Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By cybermikan
15. dan (jutro) 04. mart 2009. god.
Sunce je izaslo jutros u 06:13 min. probudio sam se u 06:50 spremio se i izvrsio svoj sungazing u 07:01 minut u trajanju od 150 sekundi ili 2 minuta i 30 sekundi. nakon svog jutarnjeg sungazinga, vratio sam se ponovo u krevet jel sam sinoc kasno legao posto sam radio nesto na sajtu. Ustao sam opet oko 12:00 u podne i to mi je najduze vreme koje sam spavao od kad sam poceo da gledam u sunce budeci svoj kundalini i puneci se njegovom energijom. Sa d je 13:19 min. osecam se fenomenalno, sve mi je ok jako sam brz kad to zelim da iskoristim, pijem dosta vode kad osetim da mi se suse usta. Naime imam i neke ljude iz Novog Sada koji su mi se javili da ih poucim kako da se ukljuce i oni da rade sungazing, i na tom polju cu morati nesto sto pre da uradim kako bih edukovao ljude i zapoceo grupu sungazera u Novom Sadu. Imam unutrasnji poziv da tako uradim, ali u isto vreme i da ostavim sve svoje stvari (mislim na kompjuter, tv, dvd i brdo diskova alternativnog znanja...) kod mame i odem na obalu dunava, tamo razvijem sebi sator, posto ne jedem cvrstu hranu vec samo pijem vodu pa mi hrana nece ni biti potrebna, i da prakticno pokazem i dokazem ljudima u Novom Sadu da covek ne mora ziveti samo od hrane! Cilj mi je spasiti sto veci broj ljudi koji nemaju sta da jedu, ili nece imati uskoro radi ove krize koja je dosla i u Srbiju. Posebno cu tom prilikom privuci brojne penzionere i siromasne kako bih ih sprecio da masovno izvrsavaju samoubistva kao onaj stariji par pre neki dan u Bosni jel jadni starci nisu imali sta da jedu. Nisam nikakav spasitelj, niti guru, samo zelim ljudima da dam prakticno alternativu, na njima je izbor.... Takodje kad bi svi ljudi na svetu radili ispravno sungazing i kad im se smanji potreba za hranom, svetske vlasti u senci ili illuminati kako god se zvali ce biti jako pogodjeni i oslabljeni jel necemo kao ljudska rasa imati prvoshodno potrebu za hranom, lekovima... i necemo zavisiti od njih pa nas ni svaka druga kriza vise nece pogadjati!

:carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :colorado: :dance: :dance: :dance: :dancing: :dancing: :dancing: :drkanje: :carica: :carica: :carica:
Korisnikov avatar
By cybermikan
16. dan (vece) 04. mart 2009. god.
Sungazing uspesno izvrsen od 160 sekundi, nisam nista posebno osecao.... ali, kasnije.... nakon nekog vremena sva energija koja je u meni je proradila, svaka celija u meni je bila ispunjena zivotom, osecam kako se podmladjuju celije u mom telu i kako imam sve bolja i jaca cula. postajem covek + (plus), napolju ljudi oko mene su jako usporeni i spori, oni spavaju. VREME JE DA POCNU SVOJ SUNGAZING DA SE PROBUDE!!!!

17. dan (jutro) 05. mart 2009. god.
Izvrsio sam svoj sungazing u trajanju od 170 sekundi, znaci da sam neprestano gledao u sunce tih 170 sekundi, a to dalje znaci da me je to gledanje u nasu zvezdu stanicu nase zivotnu energije, koju nam je PRASTVORITELJ postavio da nas hrani zracima zivota, tako ispunilo da sam se osecao kao da sam na dvanaestom nebu. svaka depresija je nestala iz mene, vise nisam onaj stari ja- sad sam neki novi ja, nadogradjen i jaci, mnogo snazniji nego ikad. Jaci sam nego posle bilo koje vezbe ili bildovanja. Pijem i dalje dosta vode, ne jedem cvrstu hranu, sve u svemu uzivam u zivotu.

18. dan (vece) 05. mart 2009. god.
Sunce je zaslo oko 17:35 u 16: 45 sam izasao i odradio svoj sungazing u trajanju od 180 sekundi ili 3 minuta. Nakon sungazinga, zatvorio sam oci i uzivao jos neko vreme u prizoru boja i svetlosti koje sam video dok nisam otvorio oci. Jako je vazno da nakon svakog sungazinga drzite zatvorene oci dok jos vidite sunceve boje koje vam nadolaze na oci, dok su jos prisutne u svom spektru, to vam direktno radi na isceljenju vaseg tela i duse. Dakle osecam se ekstra, super mi je sve vise i vise, pijem dosta vode i koristim svoje plus darove u svakodnevnom zivotu. Na primer kad sam bio u autobusu zasvrbelo me je celo, brzo sam ga pocesao i uhvatio se za drzace i ostao da stojim, ali covek do mene je nesto vadio iz dzepa i on se nije stigao uhvatiti za drzace nego se nagnuo i naslonio na jednu zenu pa malo nije pao na nju. iz ovog jednostavnog primera se vidi ko je u prednosti, pocinjem da shavatam da su za mene obicni ljudi sa nedostatcima. Sledeci primer je bio kad sam isao uvece od drugara posto je padala kisa i zakasnio sam na zadnji autobus isao sam peske, u mom brzom hodu do kuce manje sam pokisao i pre sam stigao nego neko ko ne koristi brzi hod bez umaranja. Ali u tom hodu sam zapazio jednu stvar koja mi se pricinila jako vaznom, video sam mozda hiljade kisnih glista na trotoaru ispred sebe i znao sam da ja drzim kljuc njihovog zivota u svojim rukama, ako ih zgazim nece vise biti zive, ako ih zaobidjem zivece i dalje. Poceo sam ta stvorenja odjednom da gledam kao oblik zivota a ne samo kao gmizavce. Naravno gledao sam da svaku zaobidjem da joj ne skratim zivot. Polako sam poceo da uskladjujem frekvenciju sa prirodom, i sve vise da je osecam.

:carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :colorado: :colorado: :colorado: :balerina: :balerina: :balerina: :angel: :angel: :angel: :andjelak: :andjelak: :andjelak: :vatroslava: :vatroslava: :vatroslava:
Korisnikov avatar
By cybermikan
19. dan (jutro) 09. mart 2009. god.
Sunce je izaslo u 06:05 min. ali sam ja gledao u njega tek od 07:30 jel je bilo dosta oblaka. Sungazing je uradjen u trajanju od 190 sekundi ili 3 minuta i 10 sekundi. Osecam da mi kundalini u meni varira, dize se spusta. Sve u svemu samo uzivam u mom trenutnom stanju.

19. dan (vece) 09. mart 2009. god.
Oblacno je vreme i opet je fotonsko nebo, belo od fotona i zraka.... sungazing je uradjen u trajanju od 190 sekundi ili 3 minuta i 10 sekundi. Moram da napomenem da sam danas malo jeo vocne salate i pio dosta vode. Osecam se ekstra i bas mi je super :D

20. dan (jutro) 10. mart 2009. god.
Sungazing uspesno obavljen u trajanju od 200 sekundi ili 3 minuta i 20 sekundi. Osecam se ekstra, pomalo mi variraju energije u meni i najvise mi se svidja ona faza kad me ispuni onaj osecaj kad se pokrene sila u meni od nogu pa kad me udari u glavu u sam vrh mozga. Znaci pogotovo je tad osecaj ekstra. kroz vene mi struji energija i osecam, vidim i znam da sam potpuno ziv.

