Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Apsolutno sam odusevljen i malo sam se ovaj smrc isplakao
maksimalno preporucujem

malo mi nedostaje reci za valjani synopsis ukratko Francuska 1942 , gay ljubav , rat , isprepletani porodicni odnosi , nacisticki progon jevreja i homosexualaca etc..etc...

da li je neko mozda gledao ovaj film !?

i da li bi neko mogao da mi objasni na koji nacin bi mogao da omogucim download ovog fajla sa mog kompa za eventualno zainteresovane ljude sa foruma koji bi zeleli da ga pogledaju
Korisnikov avatar
By Zibro
P.S

Film je na Francuskom jeziku i ima engleski titl
Korisnikov avatar
By lostinspace
Hostuj na rapidshare-u, pa salji link zainteresovanima na U2U, posto mislim da nije dozvoljeno stavljanje linkova na teme (posto je jelte u pitanju nelegalno distribuiranje filma).
Korisnikov avatar
By avalon
Ja sam nasao taj film na Isohunt-u...ali titl je na holandskom :(
Korisnikov avatar
By avalon
Samo jos da skinem film i proverim :D
Thanks lostinspace :D
Korisnikov avatar
By lostinspace
Sad ste i mene zainteresovali za film, odoh da se bacim na skidanje. Btw, you're welcome :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by lostinspace
Hostuj na rapidshare-u, pa salji link zainteresovanima na U2U, posto mislim da nije dozvoljeno stavljanje linkova na teme (posto je jelte u pitanju nelegalno distribuiranje filma).
Ako jesi, posalji mi link jer si i mene zainteresovao/la. Unapred hvala.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Merci beaucoup. ( nadam se da je ovo tacno napisano)
Kada budem odgledao, napisacu svoje utiske.
Korisnikov avatar
By lostinspace
Upravo zavrsih gledanje... Potresna prica, malo mi se ne svidja ovaj kraj sa Sarom bakutom, ali dobro... Takodje, neka bratovljeva i kevina osecanja su ostala previse nedorecena, tj.mislim da je trebalo jos malo to da se (pre)naglasi, zbog boljeg efekta...

Qu'est-ce que vous en pensez?
Korisnikov avatar
By Zibro
J n sait pas :) tu a raison ( valjda se ovako pise ) dakle verovatno si u pravu , ja sam filmic odgledao u stanju velikog fizickog i mentalnog umora tako da se nisam udubljivao u detalje i analize bilo cega , prica je zanimljiva , definitivno drzi paznju do kraja i na trenutke moze da natera suze u oci , doduse i meni je ta Sara pomalo isla na nerve tokom celog filma, uloga kvaziheroine na kraju joj definitivno ne pripada.
Korisnikov avatar
By lostinspace
*Tu as raison :)

U svakom slucaju, vredi pogledati. Mene je zainteresovalo da istrazim malo istorijsku podlogu (na netu, naravno :D ) svega toga. Ovo mi je sada skroz novo prozivljavanje WW2, iz gej aspekta.
Enivej, mislim da sam video ovaj film na TV5 pre nekog vremena, privukla mi je paznju ona scena sa gej zabave kada Jean plese sa oficirom, medjutim, kako je TV5 netitlovana, a niko od pretendenata na TV nije znao francuski (sem mene), onda nisam mogao da ga gledam. Ako nabasas na jos neki fini gej film, obavesti! :)
By mikka
He, postoji i posebna tema za ovaj film.
Skoro sam ga odgledao, dobar je, preporucujem. Necu da trazim dlaku kada su gej filmovi u pitanju :povez:
Ipak, ako cemo da cepidlacimo, npr. nije mi se svidelo kada se ista glumica pojavila kao unuka one bake, malo mi smetalo da se bolje "uzivim" na kraju.

Ali dobar je, i treba ga pogledati, plakao sam kao beba. Posle njega, radi dizanja raspolozenja, npr. Dorucak kod Tifanija :yes:
Korisnikov avatar
By Torry
evo skidam ga i ja pa cu gledati

vidim da ima visoku ocenu na imdb
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!