Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by starsailor
Originally posted by *STATUS*
па ја сам у овој теми јер сам лез...

толико неуредности, ањкавости, немара, небриге о сопственом изгледу колико има код појединих лезбејки нећеш наћи па све и да скупиш све београдске типове на једном месту....

нажалост, тако је...

:shake:
slazem se :lol:
hahahahhahahahahahahahahahah!! kako samo malo izmenjena izjava, i odmah drugi smisao :lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
pa zar nije rekao da je lez? :trep:

birth.g sve vise i vise mi se dopadas :D
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
ja nekako ne primecujem te...takve. predjem pogledom preko, konstatujem ih samo, povrsno, ali posle toga primecujem samo one koje su vredne pogleda i samo sa njima i komuniciram.
a sto se fem riba tice, sta je to sto uopste cini jednu zenu fem? duga kosa, suknja, dekolte...? nesto ne verujem.
dosta zena je zenstveno, samo moras to da vidis u njima.

opustenost u oblacenju po gej klubovima - meni se to bas svidja. (opustenost ne mesati sa aljkavoscu i sl.). pa u kom ce drugom klubu bata da nosi tregerusu, mrezaste stvari ili da se sminka. a seka patike, 2 broja sire kosulje i kravatu... ili jednostavno da se obuku onako kako se inace oblace. ako se u tome najbolje osecaju - super!
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
pa zar nije rekao da je lez? :trep:
jeste sam je rekao ali ti si to tako lepo ukomponovala :lol:

birth.g sve vise i vise mi se dopadas :D

to mi rece i fazza pre neki dan. znaci da previse vremena provodim na forumu...
a ko ce ispite da da? ko ce moje ispite da da, pitam te ja? :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Black Lady
Ima femmica... ima ima, u Ns-u bas po tom opisu... ali meni u svemu ovome nije jasno, zasto uvek stikle i sminka moraju biti spomenute? i sta fali ako neko fura svakodnevni izgled? Pa bar ne mora da se pretvara da je vikendom napucan, a preko radnih dana ne lici ni na sta... uzas...
e to mi nije jasno... pa ja sasvim sasvim dovoljno zenstveno izgledam bez njih, mnogi mi i kazu da ne izgledam kao da sam u fazonu...
Ne gubi nadu, mozda ces je jednom i pronaci...
E da ovo mi je malo razjasnilo zasto se ja uvek cudim ovakvim topicima. Ja nisam jos bila u Toxicu ni Apartmanu, ali kad izadjem u gay kafice skoro uvek vidim zenstvene devojke i onda mi nije jasno kako neko drugi ne vidi i tvrdi da ih nema... Ako je uslov zenstvenosti - da ima stikle i (jaku) sminku, onda je to zaista retkost. Ali izgleda mi da je mnogo sta u ocima posmatraca... Meni mnoge zene koje upoznam/vidim na gay mestima izgledaju neznije i zenstvenije od mene ali kad pricam sa Lonijem njemu je svaka gruba u odnosu na mene... Pa se zabrinem da li smo videli iste osobe ili ako je ta nezna osoba grublja od mene kako li tek ja izgledam :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Birthday_girl
Originally posted by *STATUS*
па ја сам у овој теми јер сам лез...

толико неуредности, ањкавости, немара, небриге о сопственом изгледу колико има код појединих лезбејки нећеш наћи па све и да скупиш све београдске типове на једном месту....

нажалост, тако је...

:shake:
slazem se :lol:
hahahahhahahahahahahahahahah!! kako samo malo izmenjena izjava, i odmah drugi smisao :lol:
Pa sad si ga stvarno lupio za medalju... vala sam se nagledala pedera, i osetila ih na kilometar kako smrde.... ne kazem, ima i zena ali i pedera itekako...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by sleepingsun
Juce sam bila u Apartmanu i opet sam e iznervirala.Muzika katastrofa..ljudi..pa ovako..dewojaka ima mozda 15 od preko 80 posto tipova od kojih se ne zna koji je lepsi i bas sam se skenjala sto barem jedan nije strejt.A dewojke /.sve iste..kao preslikane..kratka kosa.ili poluduga da je jedna strana osisana a druga duza..sve su polumuskobanjasta-sad da se ogradim nemam nista protic vec samo primecujem..
ono malo dewojaka sto ima dugu kosu nije bilo nasminkano niti sresdjeno za izlazak..ne mislim stikle niti nista posebno/./samo tipa obuci se drugacije nego kao svaki dan u setnju..
i sad opet ne diskriminisem..niti imam sta protiv..samko pitam da li je moguce da zenstvene dewojke ne izlaze na gay mesta..ili da dignem ruke u p.m.jel ovo je bilo u Flojdu.Alijansi,sad ovde???Gde su te ribe????
ps.plus drugarica koja je gay mi je rekla da se ne nadam previse jer ce vecina riba za mene misliti da sam strejt zbog izgleda a slicne meni ne izlaze niti ih ona poznaje:kletva: :kletva: :kletva:
ju, pederi nisu poveli svoje hegulje?