20. dan (vece) 10. mart 2009. god.
Hm... pomalo oblacno vreme, belo fotonsko nebo, ali me ni to nije sprecilo da odradim svoj sungazing u trajanju od 200 sekundi ili 3 minuta i 20 sekundi. I dalje se dopunjavam energijom, brzina mi je na zavidnom nivou, pijem dosta vode, po ceo dan pomalo i ode od 8- 12L vode. Nemam neku potrebu za cvrstom hranom. Kad osetim da mi zeludac trazi neku hranu, odem i kupim vocnu salatu i ta konzerva mi traje i po dva dana (koja finansijska usteda a? ) LoL.

21. dan (vece) 11. mart
210 sekundi ili 3 mniuta i 30 sekundi :D
Bez posebnog unosa. osecam se fenomenalno!!!

22. dan (jutro) 12. mart
220 sekundi ili 3 minuta i 40 sekundi. Sungazing uspesno obavljen, ali ovaj put u 8:00 sati tacno, UV je na 0!!! Sunce je bilo po prilicno jako i snazno, htelo je da pokaze svu svoju silinu i snagu, bljestalo je strasno i veoma jako. Kad sam ga gledao imao sam osecaj koliko sam ja samo jedna mala zamisao u linearnom i vecnom vremenu koje je PRASTVORITELJ namenio za mene, nas... Svi smo sve i sve u svima, sve se kroz sve prozima i jedno bez drugog ne moze. Osecam se bas ekstra, iz dana u dan je sve jaci i jaci taj osecaj. jos malo i nece biti granica tome sta mogu uraditi i uciniti. pocecu i leteti, ali ne sa zgrade !!! Snaga sunca, onako jakog i silnog je u meni. Sta mi moze stati na put? ko me moze pobediti? Mracne sile, gospodari tame, ljudi koji mi zele zlo? NE- NIKO!!! Neka se silina i jacina sunca oslobodi kroz mene, neka probude moje trece oko, neka nadrazi sve moje chakre, neka se kundalini pokrene potpuno, mora se uskoro putovati. znam da me put zove... put u nepoznato i jos ne istrazeno za mene, ali ja tamo pripadam. Neka je slava nasem PRASTVORITELJU sto ima individualni plan za sve nas.

:astral2: :astral2: :astral2: :astral2: :astral2: :balerina: :balerina: :balerina: :boxer: :boxer: :boxer: :carica: :andjelak: :andjelak: :andjelak: :carica: :carica: :astral2: :carica:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by cybermikan
Evo i drugih linkova pa pogledajte :

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... _sunce.htm

http://groups.google.com/group/hr.rec.t ... 19e0281d09
(skinite emisiju "na rubu znanosti" o solarnoj jogi) !

http://svjetlost.forumotion.com/solarna ... ci-t13.htm

http://www.reiki-hara.hr/forum2/viewtop ... 41cb236e87

http://www.objave.com/phpBB2/viewtopic. ... 3c5d3fbeea

http://madalien.blogger.ba/

http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/ ... fault.aspx

http://www.forum.hr/archive/index.php/t-156396.html
Zanimljivi linkovi.
Neka je slava nasem PRASTVORITELJU sto ima individualni plan za sve nas.
Ovo me zaintrigiralo. Shteta shto nije tachno. Jer iako verujem u kreatora kroz meditaciju sam ga osetio kao neaktivnog entiteta, entitet koji jeste. Ptah mumuficirani bog, koji je najstariji i otac svega sa absolutnom moci ali neaktivan. Ali su njegovi delovi aktivni a ti njegovi aktivni delovi su ljudi i bogovi i svi ostali entiteti na beskrajnom putu evolucije koji uvek pochinje i uvek zavrshava u njemu.
Tako da "prastvoritelj" nema nikakvih planova za tebe ili bilo koga drugog, do planova koje si ti sam odabrao sebi pre nego shto cesh naseliti svoje trenutno telo.

Anyway Egipcani su napisali na stotine himni i pesama u kojem velichaju Ra i njegove borbe tj. pobede nad zmijama. Poshto je zmija izmedju ostaloga za Egipcane simbol zemlje. Logichno je pretpostaviti da gledanje u Sunce moze da izlechi sve bolesti koje su poreklom iz zemlje....sve osim karmichkih bolesti. Za koje nema leka.
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by V I V I S E C T
Evo i drugih linkova pa pogledajte :

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... _sunce.htm

http://groups.google.com/group/hr.rec.t ... 19e0281d09
(skinite emisiju "na rubu znanosti" o solarnoj jogi) !

http://svjetlost.forumotion.com/solarna ... ci-t13.htm

http://www.reiki-hara.hr/forum2/viewtop ... 41cb236e87

http://www.objave.com/phpBB2/viewtopic. ... 3c5d3fbeea

http://madalien.blogger.ba/

http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/ ... fault.aspx

http://www.forum.hr/archive/index.php/t-156396.html
Zanimljivi linkovi.
Neka je slava nasem PRASTVORITELJU sto ima individualni plan za sve nas.
Ovo me zaintrigiralo. Shteta shto nije tachno. Jer iako verujem u kreatora kroz meditaciju sam ga osetio kao neaktivnog entiteta, entitet koji jeste. Ptah mumuficirani bog, koji je najstariji i otac svega sa absolutnom moci ali neaktivan. Ali su njegovi delovi aktivni a ti njegovi aktivni delovi su ljudi i bogovi i svi ostali entiteti na beskrajnom putu evolucije koji uvek pochinje i uvek zavrshava u njemu.
Tako da "prastvoritelj" nema nikakvih planova za tebe ili bilo koga drugog, do planova koje si ti sam odabrao sebi pre nego shto cesh naseliti svoje trenutno telo.

Anyway Egipcani su napisali na stotine himni i pesama u kojem velichaju Ra i njegove borbe tj. pobede nad zmijama. Poshto je zmija izmedju ostaloga za Egipcane simbol zemlje. Logichno je pretpostaviti da gledanje u Sunce moze da izlechi sve bolesti koje su poreklom iz zemlje....sve osim karmichkih bolesti. Za koje nema leka.
TEORIJA, TEORIJA, TEORIJA.... SVE JE TO SAMO NEKA TEORIJA.... !!! POCNI RADITI SUNGAZING I VIDECES KAKO CE TI SE NOVE PERSPEKTIVE OTVARATI!!!

:D

JA SAM BOG, ALI NISAM PRASTVORITELJ!!! :D

:D :D :D :D :D :D :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :carica: :carica: :carica: :cheer: :apprentice: :cvetduga: :cvetduga: :angramaina: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
23. dan (jutro) 13. mart 2009. god.
230 sekundi ili 3 minuta i 50 sekundi. Jutro je, nebo je belo, fotonsko nebo sa jako puno oblaka, gledao sam u 08:15 minuta UV je na nuli. Cim sam se konektovao sa suncem punjenje je pocelo, osecao sam se ekstra... smiren sam, jako sam smiren na burne situacije i na probleme gledam sa olaksanjem, ne postoji problem koji ne mogu da resim, imam resenje za sve probleme sa kojima se susrecem u zivotu. Uzivam u zivotu, uzivam u svom stanju, svaki momenat i trenutak mi je sve laksi... nista me ne mrzi, nemam vise one unutrasnje depresije koja me je pratila jedno vreme, spavanje mi se normalizovalo i ne osecam vise kad ustanem iz kreveta kao da sam orao i kopao po celu noc. Pijem dosta vode zato sto mi telo tako trazi. Osecam sta mi moje telo porucuje i govori, sta je dobro za njega, a sta nije. Potpuno sam izbacio kafu jel mi smeta, jedem malo vise slatkisa ali mozda je to sto nam i master HRM kaze da telo gubi i do 40% glukoze i secera, pa ga na ovaj nacin u ovom trenutku sungazinga nadoknadjujem.

