Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by amnesiaPreporu?ujem hranilište za beloglave supove na Uvcu... svetsko a naše...
nijedno ni drugo!
cula sam za neki budisticki/hinduisticki obicaj, da kad umres, odsnesu ti telo na vrh najvise planine i ostave te tamo da te lesinari pojedu! em sto na taj nacin odletis u nebo, em sto se pticice lepo naklopaju. etooo.... dupla korist
Originally posted by gariMislim da baš ne bi upalilo... ?itao sam priru?nik za ishranu u prirodi i tamo su rekli da vrane i sokolovi nisu za jelo... sem ako uzmeš pti?e iz gnezda... imaju neki sokolovi u Sredozemlju koji se gnezde u kolonijama i onda ih je lokalni narod skupljao... ali su sada zakonom zašti?eni...
a onda da izmislimo neko pikantno jelo sa istim tim vranama-ali sada kao hranom za ljude.
Ima li DOBROVOLJACA za pojesti ga vrana?Ovo me podse?a na ono kad je moja sestra došla jednom iz škole i rekla da su imali predavanje o sidi, i da im je jazaskinja na banani pokazivala kako se stavlja kondom... a ja vrlo pametno pitam: a što na banani, što nije našla nekog dobrovoljca... trebalo mi je x vremena da shvatim šta sam ustvari rekao
Originally posted by katarinadimediciŠteta /za pravoslavne terevenke/. Ipak sam ja opciju "VRANA" koju smo ja i Jukie patentirali kao novu profitabilnu organizaciju. Još nema dobrovoljaca a nešto nam i vrane-ljudožderke manjkaju.
Kremacija! Kulturnije, prakti?nije, a moja deca ?e na kulturan na?in mo?i da izbegnu pravoslavne terevenke "meni za dušu, njima u gušu".
Originally posted by hlaefdigeVidish, to uopshte ne bi bilo losha ideja, kada bi postala deo opshte kulture.
prvo nek se uzme od organa sta kome treba...kapiram da bi roznjace mogle nekom da posluze...pluca isto, verovatno....
a ostatak neka kremiraju....ima jedno mesto gde bi mogao taj pepeo da se prospe....mada....nije obavezno...
.....ne treba mi neki spomenik....a ne bih volela ni tu urnu......
to su sve neke preference...osim ovoga sa organima, ostalo mi nije nesto suvise bitno
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!