salim se, nisam bila juce. ja sam bila sa tako jednom cicom za koju sam prvo pomislila da je strejt (na drugi pogled sam vec videla da tu nije sa 3 pedera, nego s 4 ortakinje, sto je vec nesto, nesto jako povoljno po mene).
ja ne znam za ove ribe koje opisujes, ali se ne secam da sam ikada u apartmanu videla tu frizuru gde je jedna strana kraca a druga duza (mozda stvarno ne primecujem neke ljude). zapravo ja ne znam kako ta frizura izgleda. sto se nasminkanih cica s dugim kosama tice - eno ih na splavovima kod hotela jugoslavija. mislim vidjala sam takve cice u gay klubovima tokom godina, al ne znam u poslednje vreme, nisam obracala paznju, osim na one koje dugo poznajem. ali mogu da potpisem da tu i tamo vidim lepu zenu, mnogo cesce nego ranije. ocigledno sam autisticna ili previse zaljubljena, ja skroz to sve vidim drugacije.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by J...
Originally posted by sleepingsun
Gde su te ribe????
Probaj u Toksiku. Kod shipki. :lol:
hahaha, a ja rekla hotel jugoslavija. mora da postajem butch.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jovanabeograd
Znam draga :mazi:

pa secas se i sama one devojke kojoj smo ja i Dunja rekle da joj kosa svetli u mraku (jer je bela od masovnog blajhanja), kao i njene drugarice u tigrastim helankama :doh:
:lol:
aaaa, apokalipsa.
Korisnikov avatar
By m..
Evo sad cu da se uozbiljim. Recimo ja ne volim da se nesto preterano sredjujem, ono sat vremena max sa tusiranjem (s tim da nilski konj voli da bude u kadi), oblacnjem i sminkanjem (za to vreme i kilavim, pustam muziku, pusim, perem zube, proveravam mail, pijem kafu i slicno, mislim meni i za posao treba 2 sata), ono debilno mi je - sad cu ja da se napucam ne znam kako, odem u gay klub i onda ce da me muvaju tipovi.

Ali ozbiljno, kad sam krenula da izlazim na gay scenu (to je bilo pre nekih 5 godina), prvih par puta sam izasla u haljini i stiklama, i samo sam jednom imala ONS uz veoma spustene kriterijume, uglavnom bi mi prilazile neke kreature u trenerkama i pitale me da li sam strejt i sta trazim tu.

Sad me boli uvo, ako bas imam potrebu da se nesto vanserijski sredim, izaci cu na gajbu kod neke od mojih zena, gde je sve moja ekipa i gde niko nece da me smara, gde cu moci da izujem stikle kad postane nepodnosljivo i da me boli uvo ako mi se nesto usuka (jbg te fem stvari imaju obicaj da putuju po telu), sigurno necu ici u gay klub gde ce da me smara neki zalutali strejt tip, a jos manje na neko strejt mesto gde bih se osecala ko patka za odstrel.

Mislim koga bi tamo trebalo da impresioniram? Boli me ona stvar. Kad imam potrebu da se stvarno sredim, sredicu se, ne treba mi publika ni poseban povod. Ovako cu izaci izgledajuci pristojno i zezati se sa svojom ekipom. Uostalom, imam lepo lice, to je vise nego dovoljno i vise nego sto prosek ima. Pa nek se grabulje kamufliraju.
Korisnikov avatar
By bas bleu
a ti onda "grow your own" - nadji neku strejt devojcicu koja zadovoljava tvoje kriterijume pa je malo prevaspitaj. iovako je svaka druga, sto bi rekli u L-word, "spaghetti girl" iliti "straight until wet".
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by m..
Evo sad cu da se uozbiljim. Recimo ja ne volim da se nesto preterano sredjujem, ono sat vremena max sa tusiranjem (s tim da nilski konj voli da bude u kadi), oblacnjem i sminkanjem (za to vreme i kilavim, pustam muziku, pusim, perem zube, proveravam mail, pijem kafu i slicno, mislim meni i za posao treba 2 sata), ono debilno mi je - sad cu ja da se napucam ne znam kako, odem u gay klub i onda ce da me muvaju tipovi.

Ali ozbiljno, kad sam krenula da izlazim na gay scenu (to je bilo pre nekih 5 godina), prvih par puta sam izasla u haljini i stiklama, i samo sam jednom imala ONS uz veoma spustene kriterijume, uglavnom bi mi prilazile neke kreature u trenerkama i pitale me da li sam strejt i sta trazim tu.