23. dan (vece) 13. mart 2009. god.
230 sekundi ili 3 minuta i 50 sekundi. Napolju je padala kisa, nebo je oblacno ali i fotonsko :D mene ni to nije sprecilo da gledam u bele oblake kroz koje su se probijali suncevi fotoni, ti izvori energije i hrana svemu sto je zivo na zemlji. Uzivao sam u gledanju, tih 3 min. i 50 sekundi mi je proslo jako brzo, vreme mi je proletelo i kad mi je zazvonio alarm koji sam navio na 3 minuta, odbrojao sam jos 50 sekundi gledajuci u nebo, nakon toga sam sklonio svoj pogled u stranu zatvorenih ociju da mi oci upiju svaki zrak i svaku sliku koja mi se javila ispred ociju. Dakle, njegovo velicanstvo JA koji sam BOG po svojoj predodredjenosti i prirodi, se oseca ekstra, kako bih rekao bas bozanski. Ja jesam BOG ali nisam PRASTVORITELJ, on je jedan i jedini, znam da sam deo njega kao sto je on deo mene jel naselio svog DUHA u moje telo. Osecam ga svakim danom, osecam njegovo prisustvo, on je pravi dzentlmen nije nasilnik, blag je spor ali isto tako snazan i jak. Njegova iskonska energija, probudjena sungazingom struji mojim venama menjajuci me u svakom pogledu, dajuci mi neverovatan mir. Osecam i cujem kako mi kuca srce, usporeno disem, a onaj ko sporije dise manje je napet i s time u vezi duze i zivi. Covek je po prirodi i simbiot to znaci da jos jedan ne zavisan ali potpuno zavisan za zivota, deo njega, entitet boravi u njemu i jako je vazno da se izjednace frekvencije prvo sa samim sobom kako ljudi kazu, a ja kazem vase fizicko telo koje je samo nosioc tog simbiota i sam on simbiot, kako ga ljudi inace zovu i dusa. Kad dusa napusti svoje prevozno sredstvo ili ljudsko telo ona sama ide gde joj je namenjeno a samo telo propada i nestaje u nestavilu zemlje, kasnije i celog kosmosa. Mi smo, tj. nasa sustina svesti je bas u tom simbiotu u nasoj dusi, telo nam sluzi samo za ovaj fizicki trodimenzionalni svet. Neka je slava PRASTVORITELJU sto je usadio tu besmrtnu energiju u nas, koja nas i pokrece.

:carica: :astral2: :astral2: :carica: :astral2: :astral2: :astral2: :astral2: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :cheer: :cheer: :apprentice: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
24. dan (jutro) 14. mart 2009. god.
4 minuta tacno! Ekstra se osecam, necu da pisem dnevnik za danasnji dan jel hocu samo da uzivam u ovom predivnom osecaju kad ti kundalini struji telom tolikom brzinom da znas da kad dodje vreme ces i poleteti u visine :D

24. dan (vece) 14. mart 2009. god.
4 minuta tacno! Ekstra se osecam, necu dalje da pisem dnevnik za danasnji dan jel hocu samo da uzivam i dalje po ceo dan i noc u ovom predivnom osecaju kad ti kundalini struji telom tolikom brzinom da znas da kad dodje vreme ces i poleteti u visine :D

25. dan (jutro) 15. mart 2009. god.
Ekstraaaaaaaaa... sunce je izaslo konacno oko 5:55 minuta, ustao sam u pola sedam i odradio svoj sungazing u trajanju od 4 minuta i 10 sekundi, sunce je bilo jace i nemojte misliti da posto je zvanicno jos zima sunce nije tako jako i da mozete da gledate u njega koliko hocete- E, PA JAKO JE I NEMOJTE DA GLEDATE KOLIKO VI MISLITE DA MOZETE, DA NE BISTE OSTETILI VID ILI OSLEPELI!!!! ZNACI SVAKO NEKA SE PRIDRZAVA PRAVILA I NEKA GLEDA KOLIKO TREBA ZA TAJ DAN DA GLEDA!!! Osecam se zaista ekstra, super mi je, energija struji kroz mene i smiruje me, izmirio sam se na cudan nacin sa svima sa kojima sam bio u zavadi, ali ne da bi izgledalo tako da sam ja ponizen ili gubitnik, bas nasuprot sami su ti ljudi dosli kod mene i dok sam ja nasao na neki cudan nacin solomonsko resenje za nase probleme, pomirenja su pala! Znaci niko nije na gubitku, svi su na dobitku samo!!! Tako zamislite da kad bi ceo svet radio sungazing ne bi bilo vise svadje, podela, a time ni ratova, maske bi pale... bas ono sto ce se i desiti od 2012 godine. znaci mnogo bolje vreme za covecanstvo.
Korisnikov avatar
By cybermikan
25. dan (vece) 15. mart 2009. god.
Sungazing izvrsen, gledajuci u fotonske bele oblake u trajanju od 4 minuta i 10 sekundi. Stanje i dalje ne promenjeno, osecam se bas bas ekstra!

26. dan (jutro) 16. mart 2009. god
Danas sam odgledao 4 min i 20 sekundi u fotonsko nebo punih belih oblaka, cim sam se konektovao na sunceve fotone dopunjavanje je pocelo, osecam se ekstra, pijem i dalje dosta vode, ali nesto cudno mi se desava povodom apetita, odjednom postajem u zadnje vreme gladan i uzmem nesto malo da jedem, ali to je samo mozda peti deo za razliku od ranije. Dakle ne nazderavam se kao pre i ne prejedam, uzmem pomalo hrane jel puno ni ne mogu :D Na primer pre sam jeo pola kg. hleba i 300 gr. salame, sad mi je dosta samo pola kriske hleba i samo 2- 3 kruga salame, jeo sam po 2- 3 tanjira supe, sad jedem samo pola tanjira.... znaci zaista mi se potreba za onom ne ljudskom gladju smanjila. Kao sto se i vidi iz mog unosa nisam potpuno ukinuo hranu, ali sam je smanjio na peti deo nego ranije. Uvek sam bio iskren sa vama pa sam i sad ;)

26. dan (vece) 16. mart 2009. god.
Ekstra vreme za sungazing od 4 min i 20 sekundi. Sunce je bas ekstra sijalo, konektovao sam se na sunce i dopunjavao njegovom energijom. pijem i dalje dosta vode, ali po malo. Danas u opste npr. nisam nista jeo i nemam ni potrebu za jelom danas, samo za bistrom, svetlom i energijom napunjenom vodom. Slusam za mene neku novu muziku za nadrazivanje chakri ali i za podizanje kundalinija, najomiljenija pesma mi je Atman- spirit, ali ima i ostalih poput: 01 Muladhara 2, 02 Svadistana 4, 03 Manipura 2, 04 Anahata 2, 05 Visuda 2, 06 Ajna 3, 07 Sahasrara, Meditation - Osho - Chakra Sounds, Osho - Kundalini_stage 01, Osho - Kundalini_stage 02, Osho - Kundalini_stage 03, Osho - Nataraj 1st stage - 40 Minutes Music.... evo vam neke pesme pa probajte naci po mojoj preporuci negde na internetu, skinite i videcete kako ce vam celo telo zatitrati od uzbudjenja na ovu muziku. I samo da podvucem nesto sto je za ove prostore jako vazno, ja nisam promenio veru niti cu, ja sam univerzalista koji veruje u jednog i jedinog prastvoritelja koji je nacinio ceo kosmos, duhovni svet, i koji je sve to sam on, i sve u svima, koji je PRASTVORITELJ za svu nasu vanzemaljsku bracu i sestre takodj, dakle ne pozivam nikoga da prihvati neku drugu kulturu, samo da ako zeli i ko zeli skine ove ili neke druge pesme koje ce mu podizati raspolozenje u celom telu.

