Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by *STATUS*
ПРЕДЛАЖЕМ да се на овом Форуму направи СПИСАК ЖЕЉА где би геј људи бирали песме и за викенд лепо оду у тај клуб и чекау своју песму а и знају које ће остале бити...
Da li si ti bunike jeo?!? Ili ti je to prirodno stanje svesti? :lol:

Apartman je lepo mestasce, bash sam bio u petak i mnogo sam se lepo proveo ... i muzika je bila kjut!

E sad kome se svidza, kome ne, ko ce da se shece ispod Brankovog mosta u sitne sate ... who the fuck give's a shit about that, a? :smokin:
Korisnikov avatar
By dj dark angel
ajde i ja d kazem nesto...
kompetentna sam valjda
sevdah baby je izuzetno muzicki edukovan momak
i radi ono sto radi,jel to je njegov stil
kao bookiran radice ono sto radi jer nije pustac muzike vec DJ
covek koji publici prezentuje svoj muzicki stil
spisak zelja,....sta je ovo majke ti radio duga pa da poredjamo numere
za to ti je onda dovoljan winamp.

nznm sto je poenta samo cuti hitove.
zasto se ne dopusti ljudima da prezentuju svoj trip
svoj ukus
da ispricaju svoju pricu
zlata petrovic iz 93 ...jeee
eto japustim obojeni iz 90ih i du du ah iz 81 i shizike izz 83..pa?
ne mozes porediti babe i zabe.
mi koji smo navodno open minded i sirokoh shvatanja
u toj svojoj sirini ostajemo zakucani i plitki i povrsni
a to je jako tuzno.

to je sve.
pozdrav za sevdaha!!!!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Posto vise ne izlazim toliko cesto ne mogu reci da je muzika uvek super ali pretproslog petka je bilo fenomenalno!! Muziku su pustali likovi sa radija B92, Electri i meni ispunili svaku zelju :D Trazili smo im Killerse, Kylie, Coldplay, Cyndi Lauper, The knife... jedino nisu imali Incredible od Madonne :)
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Swanheart
svi ti ljudi koji dolaze u apartman znaju sta mogu ocekivati od muzike ( nije da sada branim nekog )
i ako im ne odgovara zar im nije "bezbolnije" da odu negde gde ce biti ono sto "vole"
u odbranu apartmana
vecheri se rasporedjuju tako da uvek ima neshto za svakog. bilo je i komercijale i elektronske itd. znash shta ce biti i odluchish da li cesh ici ili ne, to je jednostavno. meni je uglavnom super :) a dovode zaista super djeve. i ostajem do 5 :)
By Hans
Jao, jako dugo nisam bio tamo. Ima tome sigurno tri i po meseca. Nemam problem sa koncepcijom Apartmana i uvek sam zahvalan Borisu i ekipi koja se bavi tim klubom jer se ja tamo osećam najsigurnije. U Toxicu ima mnogo ljudi i pogleda koji me plaše. Liče na Cecin drogirani pogled iz epohe devedesetih u spotovima. Apartmanu istina nedostaje malo komercijalnija muzika. Uvek postoji alternativa.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Egmont
Originally posted by bananica
nemam pojma, ja sam se iskreno jako ponadao kad sam cuo da je DJ moguci predstavnik na ESC ili tako nesto... Ali sve kontam da ce me Egmont napasti kao sto obicno napickava ljude kad komentarisu negativno klub - pa sam suzdrzan koliko mogu:)

Mada, ne smatram da je neophodno pustati poznatu muziku da bi se ljudi dobro zabavljali. U klubove idem i da bih cuo/zavolio nesto novo. I iskreno, bilo je par stvari sinoc koje sam cuo po prvi put, a svidjelo mi se. Ono sto meni smeta je pustanje "s brda-s dola", drasticno skakanje s ritma na ritam i poneki veoma nesrecno odradjen prelaz. To zamara...
Koliko se ja sećam, ti se ne plašiš napičkavanja.
Ne plasim se ja cico napickavanja - nego znajuci da si me prosli put zbog sitnice predstavio kao lopova, interpretirajuci pricu o nekoj luli tako da izgleda kao da sam je ukrao - kapiram da se ne vredi kaciti sa nesportskim diskutantom kao sto si ti:D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by *STATUS*
то је тачно

када сам мислио списак жења, хтео да да нагласим да би он морао раније да се појави...

нпр да неко из организације напише овде и објави списак свх песама и да човек који реши да оде зна шта га тамо чека....

нпр...

Музика почиње у 23 h....

1.
2.
3.
4.
5.

и тако редом, списак мора да се поштује... нема произвољности ди џеја као ни жеља на лицу места....

:alexis:
well, onda bi mogli da naprave i winamp playlistu i zabatale dj-a potpuno, zar ne? mislim, ako nista, dobar dj ume i te kako da skrene sa nekog zamisljenog mixa vodjen raspolozenjem mase. ali avaj.

mislim da bi oni, kojima se ne svidja muzika u apartmanu, svakako trebalo da idu u toxik ili splavove kod hotela jugoslavija instead, i da puste ljude koji vole tu muziku da uzivaju. mislim, jbg, jel moramo bas svuda da slusamo progresiv i hitove?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Swanheart
svi ti ljudi koji dolaze u apartman znaju sta mogu ocekivati od muzike ( nije da sada branim nekog )
i ako im ne odgovara zar im nije "bezbolnije" da odu negde gde ce biti ono sto "vole"

meni nekako nedostaje alijansa :blush:

u apartman izlazim tipa jednom u 3 meseca...ili vishe....

:sigh: shteta.... (zbog muzike i zbog najgorih pozera koje sam ikada videla....)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ja mislim da je manji apartman... a i apartman je stan....

za zurke 100 x bolja alijansa...

:saksofon:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by tinkerbell
ja mislim da je manji apartman... a i apartman je stan....

za zurke 100 x bolja alijansa...

:saksofon:
:mazi:
By HollywoodGirl
Petkom je muzika apsolutno savrsena !!
Subotom je nesto drugacije ali i nasi ukusi se razlikuju tako da je dobro sto se i to ispostuje .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!