelo do vrha. Najveći problem u poslednje vreme predstavlja mi ritam, odnosno prvi korak u igri. Moram da se potrudim da to ispravim - rekla je Jankovićeva.

Srpska teniserka kaže da se u ovom trenutku ne opterećuje nikakvim visokim ciljevima, već pronalaženjem svoje prepoznatljive igre.

- Ne razmišljam ni o pobedama, ni o titulama. Samo želim da ponovo zaigram na vrhunskom nivou. Ne stavljam nikakve druge zahteve pred sebe. Prošle godine sam žarko želela da budem najbolja na svetu, što sam i ostvarila. I to pod velikim pritiskom. Znala sam da ću moći da budem broj jedan pod uslovom da osvojim tri turnira uzastopno i taj cilj sam dostigla - zaključila je Jankovićeva.

Da li je treća teniserka sveta na putu povratka u formu koja joj je donela najbolji uspeh u karijeri, videćemo već narednih dana u Indijan Velsu. Ona će se u drugom kolu turnira koji se igra za nagradni fond od 4,5 miliona dolara sastati s Anastasijom Pavličenko. U trećem kolu protivnica Jelene Janković mogla bi da bude Italijanka Sara Erani, a u osmini finala Slovakinja Dominika Cibulkova. U četvrtfinalu bi je čekala Poljakinja Agnješka Radvanska, a u polufinalu Ruskinja Elena Dementjeva ili Ivanovićeva.
Korisnikov avatar
By Sunce
20.03.2009.

Dragi moji fanovi,

prvo želim da vam uputim izvinjenje što vam nisam pisala duži vremenski period. Imala sam porodičnih problema, nisam igrala onako kako znam, dakle ispod svih svojih mogućnosti i bila sam malo prezauzeta. Srećna sam što sam ponovo tu i za vas i što vam mogu pisati o onome što se dešavalo, šta je novo kod mene.

Nisam započela sezonu 2009. onako kako sam želela. Kao što ste i svi videli nisam igrala ni jedan meč dobro. Mučim se da nađem svoju igru, najviše sam izgubila na reakciji i eksplozivnosti na terenu.Osećam sam se po malo teško na terenu. Kasnim kod udaraca i nikada nisam na pravom mestu, na lopti, nedostaje mi brzina. Na ovom nivou, u samom vrhu ženskog tenisa to moram imati. A upravo ta brzina i pokretljivost su bili moje najjače oružje u prošlosti. Čak i u situacijama kada moji udarci nisu funkcionisali, uvek su tu bile noge koje su me nosile i vodile u pobede, na taj način sam pobedila veliki broj mečeva - zahvaljujući dobroj kretnji na terenu i borbenosti. To je uvek bio moj plan B, i sada ga više nema. Izgubila sam ga i pokušavam da ga ponovo vratim.

Pripreme koje sam imala u periodu između dve tamičarske sezone, ovaj put, za razliku od prethodnih godina odradila sam po novom „receptu“ i mislim da to nije urodilo plodom. Nisam dobila rezultate koje sam želela da postignem tim novim načinom priprema za novu sezonu. Posebno time što sam prošlu takmičarsku godinu završila sjajno, cilj mi je bio da ove godine započnem moju dominaciju u ženskom tenisu. Želela sam da u 2009. budem bolja nego prošle sezone. A osećam se kao da sam pala nekoliko nivoa ispod, sa mesta na kome sam bila. Cela moja igra pati i izgubila sam samopouzdanje. Zato uvodim promene, a jedna od njih je i ta što ću početi da radim sa novim kondicionim trenerom. Nadam se da ću ponovo pronaći moju igru i to što je pre moguće. Ostala sam pozitivnog raspoloženja. Moram da nastavim da napredujem, da radim puno i idem napred uzdignute glave, iako to ponekad nije ni malo lako.

Još sam u Indijan Velsu, sa majkom, koja se po pitanju zdravlja ne oseća najbolje. Veoma sam zabrinuta za nju. To se istovemeno reflektuje i na moj tenis, jer mi smo jako vezane i poslednjih nekoliko noći nisam spavala puno, samo nekoliko časova, jer sam bila uz nju. Jer ako joj je bilo šta potrebno, želela sam da budem pored nje i da joj pružim. Kao teniseri svi mi prolazimo kroz krize u svojoj igri, trenutno ili kasnije, ali to je samo igra, a na kraju dana ima mnogo važnijih stvari: a to su vama bliske osobe i one koje jako volite. Nadam se da će majka biti bolje i to je ono što u ovom momentu najviše želim i o čemu najviše brinem. A moja bolja igra nadam se može doći zajedno sa tim ranije ili kasnije. Zaista je teško govoriti o ovim stvarima... i verujem da me razumete.