:bye: :bye: :bye: :alien: :angel: :andjelak: :astral2: :astral2: :astral2: :carica: :carica: :carica: :cheer: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :colorado: :cvetduga: :balerina: :balerina: :balerina: :boxer: :boxer: :boxer: :bye:
Korisnikov avatar
By cybermikan
27. dan (vece) 17. mart 2009. god.
4 min i 30 sekundi. Osecam se ekstra, sve mi je super i potaman... Mada je danas bilo jako, jako oblacno!

28. dan (jutro) 18. mart 2009. god.
4 min i 40 sekundi. Super se osecam i ekstra mi je totalno. Nema nikakvih losih niti propratnih efekata od kad se bavim ovom praksom! Pijem dosta vode jel mi tako telo trazi, jako malo jedem i to samo vocnu salatu, i pomalo ratluka jel mi telo trazi vise secera. Ali kad jedem to malo, jedem samo da osetim lepe i prijatne ukuse hrane i da malo popunim zeludac, ali ne i da se prezderavam kao ranije. Sunce je jutros bilo bas jako i jako mi je prijalo da gledam u njega, ali pomalo kruzeci pogledom i blago ponekad prekrivajuci rukama oci, pa sam virio kroz prste. Nemam trenutno nikakvih posebnih novih otkrica, ali osecam da sam napaljen, i to sam bas jako napaljen, i tu mislim na sex. Pored cula koja su mi se pojacala, osecam da su mi se i osecanja jako pojacala i da se sad lakse naplim nego ranije, cak mi je i erekcija mnogo bolja.

28. dan (vece) 18. mart 2009. god.
4 minuta i 40 sekundi prelepog osecaja na suncu na zalasku! Evo samo sto sam dosao sa jednog mesta gde sam imao ekstra sex veceras. Znaci ne mogu da verujem koji je to osecaj, sad sa ovom praksom, ovako napaljen... i jos sam imao kako bih ja to definisao sex + (plus) i jos osecam cari tog sexa. Eto cisto da znate vi koji jos niste probali sungazing koliko samo gubite!!!! Sungazingom vam nece trebati vepovi, vijagre... a svoj snosaj mozete sami da kontrolisete, jel ste vi gospodar vaseg tela. E, sad nakon obavljenog sexa mi je rekla ta osoba da joj nikad nije bilo tako energicno, dinamicno i kako je rekla popaljivo da je osecala da ce izaci iz tela od uzbudjenja. Posto nam nije to bilo prvi put, znam da je bila iskrena jel nema razloga da se kao nesto folira.

:cvece: :angel: :apprentice: :astral2: :balerina: :carica: :carica: :carica: :colorado: :carica: :carica: :carica: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :astral2: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
29. dan (jutro) 19. mart 2009. god.
E, jutros sam odlucio posto je bilo vedro vreme da izadjem iz svoje iznajmljene sobe i da gledam u tek izlazece narandzasto- zuto sunce, i mogu vam reci da je mnogo po meni vrednije gledati u takvo sunce nego kad ono potpuno izadje i bude bele jarke boje! Ne mogu vam opisati kakav je to osecaj kad ono izlazi i tek je na oko petnaestom minutu svog izlaska pa kako se lagano uzdize i postaje sve svetlije, to samo morate probati, osecaj je neopisiv. Dakle danas sam gledao 4 minuta i malo vise od 50 sekundi, jednostavno nisam mogao skrenuti pogled sa tek izlazeceg sunca koliko mi je to samo prijalo. WOW, kakav ce mi tek biti osecaj kad predjem npr. 15 minuta gledanja u izvor sveg zivota na zemlji?! Kad pocne praiskonski izvor energije da izlazi pa kad polako menja boju i postaje sve jaci i jaci sve vise me puneci i napajajuci svojom zivotvornom energijom. Jedva cekam taj trenutak, ali samo polako i po pravilima HRM-a! Neka je proslavljen i uzvisen nas PRASTVORITELJ, koji je nacinio sva bica, sve biljke, zivotinje, planete, zvezde, svemir, vise i nize dimenzije po misli i naumu svojem, koji je sve u svima i nista ne moze biti bez njega, i nista nije i nece biti bez njega, njemu slava, hvala i cast dokle god postojimo, ali i kad ne budemo postojali u ovom fizickom obliku. Neka slava njegovog stvaranja odjekuje svemirom i univerzumom dokle god on seze, do najudaljenijih granica postojanja. Odjeci stvaranja "Neka bude, i postade... po mislju njegovom" Neka ispune svako bice da mu svi odaju slavu koju je samo on vredan primiti, sva nasa vanzemaljska braca i sestre neka slave samo ime naseg jedinog tvorca, i neka reci sveg postanja prebivaju u nama svima, njegovim stvorenjima koje smo on sam ali nismo u potpunosti on, jel je on jedan i jedini i delom je u nama samima po Duhu koji je nastanio u nama, po zivotvorecoj energiji i sili izvora zivota. Gledam, vidim i cudim se samo kako ovi ljudi oko mene spavaju misleci samo na sebe, na svoje potrebe. Nad njima caruje i vlada njihovo telo i zato su uspavani, ali mi koji radimo sungazing da bismo se nahranili energijom i recima postanja svega, tog odjeka stvaranja " Neka bude... i postade" i mi koji izjednacavamo svoje frekvencije sa PRASTVORITELJEVOM namerom za nas, mi vladamo nasim telom, zeljama, emocijama, mi smo sami BOG sto nam je sam PRASTVORITELJ namenio da budemo od stvaranja sveta, ali nismo PRASTVORITELJ, mi smo u njemu i mi smo za njega! Kad se covek hrani energijom sunca, u njemu se budi i postaje dominantan nad telom entitet koji obicni ljudi zovu i dusa, i onda vladaju potpuno novi zakoni nego kad je telo gospodar a dusa podcinjena. Ustanite! Probuditi se! Pokrenite energiju i silu duse u vama, neka vas ljubav preplavi, postanite deo PRASTVORITELJA jel on cezne za vama da budete bas takvi, a ne neko ko je opredeljen samo prema sebi (OPS).

:cul: :cul: :cul: :backstab: :2c: :angel: :andjelak: :astral2: :astral2: :astral2: :apprentice: :alien: :balerina: :balerina: :balerina: :B :B :B :boxer: :boxer: :boxer: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :cheer: :cheer: :cheer: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :deda:
Korisnikov avatar
By cybermikan
29. dan (vece) 19. mart 2009. god.
4 minuta i 50 sekundi. I necu da pisem dnevnik za vecernje gledanje u sunce i niko me ne moze naterati na to :D ps. osecam se bas, bas, bas ekstra

30. dan (jutro) 20. mart 2009. god.
5 minuta tacno!

