Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By SUNNY B
prvo da razgranicimo neke stvari da posle ne bude svadje i cupanja za kosu.
ako je stvar u zajebanciji i ako je sve ovo zezanje, onda ok, mozemo da se zezamo i ok je sve to sto ste napisale i raspisale.

ako je tema ozbiljna ili su neki, pak, na temu ozbiljno odgovorili, onda cu da kazem sta mislim.

harem? super. kad cujemo za sam pojam prvo ispljujemo na sva usta citav bliski istok na celu sa saudijskom arabijom i onim bradatim ruznim naftaskim seicima i gomila feministkinja i ostalih aktivistkinja zavitla svoj bes u njihovom pravcu nasiroko propovedajuci o ljudskim, tacnije zenskim pravima, jer su jelte i zene ljudi, i bacajuci medjunarodnu anatemu na sve to sto sam gore navela zakljucuje kako je harem jedna grozna i uzasna stvar koja narusava osnovne postulate ljudskosti i definitivno se suprotstavlja svim nacelima svih mogucih povelja ujedinjenih nacija. nasuprot tome, kada dobijemo priliku da o tome same razmislimo, ili nam se na svu srecu, ukaze mogucnost da same posedujemo jedan solidan harem, sve skacemo kao oparene da nalepimo sto vise slika i imena devojaka koje su za nas samo gomila teskom mukom izvajanih tela, jer, tesko da je sa vecinom od navedenih zena iko od nas ikada progovorio ijednu recenicu. cini mi se da u svemu ovome nazirem izvesno licemerje...
ove devojcice koje su skorije dosle na forum i koje su jos uvek na pragu srpske cuvene lezbejske scene donekle i razumem jer su jos mlade i nisu svesne nekih stvari koje dodju same posle par godina, a za ove matorke i veteranke sto redjaju imena bez razmisljanja nemam sta da kazem....
mozda bi bilo ok kada bi barem neka koja je poletela da sto pre napise kako bi volela da joj sve te haremske lepotice budu podredjene na trenutak probala da zamisli kako se osecaju te devojke, ili u gorem slucaju, mozda probala da se zamisli u poziciji "podredjene"....

a ja? neka hvala.... "podredjena" sam i svojom voljom "posvecena" samo jednoj zeni.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by SUNNY GIRL
prvo da razgranicimo neke stvari da posle ne bude svadje i cupanja za kosu.
ako je stvar u zajebanciji i ako je sve ovo zezanje, onda ok, mozemo da se zezamo i ok je sve to sto ste napisale i raspisale.

ako je tema ozbiljna ili su neki, pak, na temu ozbiljno odgovorili, onda cu da kazem sta mislim.

harem? super. kad cujemo za sam pojam prvo ispljujemo na sva usta citav bliski istok na celu sa saudijskom arabijom i onim bradatim ruznim naftaskim seicima i gomila feministkinja i ostalih aktivistkinja zavitla svoj bes u njihovom pravcu nasiroko propovedajuci o ljudskim, tacnije zenskim pravima, jer su jelte i zene ljudi, i bacajuci medjunarodnu anatemu na sve to sto sam gore navela zakljucuje kako je harem jedna grozna i uzasna stvar koja narusava osnovne postulate ljudskosti i definitivno se suprotstavlja svim nacelima svih mogucih povelja ujedinjenih nacija. nasuprot tome, kada dobijemo priliku da o tome same razmislimo, ili nam se na svu srecu, ukaze mogucnost da same posedujemo jedan solidan harem, sve skacemo kao oparene da nalepimo sto vise slika i imena devojaka koje su za nas samo gomila teskom mukom izvajanih tela, jer, tesko da je sa vecinom od navedenih zena iko od nas ikada progovorio ijednu recenicu. cini mi se da u svemu ovome nazirem izvesno licemerje...
ove devojcice koje su skorije dosle na forum i koje su jos uvek na pragu srpske cuvene lezbejske scene donekle i razumem jer su jos mlade i nisu svesne nekih stvari koje dodju same posle par godina, a za ove matorke i veteranke sto redjaju imena bez razmisljanja nemam sta da kazem....
mozda bi bilo ok kada bi barem neka koja je poletela da sto pre napise kako bi volela da joj sve te haremske lepotice budu podredjene na trenutak probala da zamisli kako se osecaju te devojke, ili u gorem slucaju, mozda probala da se zamisli u poziciji "podredjene"....

a ja? neka hvala.... "podredjena" sam i svojom voljom "posvecena" samo jednoj zeni.

Eto zasto ja nju volim :kiss:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ma, zajebancija cista, bar je meni to bila namera kada sam otvorila temu.

Uostalom, tim zenama u haremu (ako cemo ozbiljno) i nije toliko lose. Imaju sve sto pozele, a jedini zadatak im je da tipa jednom mesecno zadovolje vlasnika. I to sve traje samo nekih 4-5 godina, posle ih ionako puste (fancy haremi) ili ih zbrinu da u miru docekaju starost (tradicionalniji haremi).
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by SUNNY GIRL
...............
Originally posted by Ivana
Originally posted by Dina
Ne.

