Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Meni je taj odgovor trebao... :P A vi ste se dogovorili bez gugla,ne? :puzzle:

Tejtum O Nil-pomogao si slovom T... :D

Aj da probam da odgovorim na tvoje pitanje...

Džoan Kraford:lukavi:
Korisnikov avatar
By walt333
Pa nisam ga upotrebio jer su pitanja bila laka, ali znajuci sebe, veruj mi da cu ga sigurno upotrebiti a da cu se praviti lud, jer niko nista nije rekao

Odgovor nije tacan, mada je ta osoba koju trazim bila ljubavnica Dzoan Kraford:lezkiss:
Korisnikov avatar
By deran
Ih, guglao sam,te ne dajem odgovor...:blush:
Korisnikov avatar
By walt333
Jaoj sto si ti iskren :B
ispljuni slobodno, guglovacu i ja veruj mi znam za tolliko za sebe. samo sto ja nikad necu da priznam:eevil:
Korisnikov avatar
By deran
ma neću-dogovor je takav...:D
Korisnikov avatar
By walt333
hehe bas si posten, lepo je cuti da takvi ljudi postoje:salut:
Korisnikov avatar
By avalon
Lik Margo inspirisan je austrijskom glumicom Elisabeth Bergner, iako postoji pogresno misljenje da je inspirisan likom glumice Tallulah Bankhead (koja je bila ljubavnica J. Crafword, ali i mnogim drugim damama) i koja je sama plasirala informaciju da je lik nastao po ugledu na nju. Ipak, prava istina je da kao osnova za lik posluzila Elizabeth Bergner, cije iskustvo sa "intruderom" nije bilo tako drasticnoa kao u prici po kojoj je nastao film.
Korisnikov avatar
By walt333
:zvezdice:, e pa vidis ja sam i dalje ubedjen da je lik Margo zasnovan na Talluli. Uvek sam mislio da je prica o Elizabeti Bergner zapravo bila lansirana jer je bozanstvena Tallulah pretila da ce da bije Mary Orr pisca originalne price koja se zove The Wisdom of Eve na kojoj je baziran scenario za film sve o Evi. Ali dobro nije ni bitno. Pitanje:grin:
Korisnikov avatar
By avalon
Ma ta Talula je mnogo bila luda...Fascinantan lik. Koliko je bila talentovana, toliko je bila sklona skandalima i spletkarenjima, pa mnogi smatraju kako ju je to kostalo uspesne karijere :D

A pitanje glasi: Navedite bar 3 osvajaca "Trostruke krune" (Oskar, Emi i Toni) :D
Korisnikov avatar
By walt333
Ann Bancroft :love:
Ingrid Bergman :love:
Liza Minelli :love:

koja je osoba dobila najvise nominacija ali i oskara? ukljucene su sve kategorije
Korisnikov avatar
By avalon
Glumačke kategorije...Bar tri imena za "koliko nominacija, toliko Oskara"...a da ne uključuje osobe koje su bile jednom nominovane i osvajale nagradu :D
Korisnikov avatar
By Neve
Meryl Streep: 15 nominacija, 2 osvojena :love:
Robert De Niro: 6 nominacija, 2 osvojena
Daniel Day-Lewis: 4 nominacije, 2 osvojena
Tom Hanks: 5 nominacija, 2 osvojena
Judi Dench: 6 nominacija, 1 osvojen

dosta?
Korisnikov avatar
By deran
Pa nije dobar odgovor-čitaj pitanje bolje:tepih:
Korisnikov avatar
By Neve
Ah. :plavusa: ipak je bilo jutro.
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by avalon
Glumačke kategorije...Bar tri imena za "koliko nominacija, toliko Oskara"...a da ne uključuje osobe koje su bile jednom nominovane i osvajale nagradu :D
he he tvoje pitanje me je malo namucilo, zapravo znao sam da kazem odmah dve glumice ali trece glumice ili glumca uopste nisam mogao da setim... sve dok nisam odgledao jedan film koji me je informisao za trecu osobu.

ogovor:
Hilari Svonk:love: - Oskari i nominacije za Milion dolar baby:love: i Boys don't cry:love:
Vivijan Li:love: - Oskari i nominacije za Prohujalo sa vihorom:love: i Tramvaj zvani ceznja :love: :love: :love:
Seli Fild:love: - Oskari za Norma Rae i Mesto u mom srcu (inace ja uopste nisam znao da je sali vlasnica dva oskara, steta sto je nekako uvek bila u senci, velika je ona glumica)

pitanje: u istoriji oskara postoji samo jedna "oskarovska" porodica, odnosno gde su otac, majka i dete vlasnici oskara. Koja je to porodica?
NAPOMENA: jedan clan te porodice nije dobio oskara u nekoj kategoriji vec pocasnog, ali jebiga, oskar je oskar.
Korisnikov avatar
By avalon
Minellijevi...tj, tata Vinsent (za reziju) i cerka Lajza (za glumu) + mama Dzudia Garland (specijalnog Oskara za Carobnjaka iz Oza)? :D
Korisnikov avatar
By avalon
Oskara su dobijale 3 generacije jedne porodice...deda, otac i cerka...a njihovo prezime je?
Korisnikov avatar
By deran
Znam za Džona Hjustona i ćerku Anđeliku-jel to-ne znam jel deda?:nesiguran:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by deran
Znam za Džona Hjustona i ćerku Anđeliku-jel to-ne znam jel deda? :nesiguran:
Pa deda Walter je dobio Oskara za epizodnu ulogu u filmu "Blago Sjera Madre"...film koji je Dzon rezirao i za koji je takodje dobio Oskara :D

Derane, imas cast... :lizalica:
Korisnikov avatar
By deran
Aaaaaa,ja imam čast:dance:

Dakle,koja je glumica dobila Oskara za sporednu žensku ulogu sa njamanjom minutažom u filmu (MISLIM da je sveukupno pojavljivanje bilo negde oko četiri i po minuta)...

Znam da vam je lagano pitanje,al eto,da vas ne majem mnogo...:D
Korisnikov avatar
By deran
Tom Henks-sigurno...za drugog mi se mota po glavi,al ne bi da lupam,pa ću čekati pomoć prijatelja...:D
By Ulix
Ketrin Hepbern tamo negde krajem sezdesetih
Tom Henks za Foresta Gampa i Filadelfiju

A nisam siguran mozda i Spenser Trejsi od ovih bas matorih. :)
Korisnikov avatar
By deran
Tražio je dobitniKE-mislim da je ipak mislio na muškarce...

Ma ima još neko skorašnji da je dobio dvared zaredom ...(Rasel?):nesiguran:
By Ulix
Rasel Krou ima samo jednog Oskara. I to za onog nesrecnog Gladijatora.

Onda Spenser Trejsi i Tom Henks. Eto dva muskarca.

edit: Ako Avalon potvrdi da je ovo tacno, ti postavi sledece pitanje, posto si prvi odgovorio.
Korisnikov avatar
By deran
Onda daj pitanje... :rock:

edit: :rotflmao:

Mrtav sam umoran,tvoj odgovor je bio krucijalni ( :lol: ),pa ipak ti daj pitanje...:D
Korisnikov avatar
By avalon
U principu, nisam mislio samo na glumacke kategorije (muskarci i zene) :D
Ali Ulix je tacno odgovorio :D

I ne zaboravite na prvu dvostruku oskarovku Luiz Rajner :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!