30 dan (vece) 20. mart 2009. god.
5 minuta!

31. dan (jutro) 21. mart 2009. god.
5 minuta i 10 sekundi, gledanje iz sobe sa OTVORENOG prozora sedenjem na tepihu. I necu vise nista da vam kazem za ovaj dan!!!! :D

Vise informacija na mom sajtu: http://www.freewebs.com/cybermikan-sungazing-srbija/ dobro dosli ;)

:carica: :carica: :carica: :carica: :carica:
Korisnikov avatar
By cybermikan
32. dan (jutro) 22. mart 2009. god.
Ustao sam u 7:10 i pristupio svom sungazingu u trajanju od 5 minuta i 20 sekundi, sedeci na svom tepihu pored otvorenog prozora u svojoj iznajmljenoj sobi, kako bi mi svaki suncev zrak padao direktno na glavu i potpuno me obasjavao. Osecao sam se fenomenalno i bas ekstra, punjenje je pocelo i bio sam jako zadovoljan... nakon oko 15 minuta imao sam "bolove" ili male pritiske kako ja to zovem u predelu glave na temenu, kod slepoocnice i na celu, tih momenata video sam stvari o nasoj buducnosti i morao sam to i zapisati jel osecam da bih puko da to nisam uradio! Ovo o cemu pisem, imate moje prorocanstvo na mom sajtu u forumu pod topikom " Balkanska unija suverenih drzava " http://www.freewebs.com/cybermikan-sungazing-srbija/ pa pogledajte ko zeli :D Zelim da napomenem da prorocanstvo nikako nije politicki orijentisano, nego da je to nesto sto sam ja video jasno jutros!!!

32. dan (vece) 22- mart 2009. god.
Svoj sungazing sam odradio u 17:20 minuta po prvi put se videlo crveno sunce i oblaci kroz koje su se prolamali takvi suncevi zraci. Bilo je ekstra, mojih 5 minuta i 20 sekundi za danasnji dan mi je bas proslo jako brzo, gotovo da je proletelo samo tako... Pijem i dalje dosta vode, ali ponekad imam malu zelju za hranom, no ne vidim neki problem tu jel pojedem mozda pola parceta crnog ili nekog drugog hleba koje ne sadrzi belo brasno.. i dalje vam necu reci sta pojedem mozda da me ne biste vi " duhovni " 100 %- tni vegeterijanci odmah napali. Vazno je da sledis svoje telo, i da znas da si ti gospodar svog tela, a ne ono tvoj gospodar. Dakle danas jedem manje od 10% nego pre od mesec dana!

:D :D :D :superheroj: :superheroj: :superheroj: :astral2: :astral2: :astral2: :carica: :carica: :carica: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
NASTUPA NOVO MERENJE VREMENA ZA SUNGAZING PO PREPORUCI MASTER-A HRM-a, JEL JE NOVIJA METODA DELOTVORNIJA!!!
MASTER HRM KAZE DA JE MNOGO EFIKASNIJE PODLITI VREME GLEDANJA 2 PUTA NA DAN! NPR. ZA GLEDANJE OD 120 SEKUNDI, 60 SEKUNDI UJUTRO I 60 SEKUNDI UVECE, ILI ZA 5 MINUTA I 30 SEKUNDI. NPR. 3 MINUTA UJUTRO I 2 MINUTA I 30 SEKUNDI UVECE!!!

Direktno pitanje i odgovor mastera hrm
Hallo master, how are you today?

Pitanje:
- I wish ask you are you recomended to do sungazing twice time on a day? mean in the morrning and in the evening, in sunrise and sunset too, becouse i do that?

Thank you and wish you much love, peace and joy ;)

Odgovor:
- better do at one time but for conveninece you can split half morning and half evening for better results.ok

Pitanje:
OK

- as i understand for exemple am on 5 min and 20 secunds, in the morrning can do 2.5 min. and in the evening 2.5 min + 20 sec. ?

Odgovor.
- yes, for your better results
Korisnikov avatar
By cybermikan
33. dan (jutro) 23. mart 2009. god.
3 min. tacno od ukupnog vremena 5 min. i 30 sekundi za ovaj dan. Novo racunanje vremena za gledanje po najnovijoj preporuci mastera hrm-a mi je mnogo bolje i prakticnije jel koju primim ujutro od sunca, ceo dan u meni nesto radi na raznim podrucijima: glave, stomaka, oko srca (inace imam bolesno srce), polonog organa takodje jel sam osetio i da mi u poslednje vreme opada potencija ali se sad sve vise i vise vraca. I evo odlicna prilika za onog ko jos ne radi sungazing, a ima slicnih problema da i pocne da praktikuje isti, kako bi resio svoj problem.

33. dan (vece) 23. mart 2009. god.
2 min i 30 sek. od ukupnog 5 min. i 30 sekundi za ovaj dan. Osecam se ekstra, ponovo osecam da sam se punio i dopunjavao energijom zivota, i mogu da zakljucim da je nova metoda brojanja vremena bas ekstra, nema kako sam mislio u opste manji efekat! Cak sta vise ima i snazniji, mnogo snazniji! Moguce je zato sto su ujutro boje sunca drugacije od vecernjih pa kad gledamo pola- pola vremena za taj dan onda upijemo sve raspolozive boje sunca, i boje njegovog spektra, kao i da ne trosimo uzalud suvisak energije nego da se ista ravnomenrno raspolozi po celom telu.

34. dan (jutro) 24. mart
3 minuta i 40 sek. od ukupnog 5 min. i 40 sekundi za ovaj dan. Osecam se ekstra, gotovo me vise taj osecaj ne napusta! U svakom trenutku se ekstra osecam, jak i sposoban da na miru, i sa lakocom pobedim svaki problem, ali ne tako sto cu ga sakriti pod tepih, nego sto cu se susresti sa njime oci u oci i na smiren nacin ga resiti kako treba. I uvek cu ja biti pobednik u tome!!! Vise moji problemi ne vladaju mnome, niti me satiru kao pre, ne sekiram se vise ni zasta, sve se moze s´ mirom i na tanane resiti.

34. (vece)
2 minuta i 40 sek. od ukupnog 5 min. i 40 sekundi za ovaj dan. Ekstra osecaj kad gledate u sunce, u kuglu koja je narandzaste boje! WOW! Svako gledanje mi je nekako drugacije, ni jedno nije isto od prethodnog nikad. Jako sam smiren, nasmejan u svakom trenutku, pijem dosta vode, ali ponekad i pojedem malo supe na dan cisto da zavaram stomak, i mozda samo pola parceta kukuruznog hleba ili dijetalni sa mekinjama, ne zato sto moram tako, nego zato sto hocu i zelim tako! Ja sam gospodar svoga tela, a ne ono nadamnom.

35. dan (jutro) 25. mart
3 minuta i 50 sek. od ukupnog 5 min. i 50 sekundi za ovaj dan. Ekstra dan za gledanje kod nas u Vojvodini. Sunce je bilo po prilicno jako u pola devet, jel je pre toga bilo jako oblacno, UV index na 1 tako da sam mogao gledati u jarko sunce, ali pokrivajuci ponekad i masuci rukama ispred ociju. Naravno da sam nakon gledanja sklonio malo pogled i pokrio rukama oci da svaka slika i boja udju duboko u moje oci i da se pothrane u meni. Osecam se ekstra, ispunjeno, i spreman za svaki rad koji ce tek uslediti za danasnji dan.