Meni se svidja ideja zivota u komuni, nesto kao hipi zajednica :cvetduga: Ali tu su ljudi slobodni da odlaze i da dolaze i da stupaju u razne medjusobne odnose. Ideja u kojoj bi drugi ljudi bili podredjeni meni i mojim potrebama nije mi privlacna.
:grouphug:
A mogla bi ti cesce da se pojavis :kiss:
Korisnikov avatar
By Modesty
i ja volim komune ali mogu pripadati dušom i tijelom samo jednoj ženi..........
možda,ali MOŽDA ako bi obje poželile da nas te iz harema masiraju,eventualno gledaju(mada još nemam sličnih poriva) ali bilo bi mi lijpo biti okružen lijepim ženama koje se međusobno zabavljaju...znači čisto ženski svijet,eto to me privlači.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Zaljubljena
Nista nije smesno dlakavi :shamar:
TI ces da mi kazes ustoraschepljena :shamar:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Machkodlak
Originally posted by Zaljubljena
Nista nije smesno dlakavi :shamar:
TI ces da mi kazes ustoraschepljena :shamar:
valjam se od smeha ustoraschepljena :smeh: umrecuuuu
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
SPISKACU TI MILIONE RASTURITI HAREMEEEEEEE :smeh:

Morala sam ovo negde da napisem, bilo je jace od mene....povlacim se :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Carmen,Bette,Shane i Helena Peabody (L word) :cvetduga:

Eva Longoria :fuckbed:

Fergie(BEP) :sweet:

Jessica Alba :love:

CARMEN ELECTRA :venchanje:

JESSICA SIMPSON :venchanje:

A za fotke se pobrinite sami... :P :P :P

:turban: :turban: :turban:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
svidja mi se ideja komune :cvetduga: za harem, hmm, nisam, s obzirom da sam ja tesko dovoljno dominantna osoba da drzim sve te zene na okupu i podredjene meni.
Korisnikov avatar
By Val
Harem, jashta! Al´ ne uspeva to, ak´ zajedno ne biramo "suigrachice" i "suigrache"... Ljubavi, ja biK onu iz onog "filmiTja", stariju... :D

DakleM, u svakom sluchaju starija DAMA, podlozhna, poslushna... Uz nju jedan dechkicj, lepotan mamin, nikako gay! Sve ostale devojke bi MORALE bit´starije od 25, a mladje od 50. Plus nas dve...

Eto, FlowerPower vreme, na totalno diskriminirajucji nachin! Mozhe ´vako? :nerd:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Black Lady
Da da, UMa Turman..... i nju zaboravih, Sarliz Teron.... ako se setim dodacu :)
Ja se izvinjavam što dižem temu posle više od pola godine mirovanja, ali...
... džast luk:

http://bit.ly/2q7A5P

:giggle:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Paki
Originally posted by Black Lady
Da da, UMa Turman..... i nju zaboravih, Sarliz Teron.... ako se setim dodacu :)
Ja se izvinjavam što dižem temu posle više od pola godine mirovanja, ali...
... džast luk:

http://bit.ly/2q7A5P

:giggle:
Znam dragi, i otkacila sam ti link :love:
Korisnikov avatar
By Paki
Samo nek' si ga ti oTkačila :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
jasta.... to je uspeh u zivotu :lol:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Dina
Ne.

Meni se svidja ideja zivota u komuni, nesto kao hipi zajednica :cvetduga: Ali tu su ljudi slobodni da odlaze i da dolaze i da stupaju u razne medjusobne odnose. Ideja u kojoj bi drugi ljudi bili podredjeni meni i mojim potrebama nije mi privlacna.

NIJE ONA ZA DZABE "ZENA-DEMON" (jer, u potpunosti se SLAZEM!!!):rock:
Korisnikov avatar
By krpica
neh ,meni je dovoljna moja zakrpica ,tj drugo ja .nas 2 mozemo sve ostalo da stvorimo ,pa i harem ak zatreba :D
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Markiza
Harem?Jedna ridjokosa sa loknicama pa Lena Kovacevic,Kristana Lokan,Dzenifer Koneli,Nora Dzouns i jos tuce njih.
By misha26
harem, nije to losa ideja ali.......treba biti kapacitet.
By alexandermagic
Pa recimo da sam potpuno str8 i konvertiran u Islam,te da nisam protivnik zvaničnog braka (jer bih smatrao da sam na taj način konačno ulovljen :ozbiljan: ) to bi bile:
Emina Jahović, Elena Karić, Haifa Wehbe i Irina Shayk. Ili samo korisnica Wilhelmina. :awesome:

Ne treba zanemariti da se u časnom Kur'anu navodi i sljedeće:

Onda se oženite sa onim ženama koje su vam dopuštene, sa po dvije, sa po tri i sa po četiri.
A ako strahujete da nećete pravedni biti, onda samo sa jednom.
By alexandermagic
Tko bi bio budala da ženu tvog tipa dopunjuje sa drugima, molit ću lijepo? Ne znam zašto, ali sam siguran da si ti all in one.

A da jesam str8 i da smo se našli :awesome:, nema šanse da bi mogla biti s drugim muškarcem. Mačke bi ti bile dozvoljene. :D

:razvodpohitnompostupku:

:lol:
By alexandermagic
I Emina je muslimanka, kaj ne?

Inače čemu rigidnost -- i bilo koja druga može da se prije sklapanja braka konvertira u Islam, a onda da ima i šerijatsko vjenčanje. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!