Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Седимо пре пар дана моја драга другарица L-only и ја и причамо.. заправо анализирамо сцену, зезам је како би требала да проба тројку... и она ми каже.....

"Лепо је тој драги мој Стату, али са женама је то много теже него са типовима... ви имате Ромео, имате чет, имате Ушће, имате Аду, имате јавни вц, имате већу слободу... имате све више од нас жена....скоцканији сте када изађете, има вас више у клубовима...а шта нама женама преостаје.... ? Мислим да је немогуће, можда заправо ретко да се девојек мувају у вц-у, да се шмекају на Ади... да изађу фит скоцкане у клуб...."

дакле.....

хајде да видио шта би то наше драге лез девојке усрећило...

јел вам треба женско Ушће, сајт "www.julija.com", лез део плаже на Ади...

šta ?

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja, kao najstarija korisnica na ovom FOrumu, smatram da sam pozvana prva da odgovorim na ovu veoma kompleksnu i ozbiljnu temu.
Naime, muskarcima je po tradiciji mnogo toga dozvoljeno i tolerise se i medjusobno kako drkanje, tako i pusenje, a vala i anal, a mi zene ako jedna drugoj dzarnemo mindzu, kazu da nije pristojno i kamen odmah hoce da nam lupe o glavu.
Kako je to moguce i kakva je to pravda ?
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Дацо, теби треба једна ливада, комбајн, обдарени комшија и ето среће...

мада може и млажи поштар који носи пензију... па да сврне на "чашицу разговора"...

:peca:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by *STATUS*
Дацо, теби треба једна ливада, комбајн, обдарени комшија и ето среће...

мада може и млажи поштар који носи пензију... па да сврне на "чашицу разговора"...

:peca:
Glasam za postara sa penzijom.
Draza je meni moja penzija, nego cela Srbija.
:yes:
:B
Korisnikov avatar
By Delete
Ja malo drugacije posmatram sve to. Zene, fakat nemaju kruzing mesta. Ali, mnogo je lakse zenama da nadju partnerku na faksu, u biblioteci, teretani, kod stomatologa, u bilo kojem wc-u i sl. Pre svega, jer je pristup zene prema zeni malo drugaciji nego kod muskaraca. Retko koja zena ce da "zaradi" batine ako startuje npr. koleginicu sa faxa, niko nece da joj prilepi etiketu "lezbejka" ako se sa tom koleginiciom drzi za ruke, cmace na predavanjima, seta parkom i sl., dok ce muskarcima odmah da prilepe "peder" i da ga izbegavaju i oni koji bi bili ok sa njim, bez tereta njegove seksualnosti. Tako da...sustinski, mislim da ne postoji preterana potreba da postoji toliko zenskih kruzing mesta, ali, licno ne bih imala nista protiv toga.
Korisnikov avatar
By zboO
... имате све више од нас жена....скоцканији сте када изађете, има вас више у клубовима...а шта нама женама преостаје.... ? Мислим да је немогуће, можда заправо ретко да се девојек мувају у вц-у, да се шмекају на Ади... да изађу фит скоцкане у клуб...."
Sta muskarci imaju vise?? Kitu koja visi?? To je jedini visak u odnosu na zenu ako se ne varam...

a deo gde ne postoje fit skockane devojke je vise nego smesan.....ima svakakvih devojaka (kao i tipova), i lepih i ruznih (ukusi se razlikuju) i debelih i mrshavih...i skockanih i u sportskoj garderobi... urednih i neurednih....i pametnih i manje pametnih....prema tome ako nekome neka grupa fali onda se ili druzi sa pogresnim osobama ili ne izlazi na prava mesta...treca opcija ne postoji. Ako ti nesto fali ti onda to pronadji ili se bar potrudi da pronadjes...

vise je stvarno smesno to kukanje kako ne postoje skockane i fem zene. Ne sve smo buch i sve smo ruzne!!!

JBT!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
слажем се са делом онога што си написала....

мораћу да је критикујем.....

:roflmao:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Хајде да видимо шта мисле остале учеснице...

