- 21 Jan 2009, 17:22
Nadovezao bih se na prethodnu temu koju je otvorio , ali je ona bila posvećena 2008-oj.
Ja bih ovu otvorio u visokom stilu, čijim drugim, nego teta Dacinim postom!
Na kako je realističan, plastičan i živopisan način opisala jedan deo svog životnog puta.
Ja bih ovu otvorio u visokom stilu, čijim drugim, nego teta Dacinim postom!
Originally posted by Daliborka
Samo da se i ja dodatno ne raskrupnjam od te puste teretane.
Jos da mi Mahoney napravi medvedju uslugu sa tim predlogom da idemo zajedno u fitnes centar, pa da mi apetit od tih vezbi dodatno dobije na intenzitetu i da postanem kao Godzila. Ne daj Boze.
Moracu da preispitam svoju odluku da krenem u teretanu.
Inace, dobro je. Ovaj novi posao higijenicarke i naplacivacice usluga u javnom klozetu mi je doneo nova interesantna iskustva.
I ovde radim sa ljudima, kao i u mesari dok sam bila, samo sto mi ovde dolazi kud i kamo manje kulturna i probrana klijentela.
Bude tu svega, zaista. Klinci se nekad sale sa mnom i spominju replike iz cuvene scene sa Evom Ras i Nikolom Kojom iz filma " Mi nismo andjeli ", a padaju u i konkretne ponude za seks.
Bude i nepristojnih korisnika, koje sam prinudjena da uz primenu dozvoljenje sile ( u granicama propisa ) isteram napolje.
Ali mi je najmilije to sto je ovaj posao kao neka humana misija, jer nema lepseg osecaja nego kad neko izadje iz kabine i sa zahvalnoscu i olaksanjem me pogleda i kaze : " Uh sto mi je lakse... "
I tako.... Shvatila sam da mi je izgleda sudbina da radim poslove koji su u vezi sa ljudskim probavnim sistemom i lancem ishrane. Samo sto sam sad na kraju tog sistema ( OUTPUT ), a dok sam bila u mesari sam bila na pocetku ( INPUT ). A sve se to svodi na isto. Jedi, seri, spavaj, radi i tako promice zivot.
Nego, ko kuva kaficu ?
Ako nece niko, ja cu !
Na kako je realističan, plastičan i živopisan način opisala jedan deo svog životnog puta.