Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by SixtoPa kako za koga. Ja samo zbog lezbejskog para i gledam seriju i verovatno da njih nema seriju ne bih ni gledao, Ponekad mogu da mi budu simpaticni i Emet i Ted. Ali zato ovo troje glavnih su ziva dosada.
QAF kako napreduje sa sezonama tako je bolja produkcija!
Lezbe su po meni suvisne, al boze moj, peder covek, sta je babi milo to joj se i snilo!
Originally posted by Danijel_hot
Pa pusti preko BS player-a i podesi tajming.Uglavnom je oko 20 sekundi plus-minus.
Znas li kako se podesava tajming?Drzis Ctrl i klikces na levu ili desnu strelicu,zavisno d ali zelis da ubrzas ili usporis titl.
Originally posted by TungiDa,da.TO su se kod prve sezone nesto malo zajebali.Ali,ako sam ja provalio,koja je koja epizoda,svako ce.
Originally posted by Danijel_hot
Pa pusti preko BS player-a i podesi tajming.Uglavnom je oko 20 sekundi plus-minus.
Znas li kako se podesava tajming?Drzis Ctrl i klikces na levu ili desnu strelicu,zavisno d ali zelis da ubrzas ili usporis titl.
Ma ni oni prevodi nisu lepo poredjani...Pise za trecu epizodu,a nije ni treca,ni cetvrta,ni peta...
Hvala ipak,pokusacu nesto da uradim:bouncy:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!