Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Delete...QQ...pa oky,ne moze ni svako biti tako pamet kao ti...ccccc našta ti obracas paznju...
Trebati je bezlični glagol u spoju sa još jednim, a normalno se menja ako stoji sam. Ne može se reći: Ja trebam, ti trebaš, ona bi trebala. Uvek ide u obliku trebalo: "Trebalo bi da operem kosu" (u sklopu sa glagolom prati); može se reći: "Trebao mi je njegov savet" (pošto stoji sam).
Postoje situacije gde se bezlični oblik ne može iskoristiti: "Evo imena ljudi koji su trebali da govore" - nepravilno. Sa druge strane: "koji je trebalo da govore" se takođe ne može iskoristiti jer se ne slaže sa subjektom (imena ljudi) koji je u množini. U takvim slučajevima je jedino rešenje da se glagol trebati zameni nekim drugim izrazom (imati, morati).
[size=-1]Neka me neko zaustavi! Molim vas![/size]
Originally posted by starsailorxaxaxaxaxaxa...
mozda oce da siluje nekoga?![]()
inace ja kada sam videla zwezdicin naziv teme , pomislila sam da je neka lezba iz engleske jezikom "silovala" nekupa sam pomislila , hocu i ja
![]()
Originally posted by *Candy*a ja ne razumem ovaj nakaradni engleski of yours.Originally posted by jovanabeogradNA ŠTA....
i opet......So you see how just hours ... and I now need to think about a spelling error ... I do not think of an idea ...
![]()
Originally posted by jovanabeograda ja ne razumem ovaj nakaradni engleski of yours.
NA ŠTA.......So you see how just hours ... and I now need to think about a spelling error ... I do not think of an idea ...
![]()
Originally posted by *Candy*juuu...pa jesi li ti isla u skoli...Originally posted by jovanabeograda ja ne razumem ovaj nakaradni engleski of yours.
NA ŠTA.......So you see how just hours ... and I now need to think about a spelling error ... I do not think of an idea ...
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!