:apprentice: :apprentice: :apprentice: :astral2: :astral2: :astral2: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
POSTUPAK- BENEFITI- PREPORUKE
SUNGAZING PRAKSA- UKRATKO!
I

POSTUPAK:

- SIGURNI SUNGAZING- RADITI 10 SEKUNDI NA DAN I POVECAVATI SVAKI DAN SAMO PO 10 SEKUNDI !!!

- MOZE SE RADITI BILO KOJI DEO DANA KADA JE UV ISPOD 2 !!!

- MOZETE TREPTATI, POKRIVATI POVREMENO OCI AKO NE MOZETE DA IZDRZITE

- MOZETE MOLITI MOLITVE, MEDITIRATI... ALI PREDMET NASEG OBOZAVANJA NIJE SUNCE

- OBAVEZNO PREKRIJTE OCI RUKOM NAKON GLEDANJA DOK JOS VIDITE BOJE i SLIKE

- UVEK RADITI BOS KAD JE TO MOGUCE

- RADITI BEZ NAOCARA ili KONTAKTNIH SOCIVA

- MORA BITI GOLA (NEPOKRIVENA GLAVA)

- PRAVA I ISPRAVLJENA KICMA

- NAJBOLJE JE STAJATI OVIM REDOM NA:

1. PESKU

2. GOLOJ ZEMLJI BEZ TRAVE

3. DRVETU

4. KAMENU (Moze i asfalt, ali da nije hladan)

- IZBEGAVATI GDE JE MOKRO I VLAZNO!!!!

II

- CEO PROCES BI TREBALO DA SE URADI ZA GODINU DANA!!!

PRVA TRI MESECA UKUPNO GLEDANJE JE 15 MINUTA

DRUGA TRI MESECA JE UKUPNO GLEDANJE OD 30 MINUTA

TRECA I ZADNJA TRI MESECA SU GLEDANJE OD 45 MINUTA

III
KONTRAINDIKACIJE:

1. TRUDNICE

2. DECA DO 12 GODINA

3. OSOBE KOJE NE MOGU DA DRZE PRAVU KICMU

4. OSOBE KOJE IMAJU PROBLEME SA OCIMA (UPALE, PECENJE...)

BENEFITI SUNGAZING PRAKSE:

BENEFITI SUNGAZINGA 15 MINUTA PRAKSE:

- UM, MENTALNI BENEFIT

1. MENTALNI i JAK UM

2. SAMOPOUZDANJE

3. POSTOJANOST i STABILNOST UMA

4. OSLOBADJANJE MENTALNOG STRESA i DEPRESIJE

za ostale informacije koje tesko negde mozete jos nabaviti posetite moj sajt: http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... azinga.htm

Posebno se zahvaljujem za ove dragocene informacije ovom prilikom Igoru iz Novog Sada koji je zavrsio ovu praksu DO KRAJA jos prosle godine, koji ne sebecno podrzava nas rad!!
Korisnikov avatar
By cybermikan
36. dan (jutro) 26. mart 2009. god.
3 minuta tacno za ovaj deo dana od ukupnih 6 minuta. Dakle osecam se ekstra, jutros je sunce bilo po prilicno jako jel sam gledao malo kasnije, posto je bilo oblacno u prvom satu od izlaska sunca, i indeks UV je bio na nuli! Pijem dosta vode, pojedem i dalje samo po jedan tanjir supe na dan i pomalo dijetalnog hleba sa zitaricama.

36. dan (vece) 26. mart 2009. god.
3 minuta tacno za drugi deo dana. Sunce je bilo crveno, cim sam se prikacio na njega, na tu svemirsku uzarenu pecnicu, odmah je pocelo punjenje. Njegova energija je strujala kroz mene. osecao sam kako me obasipaju njegovi toplotni talasi, njegovi zraci su me hranili kako sam duze gledao, to hranjenje je bilo jace i energicnije. Koji je to osecaj ne mogu vam opisati, to morate sami iskusiti!!! Osecam se super- ekstra :D sve mi je nekako opusteno, mogu sve da postignem i uradim stalozeno i smireno, ne kao pre u nekoj frci, panici... ovo je sad kao da sam se ponovo rodio. Imam ekstra osecaj dok hodam bos po sobi, znaci bez carapa, samo bos, razmisljam kako ce biti samo osecaj kad nam konacno dodje leto pa kad budem spartao okolo bos. Mogu da kazem da to jedva cekam! WOW!!!

37. dan (jutro) 27. mart 2009. god.
4 minuta za ovaj deo dana od ukupnih 6 minuta i 10 sekundi. Super sunce, super aktivno sunce i to jos u mojim ocima, njegovi zraci koji mi padaju na oci rade nesto novo u meni, sunce me hrani svojom energijom, osecam da ne mogu bez njega, da sam zavistan od njega i njegove energije, to me drzi budnim, brzim, jakim, da se osecam ekstra i smireno... i znam da ne moze ni jedan problem da me savlada, sve se moze resiti i sve ce biti reseno! ljudi, nemate sta da izgubite, samo dobijate sungazingom i to besplatno! probajte i videcete!!!

37. dan (vece) 27. mart 2009. god.
2 minuta i 10 sekundi. E, danas sam odlucio da pozovem druga koji nece da radi sungazing, inace covek ima govornu manu i muca, ja znam da mu sungazing moze pomoci, ali eto tvrdoglav covek nece da proba, e, pa ne mora ne zna samo sta propusta! Bili smo danas na dolmi (obala dunava), jedva sam nasao zemlju da nije mokra i bez trave, jel je voda nadosla i to dosta, ali sam je ipak nasao, i konacno da uradim po prvi put sungazing kako treba! Izuo sam se i stao na suvu zemlju pomesanu peskom, podigao obe svoje ruke, ispravio kicmu i gledao u izvor svog zivota i moje pokretacke snage, sunce je tog momenta bilo crvenkasto, osecaj je bio ekstra! Znaci kao nikad do tad. Osecam da mi polako pocinje telepatija, i mogu da predskazem poneke momente, kao i da mi je osecaj i predosecaj izuzetno velik. Ne bojim se svojih novih sposobnosti, cak sta vise hocu da ih i dalje razvijam.

38. dan (jutro) 28. mart 2009. god.
6 minuta i 20 sekundi. Odgledao sam danas kompletno vreme od jednom, tako sam osecao da treba da uradim, tako sam i uradio. Osecam se ekstra. Pijem dosta vode, uzivam u svom zivotu i zadovoljan sam time sto imam. Sad je 13: 30 dok pisem ovaj dnevnik napolju je jako oblacno, tako da me moj osecaj da odgledam celo vreme za danas nije prevarilo! Veceras sam isao kod druga koji ce probati sungazing uskoro. Kad sam se vracao ljudi, pogotovo mladji su me cesto startovali i pitali "Brate ne cemu si ti to? kako to da toliko sijas i sjajis, kakva je to energija sto izlazi iz tebe, odakle ti to sto imas, sa koje si ti planete itd." E, onda sam ja nastupao u mom maniru :hranim se svakodnevno energijom izlazeceg ili zalazeceg sunca, radi se svaki dan po 10 sekindi... nakon sto sam zavrsio moje izlaganje uputio sam ih na moj sajt i na druge forume koje mi posecujemo koji se bave sungazingom, takodje su mi i dali brojeve svojih telefona pa cemo se cuti ovih dana da im dam dodatna uputstva kako da pocnu sa sungazingom, jel su ostali zapanjeni kad su culi o sungazingu. Inace imam svoje vizit karte na kojima je kratko ispisana info o sun jogi (sungazingu), adresa mog i ostalih sajtova, kao i foruma na kojima redovno vodimo istoimene teme. Ljudi u nama vide promene, pozitivne promene, i oni hoce to da imaju, sirite nauku o sungazingu jel svi mi smo na misiji, svi koji smo dosli na ovu zemlju smo tu sa svrhom!

