Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Svakodnevno precutimo brdo stvari koje bismo rekli nekome.. Npr. zeni u prodavnici, profesorima na predavanjima, vozacima autobusa, devojci, decku, sestri, drugaricama, kolegama, roditeljima... bla bla bla...

Zasto? Zato sto bi te neke recenice napravile nepotrebno sranje (ili potrebno)? Hm.. :misli:

E, sada..

Sta ste i kome danas pozeleli da kazete, ali ste se ujeli za jezik i ZASTO, kakve bi posledice te recenice bile???
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Kod mene su to obicne neke sitnice,koje uvek mogu da precutim,samo kazem pustite me na miru uradicu kako ja mislim da treba...Za vece stvari,koje osetim da su bitne kazem svima sta mislim,bez pardona.Primeri su suvisni,neke stvari iz svakodnevnog zivota
Korisnikov avatar
By sleepingsun
da oteram sev u lepyu p.materinu.. :beba:
to mi dodje nekad..al danas sam bila obra:shamar:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zwezdica
Sta ste i kome danas pozeleli da kazete, ali ste se ujeli za jezik i ZASTO, kakve bi posledice te recenice bile???
Danas sam mnogo toga precutala. Mami da me nervira njena preterana briga zbog nekoliko modrica, jednoj drugarici za voznju, drugoj drugarici jer se znamo godinama i isto toliko se nase "svidjanje" rasteze, pa smo se tek sad setile da postojimo, kolegi jer je izgubio izvestaj...pa dobro su ljudi oko mene danas prosli, sve lose sam zadrzala za sebe :)
By ...Sitnicava...
Prećutala sam zato što je sujeta prevladala.

Htela sam da se vrati.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam precutala prof. kao i svi koji su bili na tim vezbama da je mnooooooooooogo dosadan, da ne zna da se izrazava sto je presudno za pravnike, jer je nama jezik glavno orudje, da ne znam koja mu je budala dozolila da predaje posto nema veze sa tim i da bi bio bolji automahanicar.. uh.. :right:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Negde u pola noci trebalo je da kazem toliko toga. Izabrala sam da se okrenem na drugu stranu i zaspim, i time olaksala nesto sto se vec samo od sebe privodilo nuznom i ocekivanom kraju.
Toj devojci nije bilo potrebno da cuje koliko je prijala mom zivotu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by ...Sitnicava...
Prećutala sam zato što je sujeta prevladala.
Da li to mene moje oci varaju? :) :mazi:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam precutala prof. kao i svi koji su bili na tim vezbama da je mnooooooooooogo dosadan, da ne zna da se izrazava sto je presudno za pravnike, jer je nama jezik glavno orudje, da ne znam koja mu je budala dozolila da predaje posto nema veze sa tim i da bi bio bolji automahanicar.. uh.. :right:
Koji prof.?
By ...Sitnicava...
The1.

Ako vidiš da nisam sujetna, o, kako te samo varaju. :)

ON: Prećutala sam još da bih je rado povukla za taj rozi šal onako tek da oseti pritisak u očima koje su na granici ispadanja. Kučka snobovska. Idi sama, pa traži amfiteatar. Džukelo nekvalitetna.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

ON: Prećutala sam još da bih je rado povukla za taj rozi šal onako tek da oseti pritisak u očima koje su na granici ispadanja. Kučka snobovska. Idi sama, pa traži amfiteatar. Džukelo nekvalitetna.
:smeh: :smeh: :smeh:

Da mi je da cujem samo kako ovo izgovaras.. :lol:
By ...Sitnicava...

Štooooooo???

Mada, u pravu si, nikada nisam tako reagovala. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Štooooooo???

Mada, u pravu si, nikada nisam tako reagovala. :)
Pa nisi, chak ni u glavi.. Zato mi je ovo hit, medju bisere foruma ima da ide.. :klap:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
pozelela sam da vristim homofobicnoj drugarici da sam zaljubljena u devojku koja sedi dve klupe iza nas, i da joj kazem da ne mozemo vise da se druzimo, zato sto je upravo rekla da mrzi veliki deo mene
Korisnikov avatar
By SabotagE
Pozelela sam jednoj osobi svasta da kazem jer me je mnogo iznervirala,a drugu osobu sam pozelela da nazovem i da joj kazem da mi nenormalno nedostaje,ali NE,zaklela sam se da to vise nikada necu uraditi! :yes:
Korisnikov avatar
By jenny
Ja sam sve rekla i dospela na ignore listu. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa ljudi recite sta ste rekli majku mu! Sluzite se Sitnicavinim primerom sa roze shalom! :giggle:
Korisnikov avatar
By jenny
Ah jedna je sitna..ja ne smem :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dzi
precutala cimeru neke stvari koje znam , samo da iznova ne bi doslo do svadje:drama: sto ne znaci da mu prvom pogodnom prilikoom necu reci ,treba da zna.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mislim da cu kroz nekoliko sati precutati sledece:
<PREDAJES METODIKU NASTAVE A PREDAVANJE KOJE DRZIS STUDENTIMA ZAKAZUJES ZA OSAM UJUTRU, SLEPICE!!! :avalon: >

Mislim da bih imala problema zbog ovog ,,slepice". :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Delete
Dokle ces vise da lazes da je zbog opklade?! Znamo da je zbog para, treba od neceg platiti benzin za onaj kabrio koji ti je tatica kupio! I jebote, zar mislis da te niko nije poznavao `06. pa slazes a ne trepnes za tet?! Jadno! Al` i dalje mi se svidjas :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ženo, hoćeš li ućutati više? Gde se gasiš, majke ti? Dosta, prekini, udavi, bre...(drugaricinoj mami :D )
By Sixto
Nemam problem s tim, kod mene sta na umu to na drumu!
Danas sam sam sebi utero da nisam mogao da verujem koliko brzo! :lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
vec neko vreme dodje mi da joj ( jednoj forumasici) kazem da znam da me slagala, da prodaje lazni "moral", al ipak necu. na kraju krajeva da li bi je to promenilo? ne :) a mene? ne :) nek misli da sam naivna.
let it flow mama :zvizdi:
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Divna je satisfakcija kada nekoga podjebeš onako na finjaka,da skonta odmah da si sve što nije ni sanjala...Čupa kosu a ti se samo smesiš :) Probaj,odlično je :)
Korisnikov avatar
By starsailor
mislis? mozda...ali ja sam debil, ne zelim da stavljam ljude u situaciju da im je nezgodno ( cak i kada su to zasluzili)
zato valjda skoro uvek precutim, za te sitne i nebitne stvari
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Od 8-17h sam bila na faxu...mrtva umorna,zedna i gladna(kao i uvek :lol: ) teturam se po busu i sedam,kad odjednom se stvori neka baba i pocne da se dere na mene kako me nije sramota sto sam sela :drama: Ja ulepo ustanem, ustupim joj mesto i oteram je u p.m. Zao mi je sto je nisam lupila necim.. mrcina matora... Tu su ujutru, tu su u podne.. :drama:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Sixto
Nemam problem s tim, kod mene sta na umu to na drumu!
Danas sam sam sebi utero da nisam mogao da verujem koliko brzo! :lol:

hahahahahaha...i hear ya.....

precutala sam punoj zborinici ljudi da mislim da bi konacno trebali da pocnu da se jebu nekad u zivotu.....
Korisnikov avatar
By foolish
nemam ja tih problema, nedostatak takta i prebrz jezik su jedne od mojih glavnih odlika...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!