Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
da. totalno queer. svasta u njemu: .....ovde sam nabrajao pa izbrisao. da ne patetisem posto sam patetican. :)
Korisnikov avatar
By svejedno
sad moras da kazes, kad si vec poceo ;) hajde, bas me interesuje.
Korisnikov avatar
By Sunce
pa zar nije cool sto sam rekao queer. zar to nije dovoljno? hahaha
toliko bi ti rekle kolege.

pateticno :sunce: ce da kaze: Crno Sunce sija, oci i um su centar sveta, ostrina je kompletna, spojiva, simbioza umora, straha, agresije i patnje, nesto sto je nakupljeno puca - to unutrasnje trazi prostor, trazi predah, trouglovi su snazni: oko 1., oko 2., usne. Sto se vise gleda, vise se uocava. Hvala ti sto si me naterao da pisem, sada sam je mnogo bolje doziveo. Oseca se sklad, zaista. Koliko god da je snazna i da poput ivice lenjira-trougla bode, ipak se pakuje u dozivljaju. Kad se prvi put vidi, oci se ukrste nekako.
Korisnikov avatar
By svejedno
hm.. bravo..bas.. odlicna kritika, skroz si pogodio fucked up stanje kada crtah ovo.. ..pre..ne znam koliko god.

Svaka cast :)

...

zaista.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Swanheart
swan je odabrala fotografiju
i odustala od crtanja:astral2:
A shtoooo? Kanda ne mozh´ da s´ uskladi? :nerd: Valjda ja zbog toga ostavih fotografiju i predjoh na slikanje. :lol:
By Swanheart
Originally posted by Val
Originally posted by Swanheart
swan je odabrala fotografiju
i odustala od crtanja:astral2:
A shtoooo? Kanda ne mozh´ da s´ uskladi? :nerd: Valjda ja zbog toga ostavih fotografiju i predjoh na slikanje. :lol:
crtanje me ne ispunjavao isto kao fotografija

menjam staru ljubav novom
By Sixto
Evo jedan detalj onog sto sam radio danas od kako dodjoh s posla!

Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
joj kako divan crtež tipa, nemojte ga ikad smanjit :love: :love: :love:

sunce ti si legenda :love:

izložba je idući tvikend :love:

ovo neće biti na izložbi, maloprije sam u predahu od akrilika i ulja na platnu vratio ruku svojoj najdražoj tehnici :love:

somebody kill me :adiktusha: :love: :alikako:

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
ganjarolla, sto si ti jedno luckasto i kompleksno stvorenje.

Ako je istina: duga linija - duga misao, na osnovu tvojih slika se vidi da imas ubrzan metabolizam, da skakuces mislima, kao da bezis od necega sto mislis da ce te sabiti u tamnu rupu. Definitivno bih mogao da kazem: ova osoba je hiperaktivna i jako perceptivna...a hiperaktivnost nastaje najcesce zbog nedostatka paznje. (Sorry, sto lupam moje analize, morao sam...) I jos da dodam - garantovano su ti stidne dlacice uvrckane :lol: .

Osecaju se "prostrani prostori", razigrani etno motivi, mikroskopske linije i detalji, forme arabeske, slaganje koraka, pokreta. Zadnja je more, dno mora, milijardu ljustura, skoljki, rakova i sitnih neprimecenih bica.
Korisnikov avatar
By Sunce
horus., ti si kreativan jako. Jedva cekam da nabavis dobar fotoaparat. Ova slika je poput: zub-oko.
Korisnikov avatar
By KiWi
Nešto staro:
Slika

Nešto novo:
Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Originally posted by Sunce
ganjarolla, sto si ti jedno luckasto i kompleksno stvorenje.

Ako je istina: duga linija - duga misao, na osnovu tvojih slika se vidi da imas ubrzan metabolizam, da skakuces mislima, kao da bezis od necega sto mislis da ce te sabiti u tamnu rupu. Definitivno bih mogao da kazem: ova osoba je hiperaktivna i jako perceptivna...a hiperaktivnost nastaje najcesce zbog nedostatka paznje. (Sorry, sto lupam moje analize, morao sam...) I jos da dodam - garantovano su ti stidne dlacice uvrckane :lol: .

Osecaju se "prostrani prostori", razigrani etno motivi, mikroskopske linije i detalji, forme arabeske, slaganje koraka, pokreta. Zadnja je more, dno mora, milijardu ljustura, skoljki, rakova i sitnih neprimecenih bica.
:klap:

znaš da je analiza sestra pokreta :sesir:

- vječno sam u pokretu, da, ne mirujem nikako u mjestu, što se tiče sabijanja u :closet: mislim da je više straj od smrti jer mi je život non stop na rubu, život u podjeljenom gradu te isto tako učini nemirim, u pokretu da si, recimo neku noć sam skoro bio premlaćen jer sam druge nacije po tisućiti put .. moj život je jednostavno kao majica u robnoj kući.
:sarana:

hiperaktivnost nastaje i zbog nedostatka 'pravog' posla u državi u kojoj 3 mjeseca sistem ne uplaćuje novce 40 & populacije, ne znam kako je u ostalim kantonima ; )

jesu uvrckane :marinac:
...
sutra mi je izložba, i dalje pijem kavu luđak, bolje bi mi bilo da spavam al još uvijek dorađujem šta ima .. :lood:

5 od 20 mi je ostalo sumnjivo jesu li gotove
to je u svakom slučaju napredak od prošlih :lood:

plus, napokon moja generacija dolazi, hvala bogu da sam bio dobar uvijek, svi me se po dobru sjećaju
:bananica:

staviću ako budem imao fotke s izložbe
Korisnikov avatar
By Sunce
:rida: Bas mi je zao sto to cujem, da dozivljavas takve gluposti - mlacenja. Da li si pokusao da i to preneses na platna, bas takve scene? Izlozba slika: "Tisucu mlacenja": ispod svake slike napises gde je bilo mlacenje i datum, napravis mapu grada, koordinate, greografske dizine, sirine, satnicu, svasta. Izvini ako sam morbidan.

Ja bih voleo da imam majce sa tvojim slikama na grudima. Bas mi se dopadaju slike.

Ako, ako, doradjuj, nista ti nece faliti i da ne spavas :) , sutra je veliki dan. :yay: Sibni nam slike, bas superiska. Mogle bi gej organizacije u Beogradu da organizuju nekakve izlozbe pa da nam dodjes u goste. Svejedno, prenesi nam utiske! :hug:

Srecno, ganjarolla! Videces da ce sve biti superiska!
Korisnikov avatar
By ganjarolla
:tange:

ne ne dušo slatka, niko me nije mlatio godinama jer sam postao mlitava

jegulja

znam šta ćeš ti odgovorit od prilike
znam šta će lik koji je silovao i ubio par ljudi napravit sljedeće, znam kakvo će vrijeme biti sutra ..

jebote, znao sam šta treba učiniti i kad su me te mrcine po tisućiti put presrele
al nije bed, sve je to normala, jedino mi bude bed kad sretnem fine normalne ljude pa im to bude bed, tad skužim čim sam ja okružen,

izložba je went well
fotke još nemam
izgubio sam prostor naivnosti
sad trebam vidjet što nosi ozbiljjnost

:kada:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by horus.
Slika
savrsen- oma na DA!!!!
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Hton
Originally posted by horus.
Slika
savrsen- oma na DA!!!!
videcemo... jos je varim... :)
Korisnikov avatar
By Hton
svari je vec jednom, prezivaru :p
lepa je!
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 50
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!