слажем се да Апартман и Токсик нису све што постоји... али

лез девојке немају тако моћан сајт као што је Ромео...
на њиховом чету буде свега њих десетак док у мушкој соби зна да буде и по 300 - 400 људи

видите да ипак има разлике....
:njami:
Korisnikov avatar
By starsailor
kako mislis nemamo??

a gaydargirls, pa shoes...i da ne nabrajam :)

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Да, али шта је то у поређењу са Ромео, Гејдаром, Квиријиним сајтом, Геј Србијом..
Korisnikov avatar
By Daliborka
Trebalo bi malo mi cure da se aktiviramo vise, jebi ga.
Mnogo smo lenje.
Brojne smo i ima nas, pa sto ne bismo malo vise bile aktivne mimo chata ?
Mozemo da ispijamo kaficu i da se muvamo , jebi ga.
Malo da se kikocemo i eventualno stipnemo za sisice. :blush: , sto da ne, to priroda trazi.
Dernek da bude, jebi ga. Sto da ne ? Pa zive smo duse, jebi ga.
:daliborka:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
хехе....
испресеш клиторис, вратиш сукњу на своје место и одеш....

само за оне који носу разумели...

(истресеш га, заккопчаш шлиц одеш....)

:temperatura:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by starsailor

a gaydargirls, pa shoes...i da ne nabrajam :)
nabrajaj, nabrajaj, zapisujem... :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

"Лепо је тој драги мој Стату, али са женама је то много теже него са типовима... ви имате Ромео, имате чет, имате Ушће, имате Аду, имате јавни вц, имате већу слободу... имате све више од нас жена....скоцканији сте када изађете, има вас више у клубовима...а шта нама женама преостаје.... ? Мислим да је немогуће, можда заправо ретко да се девојек мувају у вц-у, да се шмекају на Ади... да изађу фит скоцкане у клуб...."

Posle ovoga nisam siguran da ti nisi vodio dijalog sa jednom finom kvrzicom na svom mozgu.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
немој да записујеш, него одмах да одеш да видиш има ли шта занимљиво,
па јави ако има, да дођем и ја...

:sunce:
Korisnikov avatar
By Daliborka
хехе....
испресеш клиторис, вратиш сукњу на своје место и одеш....

само за оне који носу разумели...

(истресеш га, заккопчаш шлиц одеш....)

:temperatura:
Pa jeste.
Samo bez hulahopki.
:neto:
Jedna maca imala te hulahopke, pa sam morala da joj ih rastrgnem, boze me oprosti i sakloni.
:opatica:
Znaci, hulahopke izbegavati !
Nisu prakticne za avanturu.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
slazem se sa Delete i ZbOo (osim sto kitu nikad ne bih nazvala viskom)
ali mi se cini da Stati nije vodio nikakav razgovor sa svojom L-only drugaricom vec da se inspirisao temom "????" iz estrogena...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Upravo i to, izmedju ostalog .
Kako je to moguce, pitam ja vas.
:bic:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Birthday_girl
ali mi se cini da Stati nije vodio nikakav razgovor sa svojom L-only drugaricom vec da se inspirisao temom "????" iz estrogena...
Драга моја, ево ти неколико мојих тема којима је инспирисана тема ???

Da li se forumasice sminkaju i lakiraju nokte !?

Koliko su lez devojke promiskuitetne !? Skala od 1 do 10 !
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Birthday_girl
Драга моја, ево ти неколико мојих тема којима је инспирисана тема ???

Da li se forumasice sminkaju i lakiraju nokte !?

Koliko su lez devojke promiskuitetne !? Skala od 1 do 10 !

ok. znaci nisi bio inspirisan temom "????" vec svojim prethodnim temama, ali upravo si potvrdio da nije bilo nikakvog razgovora sa "L-only drugaricom", zar ne? i kakve veze ima tema "koliko su lez devojke promiskuitetne..." sa ovom temom? pitanja su hipoteticka.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Birthday_girl, наравно да је било разговора са мојом другарицом.... уосталом и те раније теме су плод наших разговора јер ја заиста не бих другачије могао да "уђем" у мозак лез девојака и тога што их мучи...

тако да....

само ти напиши нешто у вези задате теме и не оптерећуј мозак да ли је било разговора са мојом лез другарицом или није.....

:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne razumem zasto su zenama uopste potrebna takva mesta??
Korisnikov avatar
By m..
meni nista od toga, ja fino baratam i sa ovim sto ima.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

...лез девојке немају тако моћан сајт као што је Ромео...

:retard:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!