Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Calypso
kreten: Nema nauka tu sta da se mesa, homoseksualnost je dokazano hormonski poremecaj!
dalje, tokom diskusije
kreten: Objasni mi, ako svi postanu pederi i lezbejke, kako ce ljudi da se reprodukuju?
ja: zasto, jer homoseksualnim osobama prestaju da funkcionisu reproduktivni organi tom prilikom?
kreten: pa ne, ali sta ce, kao, da se kloniraju?!
ovo sve izjavljuje zenska osoba na III godini fakulteta tokom predavanja...
Originally posted by Calypso
kreten: Nema nauka tu sta da se mesa, homoseksualnost je dokazano hormonski poremecaj!
dalje, tokom diskusije
kreten: Objasni mi, ako svi postanu pederi i lezbejke, kako ce ljudi da se reprodukuju?
ja: zasto, jer homoseksualnim osobama prestaju da funkcionisu reproduktivni organi tom prilikom?
kreten: pa ne, ali sta ce, kao, da se kloniraju?!
Filozofski - Pedagogija (pored razlicitih teorija ucenja se bavi razumevanjem problema deteta) ali verovatno na osnovu pravoslavlja! Apsolutno je mene sramota zbog njenih izjava!
kreten: evo meni recimo devojke ne smetaju, zato sto su zene po prirodi neznije
ja: hoces da mi objasnis na kojim cinjenicama pociva tvoje saznanje o ljudskoj prirodi i na sta se ono odnosi?
kreten: pa to je filozofsko pitanje, na to niko nema odgovor
ja: pa kako onda ti znas kakva je zenska priroda
kreten: pa prirodno je da su zene takve
Originally posted by Calypsotoliko sam se uzbudio kad sam procitao ovo da sam prosuo casu punu pepsija. srecom, kompjuter nije stradao.
Filozofski - Pedagogija (pored razlicitih teorija ucenja se bavi razumevanjem problema deteta) ali verovatno na osnovu pravoslavlja! Apsolutno je mene sramota zbog njenih izjava!
kreten: evo meni recimo devojke ne smetaju, zato sto su zene po prirodi neznije
ja: hoces da mi objasnis na kojim cinjenicama pociva tvoje saznanje o ljudskoj prirodi i na sta se ono odnosi?
kreten: pa to je filozofsko pitanje, na to niko nema odgovor
ja: pa kako onda ti znas kakva je zenska priroda
kreten: pa prirodno je da su zene takve
Iskreno, ja ne razumem kako neko ovakav polozi test opste kulture a kamoli dogura do III godine drustvenog faxa
Originally posted by Hys.ja sam imala gotovo identicnu pricu u 1. srednje. Devojka koja je gledala u solju (ta je inace videla ortakinji da ce da dobije tog dana, lol i ispostavilo se kao istina) mi kaze. "Nista mi nije jasno, tip juri ribu, a ta riba juri drugu ribu, koja juri tog tipa."Originally posted by the1whowishedHocu da mi ta gleda !!!
Gleda drugarica meni i jednoj devojci (da li je moguce da je zovem ,,jedna devojka"?!) u solju, i kaze joj:
vidim vas troje, kao neki ljubavni trougao... evo tebe, evo tvog muza, a ovo je ili debeli muskarac ili devojka sa jaaaaaaako malim sisama!
Originally posted by blentaGotovo. Menjam heroes sekciju na Spejsu i Quotes sekciju na Fejsu.
profesor aktuarstva
stariji covek, uvek ozbiljan i namrgodjen
nikad nasmejan, stara garda
odgovara nekoj dvojici likova koji mu objashnjavaju tradicionalne vrednosti srpska drushtva
:"jedni zhele da vole slobodno, drugi hotje da mrze bezrazlozhno. meni je ochito ko je bolestan"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!