Sad me boli uvo, ako bas imam potrebu da se nesto vanserijski sredim, izaci cu na gajbu kod neke od mojih zena, gde je sve moja ekipa i gde niko nece da me smara, gde cu moci da izujem stikle kad postane nepodnosljivo i da me boli uvo ako mi se nesto usuka (jbg te fem stvari imaju obicaj da putuju po telu), sigurno necu ici u gay klub gde ce da me smara neki zalutali strejt tip, a jos manje na neko strejt mesto gde bih se osecala ko patka za odstrel.

Mislim koga bi tamo trebalo da impresioniram? Boli me ona stvar. Kad imam potrebu da se stvarno sredim, sredicu se, ne treba mi publika ni poseban povod. Ovako cu izaci izgledajuci pristojno i zezati se sa svojom ekipom. Uostalom, imam lepo lice, to je vise nego dovoljno i vise nego sto prosek ima. Pa nek se grabulje kamufliraju.

bravo mala zeno (mala, mislim na visinu) :)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by m..

jbg te fem stvari imaju obicaj da putuju po telu

:mljac:

Originally posted by m..

Uostalom, imam lepo lice, to je vise nego dovoljno i vise nego sto prosek ima.
a lotelotelotelotelote? lepo lice nije dovoljno :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by bas bleu
a ti onda "grow your own" - nadji neku strejt devojcicu koja zadovoljava tvoje kriterijume pa je malo prevaspitaj. iovako je svaka druga, sto bi rekli u L-word, "spaghetti girl" iliti "straight until wet".
:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Birthday_girl

a lotelotelotelotelote? lepo lice nije dovoljno :evilgiggle:
Do sad se niko nije bunio na moju magnohrom gradju :D cak ni u renesansnim periodima :P
Korisnikov avatar
By Das Ich
slozila bih se sa Dinom da svako vidi stvari na svoj nacin.. uglavnom prvenstveno ono sto nam nije po volji, i onda kukanje i zalopojke...
meni uvek zapadne za oko koliko fancy femme devojaka ima, al opet, ne mogu da se otmem predrasudi da su strejt, koliko god da mi nekad zvuci neverovatno da neko tu dolazi zato sto je to IN, kako rekose

ne vidim zasto bih morala za svaki izlazak da se sredjujem, a i ono sto ja smatram sredjivanjem nekome je spremanje za pijac :njanja:
Korisnikov avatar
By Neve
Jel mi ko može objasniti.. kakva je to obelka za noćni izlazak.. curke koja se ne šminka, ne nosi štikle, haljinice & suknjice? :nesiguran:
Posuti se kilom šljokica da svjetluca u mraku? :kopanos:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Da, kako ne uvidjas poentu? :odbij:

Moras obuci majicu sa zlatnim "Dior" natpisom preko sisa (mada ajde moze i D&G da prodje), 12-ice pod obavezno, i pismo-torbicu sa sljokicama kao neizbezni aksesoar. I onda si u trendu.

I to je ono sto neki ljudi nazivaju modom i olicjem zenstvenosti :doh:
Korisnikov avatar
By Myto
Moras obuci majicu sa zlatnim "Dior" natpisom preko sisa (mada ajde moze i D&G da prodje), 12-ice pod obavezno, i pismo-torbicu sa sljokicama kao neizbezni aksesoar. I onda si u trendu.

Zar ti ljudi nisu u pravu?
Korisnikov avatar
By Das Ich
:zid: da li vredi odgovarati?...meni je pojam zenstvenosti mnooooooogo siri, a ovo gorepomenuto samo izdanak kicha i neukusa
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja i dalje ocu tu maramuuuu :rida: !!!
By Swanheart
Originally posted by Ivana
Ja ocu Dior maramu :love:
a ja paket akcija :snob:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja i dalje ocu tu maramuuuu :rida: !!!
Jel bas mora Dior? :smirk:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
Ja ocu Dior maramu :love:
a ja paket akcija :snob:
Ne, ozbiljno, seca li se iko tih akcija koje su do pre samo godinu dana bile nesto aktuelne? :roflmao:

Htela sam da odgovorim na ovu temu. Ne, stvarno sam se potrudila, ali ... ovde se nikako ne govori o zdravoj i pravoj zenstvenosti vec samo o njenim uslovnim spoljnim obelezjima...
Toga ima svakako i u andro l/b kategoriji, cak, mozda u nesto izmenjenoj kategoriji i kod bucica.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
odusevljava me smisao za humor pojedinih ljudi na ovom forumu.Mogli bi poput Ellen da od toga naprave profesiju:sunce:
Korisnikov avatar
By m..
Da, kako ne uvidjas poentu? :odbij:

jel moras da imas i ceca facu i opeglanu dugu braon kosu?
Korisnikov avatar
By m..
ili da ilustrujem to ovako:

koja vam je lepsa i zenstvenija?

SlikaSlika

vs

Slika
Slika

namerno sam uzela natalie portman, jer meni nije nesto specijalno lepa ni sexy, ali mi je lepuskasta, a i moguce ju je naci neprenabudzenu na netu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!