Uskoro putujem u Majami odakle ću vam pisati sledeće nedelje. Nadam se da će se stvari u mom životu početi menjati na bolje. Mnogi ljudi su me pitali zašto se više ne smejem na terenu. Jedino što mogu reći je da se nadam da ćete uskoro ponovo videti taj moj prepoznatljivi osmeh na terenu :)

Nadam se da ste svi dobro. Čuvajte se, želim vam sve najbolje i šaljem veliki zagrljaj.

Vaša Jelena

:love: :placko: :sunce:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Uz tebe smo Jeco!!! Jeco, mi te volimo, Jeco, mi te volimo! Poljubac za Jecu i njenu madresitu!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Zato uvodim promene, a jedna od njih je i ta što ću početi da radim sa novim kondicionim trenerom.
:up:
Korisnikov avatar
By Berserker
Bolje bi njoj bilo da se opameti do RGa...
Ima šansi u Majamiju i pogotovo u Rimu, a verovatno će ona biti i u Štutgartu...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Vukodlak
Bolje bi njoj bilo da se opameti do RGa...
Ima šansi u Majamiju i pogotovo u Rimu, a verovatno će ona biti i u Štutgartu...
Igrace u Stutgartu, a preskace Carlston, sto mi se dopada. Sada je broj poena u Carlstonu smanjen i izjednacen sa Stutgartom. Jedino mi se ne dopada sto se u Stutgartu igra u zatvorenom. inace, tu je i Madrid koji nosi 2000 poena.

Verovatno Jelena zeli da osvoji gren slem. Ostvarila je 1. mesto, u sezoni i na kraju sezone. Sada je red da osvoji bar jedan gs. :molise: Inace, i bolje da odmori svoj organizam posle dve godine najkonstantnije igre. Mislim da je njen post - dnevnik mala foliraza i zakacaljka za fanove.

http://tennis.quickfound.net/

...tu mozes da vidis gde se ko prijavio. Odes na Tourneys (gore levo), izaberes turnir i vidis prijavljene do sada.
Korisnikov avatar
By Berserker
Madrid nosi 2000?!

Ma daj bre... Pa GSovi nose toliko...
By cumpig
a bas sam mislio da pomenem kako promena kao takva i nije losa, samo treba vremenu da se telo fizicki (i psihicki) navikne na to
pada mi na pamet dementijeva koja se pre par godina pojavila na sceni sa znatno izmenjenom konstitucijom, setite se samo kakve je lepe nogice imala, a kako ih je "pojacala". i posle nekog vremena prilagodjavanja, ona je krenula da igra svoju zivotnu formu.

zato mislim da ce se i jeleni sve to vratiti, samo treba strpljenja.
e sad, dali je promena trenera pametna stvar u ovom momentu, to neznam.

lepo je bar sto se vratila pisanju bloga, maca nasa malena, smejace se ona ponovo, a i mi krelci sa njom!
By cumpig
sta je bre fanovi?
znate da treba da se sljaka na fan temi!
a sezona sljake samo sto nije
a i jeca samo sto nije
:D
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja se sve suzdržavam da pišem bilo šta dok JJ ne napravi fabulozni kam-bek na Vimbldonu :bundeva:
Korisnikov avatar
By spliff
10. jubilarna titula

:kolo:

nadam se da tje da smakne josh neku na shljaci. rg? :fige:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sava_Savanovic
Jelte, el se JJ vraća na 3. mesto posle ovog turnira il ostaje na 4.?
Sve zavisi od Elene u Čarlstonu...
Korisnikov avatar
By Berserker
Zemljice otvori se... :doh:

Tene i 'aljina... deluje ko neki devojčurak....

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je lepa druga fotka u prethodnom postu.

A Karlica kao da je zaljubljena u Jelenu:

Slika
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Šta joj bi da obuče patike na onako 'aljinče. Inače mi se sviđa ta španska nošnja, samo da je obula nešto drugo :)
By cumpig
a za mene ne? :( :suze:

kako je dobra fotka sto je postovao vukodlak! :superstar:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!