Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
istina, super je qaf! samo mi se ne dopada kako su obradili lezbejski par :sigh: ali iza toga je dosao l-word (koji sam gledala pre qaf-a) pa je to ok. :tumble:

steta sto nije bilo seste sezone, ali sta da se radi :bicikl:
Korisnikov avatar
By gorilica
Znachi, ovaj forum je bunar bez dna, a pretraga toliko random, da nikad ne znash sa chim ce te sve iznenaditi. :lol:
Postoji josh minimum 2-3 teme o QAF-u.
By ~ Le Saint X ~
Horus mi je narazao sve epizode svih sezona
odgledao celu prvu - odusevljen
poceo sa drugom - vec pocinju d arazvodnjavaju i mislim da sma kod 4 epizode II sezone

uh... I have a lot to go

Justin je mica!
Brian... ok...
Micheal...cute!

Melanie - e, to je zena!
By Sixto
QAF kako napreduje sa sezonama tako je bolja produkcija!

Lezbe su po meni suvisne, al boze moj, peder covek, sta je babi milo to joj se i snilo!
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Sixto
QAF kako napreduje sa sezonama tako je bolja produkcija!

Lezbe su po meni suvisne, al boze moj, peder covek, sta je babi milo to joj se i snilo!
Pa kako za koga. Ja samo zbog lezbejskog para i gledam seriju i verovatno da njih nema seriju ne bih ni gledao, Ponekad mogu da mi budu simpaticni i Emet i Ted. Ali zato ovo troje glavnih su ziva dosada.

Za sada sam odgledao tek prvu sezonu, i pljaf pljaf misljenje o seriji mi varira iz epizode u epizodu. Ali nikada nesto nisam bio posebno fascinran. Ali dobro mozda promenim misljenje... :hekla:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by ZvezdasBG
Doduse decko me optuzio da seriju gledam zbog onog klinca Justin-a. :D
i mene isto :roflmao: nije los klinac :B

meni je ok serija...skoro sam skinuo svih 5 serijala pa gledam jedan po jedan
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Ok je serija, mada me je smorila posle sedme epizode prvog serijala, prestao sam da skidam...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
meni je ova serija ne jedna od omiljenoh,vec number1 !!!Toliko sam bila navucena dok sam je gledala,i sad mi nedostaje sto nema vise epizoda...eh!Super je snimljena,i na kraju ih uopste nisma posmatrala kao gay par,vec kao svaki drugi strejt par..Brajan je.jooooooooooooj:sweet: :sweet: :sweet: :sweet:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ma kakav Justin.Isuvise je sladunjav.Brajan je muskarcina.nemoj da se bijemo oko Brajana.Joj kakav je:grin: :grin: :grin:
By biotherm
Pakiju veliko hvala sto mi je uspeo narezati sve sezone QaF :hvala:

Da, odgledao sam... cak sam pozeleo da zivim u takvom svetu, zapravo u blizini Liberty Avenue-a. Bas sam se bio navukao na seriju, gledao po 5 epizoda dnevno ( :adiktusha: ), jedino resenje je bilo da se sto pre odgleda :hyper:

Da, zadnja serija prve sezone... :placko: , a kad sam odgledao zadnju epizodu pete (finalne) sezone, ah, ne mogu vam opisati... :rida: (so queer... :D ) - valjda jer vise nema nastavaka, ili vracanje u surovu stvarnost :(

A muzika je fenomenalna!!!

Hajde da otvorimo Babylon u Bg :)
Korisnikov avatar
By mOwbid
aaaaaa <3 omiljena serija (: likelikelike.,.

Emmett <3
Korisnikov avatar
By Tungi
Brian:sudija: :D

Elem,meni fali jos samo 5.sezona,je l' zna neke gde se mogu naci titlovi?
Korisnikov avatar
By Tungi
Ok,imam,ali je tajming losh:sigh:
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Pa pusti preko BS player-a i podesi tajming.Uglavnom je oko 20 sekundi plus-minus.
Znas li kako se podesava tajming?Drzis Ctrl i klikces na levu ili desnu strelicu,zavisno d ali zelis da ubrzas ili usporis titl.
Korisnikov avatar
By Mage
Odgledao sam seriju i nisam nešto oduševljen.

Brian, Justin i Majkl su me strašno nervirali:

Brajan je odvratan lik i nikako mi nije bilo jasno zašto se svi tako vrte oko njega. Jeste on sladak i zgodan ali ništa tolko posebno da bi prešao preko njegove ciničnosti i sebičnosti.

Justin je glupi klinac koji se popalio na lošeg momka i koji misli da ga može promeniti :gubitnik:

Majkl je retard.

:snob:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nemas ti pojma:djavo:

(doduse ni ja Justina ne volim);)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Danijel_hot

Pa pusti preko BS player-a i podesi tajming.Uglavnom je oko 20 sekundi plus-minus.
Znas li kako se podesava tajming?Drzis Ctrl i klikces na levu ili desnu strelicu,zavisno d ali zelis da ubrzas ili usporis titl.

Ma ni oni prevodi nisu lepo poredjani...Pise za trecu epizodu,a nije ni treca,ni cetvrta,ni peta... :drama:

Hvala ipak,pokusacu nesto da uradim:bouncy:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja se neshto glupirao ranije pa preveo prvu epizodu zbog druga, ali se smorio i odustao od daljeg rada. Ako hocesh mogu da ti prosledim prevod za pilot
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma i ja sam ranije iz dosade i zabave prevodio filmove,nemam vishe zivaca za to...Mouze,na u2u,salji:)
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Originally posted by Tungi
Originally posted by Danijel_hot

Ma ni oni prevodi nisu lepo poredjani...Pise za trecu epizodu,a nije ni treca,ni cetvrta,ni peta... :drama:

Hvala ipak,pokusacu nesto da uradim:bouncy:
Da,da.TO su se kod prve sezone nesto malo zajebali.Ali,ako sam ja provalio,koja je koja epizoda,svako ce.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!