39. dan (vece) 29. mart 2009. god.
6 min i 30 sekundi. Danas sam odgledao u 16:00 UV je bio na 1 a, jutros je bilo toliko oblacno da nisam mogao razaznati da li je svanulo ili ne, verovatno je i to uticalo na moje razumevanje sto se i sat sinoc pomerao sat unapred. No, popodne kad sam se zakacio na sunce, bilo je jako, posto sam izasao iz polu osvetljene sobe to svetlo sunca mi je smetalo za oci, pa sam malo drzao ruke podignute iznad ociju ali ne i pokrivajuci teme glave niti celo, kad su mi se oci privikle nakon minuta i nesto gledao sam i gutao svojim razjarenim ocime ne zeleci da propustim i jedan zracak! Wow sunce, izvor energije, hrana za moje telo, hrana za moj um i za kompletno bice, kako je to dobar osecaj, kako volim sto se punim njegovom energijom, uzivajuci u tom procesu, uzivajuci u njegovoj energiji... Osecam se dakle ekstra, cak sam i u 18:00 izasao jel su mi danas oblaci na samom zalasku bili crveno- narandzasti, a samo sunce se NIJE videlo vise, taj desert od 2 minuta + nikako nisam hteo niti mogao da propustim. Moram reci da je osecaj bio potpuno razlicit, ali nikako dijametralno suprotan gledanju u jarko sunce. Danas mi je energija malo opala, ali samo trenutno, tako je bilo i ranije, malo se podigne, malo se spusti- ali je najvaznije sto znam da je i dalje tu u meni i da uvek nesto radi na razlicitim podrucijima mog tela, uma, i celog zivota u meni.

:angel: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :astral2: :astral2: :astral2: :astral2: :astral2: :balerina: :carica: :carica: :carica: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Ekskluzivna vest!!!

Master HRM je pristupio nasem sajtu, i tim gestom nam dao podrsku !!!

:zongler: :zongler: :zongler:
Korisnikov avatar
By cybermikan
40. dan (jutro) 30. mart 2009. god.
Ustao sam i pogledao kroz prozor, video sam nebo jarke crvene boje, sunce jos nije izaslo ili ga bar ja jos nisam video, wow, takvo nebo sa takvom porcijom suncevih fotona nikako nisam mogao niti zeleo da propustim. Desert pre prve porcije ekstra dorucka, kako je to ukusno, kako je to samo mocno to se mora samo doziveti. Nakon pola sata od jutarnjeg deserta, sunce je konacno pomalo stidljivo izaslo iza oblaka te sam pristupio svom sungazingu u trajanju od 3 minuta od ukupnog vremena za gledanje danas od 6 minuta i 40 sekundi. Znaci osecaj je bio ekstra! Snaga i energija su mi odmah pocele strujati venama kad sam se prikacio na napon suncevih fotona. Osecam se ekstra, pun energije, pun snage i moci, znam da mogu sa olaksanjem i bez ikakvih napora da ostvarim svoju misiju dok je to potrebno da ucestvujem u njoj, kada vise ne budem trebao, povucicu se i prepustiti onome kome je to namenjeno.

40. dan (vece) 30. mart 2009. god.
Nebo je oblacno i sprema se kisa, izasao sam u 17h napolje dok se sunce jos nasumicno promaljalo iza oblaka, ali je bilo jako, taman kakvo treba biti prijatno i ugodno za oci. Vreme od 3 minuta i 40 sekundi mi je proletelo, puneci se energijom iz sunca, osetio sam kako se sve vise i vise zblizavamo, kako izjednacavamo frekvencije i kako smo poceli da se slazemo dr. recima da mi ne smeta njegov sjaj kao ranije. Oci su mi se zazarile, obrazi su mi eksplodirali od energije i snage, osecaj je bio jako prijatan i ekstra sam se osecao. Pijem dosta vode, sto bih svima preporucio, jako malo jedem sto bih svima po tom pitanju preporucio da slusaju svoje telo, bez nekakvih napora, samo sa radoscu, pozitivnom energiom i pozitivnim stavom.

:angel: :angel: :angel: :astral2: :astral2: :astral2: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :carica: :astral2: :carica: :carica: :carica: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By cybermikan
41. dan (jutro) 31. mart 2009. god.
6 min i 50 sekundi odjednom, i to ekstra porcija belog fotonskog obroka. Danas sam posto je oblacno odlucio da poruckam bele fotone... eehheheeeee...e :D Sam HRM kaze da se moze gledati kad je sunce iza oblaka i ako osetite punjenje ili da se hranite to se racuna, e, sad kako sam ja po prirodi halapljiv, odlucio sam da se nahranim fotonima i uvece, i u trajanju istog vremena koje mi je za jutros. To vam je kao kad sipate pola sipace kasike supe ili neke corbe, pa vam se osladi i onda sipate opet jos pola sipace. Ekstra!!! Evo pijem i dalje dosta vode, i dalje unosim njenu energiju u sebe po ceo dan po malo, jedem jako malo, samo pomalo supe i malo dijetalnog hleba sa crnim brasnom. Mozak mi je bistriji kao nikad do sad i osecam se bas ekstra i pun elana da uradim svaki posao koji mi je danas uraditi i zavrsiti. Btw. jedva cekam vecerasnju porciju fotona (da li ce biti beli, crveni, narandzasti zavisi) znam da kakvi god budu bili, da ce biti ekstra ukusni! :D
Korisnikov avatar
By Herald
Ekskluzivna vest!!!

Master HRM je pristupio nasem sajtu, i tim gestom nam dao podrsku !!!

:zongler: :zongler: :zongler:
Mora da je video da skupljate pare za njegovo gostovanje u Srbiji :evilwait:

Nego, ako budem suncogledac kontinualno 290 dana, koliko sam zapamtio citajuci tekstove u vezi ove teme, postajem chip?! Onda ne moram vise da se punim suncem, dovoljno je 45minuta svakog dana da idem bosonog po zemlji? do kraja zivota?

Jooj, mene mrzi da predjem ovih 290 dana, el mogu odma da budem 45-minutnodnevni bosonogi chip? Mene nadahnjuje da idem bos, tabani mi vape za zemljom uzoranom jer sam proslog leta trcao po njivi sad mi to kao droga uh...ccc...prvo cu da idem bos na suncu a potom sta bude bice. Mozda bacim koji urokljivi pogled :alien:

A tebi svaka cast za 41 dan. Samo napred!
Korisnikov avatar
By Herald
mm znaci HRM-i dolazi u Julu u Srbiju. :carica:
Korisnikov avatar
By cybermikan
JESTE!!!

i brate HRM je toliko skroman da on licne ne trazi nista za predavanje!!! mi trazimo donacije kao organizatori da napravimo bum u srbiji popitanju dolaska HRM-a i da damo ovom narodu alternativu u ovo doba krize!!!!

trebaju nam donacije za-: salu u bg i ns-u, plakate, reklame ma tv i radiju... a HRM spava kod nekog od nas i placa mu se samo karta za sl. odrediste!!!

eto to je, inace HRM ne jede nista, samo popije caj ponekad ! :angel: :angel: :angel: :apprentice: :apprentice: :apprentice: :carica: :carica: :carica:
Korisnikov avatar
By Herald
Ja cu obezbediti 1000 din. do prvog maja, al da HRM-i spava kod mene :lol:

Eh. Verovatno cu da se odreknem jedne vojvodjanske pice ( feferoni...smrc ). Ili ponovo da budem vegan, ju onda moze i vise da se ustedi. Bice i za mene parica jupi :lol:

Cim skupim saljem! :peace:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Hvala na tvojoj dobroj volji prvenstveno da pomognes nasu akciju, i hvala ti za podrsku, i donacije to nam jako puno znaci ;)

javi mi se brate na mesindzere, da budemo u kontaktu, ali ako si iz novog sada kao i ja, mozes doci do mene :D

yahoo:

cybermikans@yahoo.com

windows live mesindzer:

cyber-ufo@hotmail.com

cybermikan

ili mozete direktno uplatiti vase donacije na sledeci racun:

Erste banka:

MIROSLAV KIS

BR.RACUNA: 340 33063520-18

Planiran dolazak mastera HRM je 08- 10. 07. 2009. u Srbiju

HVALA SVIMA i LJUDI AJDE DA PODIGNEMO SVEST U SRBIJI!!!
Korisnikov avatar
By cybermikan
42. dan (jutro) 1. april 2009. god.
7 minuta i nije aprililili... Ekstra sungazing uradjen puno vreme u 10:50 jel ranije nije bilo sunca, niti fotonskih oblaka. U ovo vreme UV je bio na nuli, a sunce iza oblaka, jedva se videlo, ali se ipak videlo pomalo. Ekstra, potpuno ekstra porcija sunca i fotonskih poslastica!!! Osecam se bas ekstra, super mi je, energija struji kroz celo moje telo dajuci mi osecaj kao da sam na 12. nebu 23- ce dimenzije! WOW!!! Ne zaboravno! Osecam talas energije od temena glave sve do najmanjeg prsta na nogama, svaka dlaka na telu mi se nakostresila koliko mi je ugodno i prijatno. Pijem dosta vode, pogotovo danas i sad dok pisem ovaj dnevnik, osecam kad uzmem gutljaj vode da je to nesto najbolje sa serviranom hranom od sunca zajedno. Energija iz ciste- bistre vode me ispunjava, vatra u meni me potpuno rasplamljuje, u horoskopu sam lav- vaga, u vladavini sunca, vatreni znak + voda, stojim na zemlji, udisem vazduh... svi elementi su sad u meni, i nadamnom, osecam se potpuno. Zadovoljan sam svojim skromnim zivotom.

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By cybermikan
43. dan (jutro) 2. april 2009. god.
7 minuta i 10 sekundi. Osecam se ekstra, danas sam malo vise jeo, pojeo sam ceo tanjir supe bez mesa naravno i jedno parce dijatelnog hleb. Pijem dosta vode i uzivam u zivotu. Malo sam vise pospan, a snovi su mi bas jaki, neki to zovu i lucidni snovi. Cimerova mama je danas dosla do njega, a u sobu do mene, vec sam njoj i muzu poslao video interviju HRM-a na HRT2 i emisiju Jackoba Libermana nauka o svetlosti, kada me je zena danas videla posto sam joj dao neke dodatne instrukcije, odlucila je da krene od sutra sungazing. Spavace veceras u cimerovoj sobi pa hoce da joj ujutro pokazem kako da radi sungazing pri izlasku sunca.

:carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica:
Korisnikov avatar
By cybermikan
44. dan (jutro) 3. april 2009. god.
4 minuta. Osecaj je predivan, hocu da uzivam samo ceo ovaj dan...

44. dan (vece) 3. april 2009. god.
3 minuta i 30 sekundi. Ekstra crveno sunce, veoma mi je bilo ukusno i imao sam bas dobar apetit sto se tice mane sa neba i suncevih zraka. E, sad polako sve natenane, pre gledanja i ovog ukusnog obroka... trazio sam zgodno mesto gde cu uraditi sungazing stojeci sa ispravljenom kicmom, bos na pesku ili na zemlji, to moje trazenje me je odvelo cak do sledeceg mesta od novog sada po imenu Veternik. Hodao sam uz put, gledao na sve strane sat ipo vremena pre zalaska sunca, nebeska zarulja je bila jaka i uzarena, ali setnja i potraga za mestom gde bih mogao voziti bicikli i raditi pravi sungazing mi je bas prijala. Setajuci tako po prijatnom i jakom suncu, posto nisam nasao zgodno mesto za sungazing dosao sam do obale Dunava, odn. vracao sam se unazad prema novom sadu, i dalje trazeci zgodno mesto gde cu odlaziti na sungazing, mesta nigde nije bilo, sunce je polako zalazilo tako da sam se povukao sa glavnog puta nasao mesto i odgledao svojih 3 minuta i 30 sekundi u patikama na malenom sporednom putu, ispravljene kicme. Hm... Zakljucio sam da po ovom pitanju nesto mora da se uradi, dosao sam na ideju videci iz mog slucaja da ima jako dosta ljudi koji nemaju uslova za pravilan sungazing, kako bi bilo izvrsno kad bi imali solarni hram, sa vecim delom dvoriste odakle ce se lepo videti izlazak i zalazak sunca, prekrivenim peskom ili zemljom bez trave gde cemo se skupljati, mi koji zivimo u urbanim delovima grada i raditi sungazing kako treba. Znaci ovo nije ideja za osnivanje sungazing sekte, nego prakticno okupljaliste gde ce se moci ispravno raditi sungazing radi urbanih uslova u kojima zivimo!!!

45. dan (vece) 4. april 2009. god.
7 minuta i 40 sekundi odjednom, toplog suncevog obroka mi je bas ekstra prijalo. Crveno- narandzasto sunce mi je punilo telo kroz oci i ispunjavalo me je mirom i svakom samospoznajom. Osecaj je i dalje ekstra dok ovo pisem. Znam da imam zadatak i odgovornost da svom narodu i drugim bliskim narodima prenesem ovu praksu i ovo znanje zato ne zadrzivo idem ka tom cilju. Prvi korak je dovesti Mastera HRM (Hiru) u Srbiju kako bi ljudi culi njegovo predavanje i poceli da rade sungazing oni koji jos to nisu poceli. Na nama organizatorima je da napravimo sto bolji medijski spektakl, sto vise reklama na televizijama i radio stanicama, stampanje plakata, deljenje materijala i traktata... Zato ljudi, svi vi koji osecate da mozete da nam pomognete svojim donacijama za ovu kampanju, molimo vas da nam se javite. Ja cu licno sam uplacivati mesecno 4000- 5000 dinara, ono sto ustedim na hrani jel sad jedem samo 8-10% za razliku od pre pocetka ove prakse. Sve donacije ce biti uvedene na nasem sajtu, i bice 100% transparentne gde su i kako se trose vasa sredstva. Mi puno mozemo da uradimo zajedno, mi smo jaki koliko se drzimo zajedno!!! Hvala svima ;)

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... akcije.htm
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!