Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By J...
Originally posted by stotinka_dogvila
Naime, samoubica je tražio od policije da pozovu njegovu (bivšu) devojku kako bi im ona garantovala da ga neće napustiti, jer, u tom slučaju neće skočiti. A veći deo vremena je držao u ruci pištolj uperen u policiju i posmatrače.
Ako je to tacno, pitam se onda ko je tu stvarno ispao zrtva?

I opet da ponovim, da je saobracajka u pitanju, bilo bi vise saosecanja, to je sigurno. Ovako, rekla bih da su svi kolektivno napravljeni budalama.

Originally posted by Sixto

Zakasnio i to je to! Zatvorena Gazela nije moj kapric vec gradska elementarna nepogoda za koju saznaju svi u roku od 15min!
Iskreno, ja ne bih volela da zakasnim pa i da je neki ozbiljniji razlog od ovoga bio.

Uostalom, saobracaj i jeste zatvoren zbog bezbednosti gradjana jer je taj covek pretio pistoljem, znaci bio opasan i za okolinu a ne samo za sebe. Da nije imao pistolj, ne bi saobracaj ni zaustavljan, policija bi mogla s njim da pregovara i na onoj pesackoj stazi.
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
Originally posted by Delete
Delete

U pravu si da je to važilo u pravopisu iz 1960...
A sad ocekujem da se jave oni koji ce da kazu kako se to pise sastavljeno. :)
Pogledah neskraceno izdanje tog pravopisa koji imas i preostaje mi samo da se slozim sa tvojim postom.
Mato Pižurica mi je bio profesor, posećivala sam njegova predavanja dok su sastavljali taj poslednji pravopis.
Nego, nije mi bila želja da ispravljam nekoga iz čista mira, već mi je bila potrebna argumentacija na postavljeno pitanje. Pravilo jedan: Svakom ko me pita, odgovorim :)
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
J...

Da, tačno je. Jedino što nisam bila sigurna jeste podatak oko njegovih godina. Tamo, na licu mesta, pričalo se da ima 29 godina, a posle sam pročitala u "Borbi" da ima samo 20 godina... Samo zbog toga što je mlad "oprošteno mu je".
By iWanna
procitajte prvi post u ovoj temi. toliko
By J...
J...

Da, tačno je. Jedino što nisam bila sigurna jeste podatak oko njegovih godina. Tamo, na licu mesta, pričalo se da ima 29 godina, a posle sam pročitala u "Borbi" da ima samo 20 godina... Samo zbog toga što je mlad "oprošteno mu je".
Ne, oprosteno mu je zato sto je "slab", "lud", "jadan". Naravno da mi sada mozemo saosecati i sa njim i sa svim drugim nesrecnicima i sveukupnom ovozemaljskom nesrecom ali u trenucima kada neko ugrozava tvoje interese ili mozda tvoj zivot, budimo iskreni, svi cemo pomisliti neku sebicnu misao i to je normalno. Ne volim formalne pozive za saosecanje samo zbog toga sto je to "ispravno", ne ulazeci u sustinu cele situacije i osecanja svih strana u tom trenutku.
By Sixto
Uostalom, ako on sazaljeva sebe i glumi dramma queen na mostu, zasto ste vi sazaljevali sebe u busevima umesto da izadjete, odete pesice i sednete na prvi bus ili tramvaj i odete na zeljenu, preko potrebnu destinaciju!
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
Policija je blokirala Gazelu, tako da se nije moglo proći ni napred ni nazad, ni peške niti bilo čim drugim.
Korisnikov avatar
By Delete
Mato Pižurica mi je bio profesor, posećivala sam njegova predavanja dok su sastavljali taj poslednji pravopis.
`06. je samo pripremano skraceno, skolsko izdanje Pravopisa iz `93., pretpostavljam da si u ovom veku isla na ta predavanja :)

OT: Mislim da je veliki propust napravljen jer je taj decko, nakon lecenja u Lazi pusten kuci i da se po gradu seta sa vatrenim oruzjem. Mnogo veca tragedija od tog zastoja na Gazeli bi bila da je ubio nekog prolaznika i da je prosao nekaznjeno zbog neuracunljivosti.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Policija je blokirala Gazelu, tako da se nije moglo proći ni napred ni nazad, ni peške niti bilo čim drugim.
A Gazela je jedini most preko Save?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Sava_Savanovic
A Gazela je jedini most preko Save?
Pa ako se zateknes na Gazeli, to je jedini most kojim mozes doci do leve ili desne obale. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Da, ako ideš kolima i zaglaviš se u koloni. Ali ako ideš gradskim prevozom uvek možeš da se vratiš malo unazad i pređeš Savu nekim alternativnim putem. Da je u pitanju Pančevački most pa ajd, jer je u tom slučaju najbrža alternativa oko 4 sata...
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
Da podsetim, vozač nije hteo da otvori vrata jer je odgovoran za putnike. Kada su se neki putnici pobunili rekao je: "Ljudi, smirite se, ne mogu da vas pustim, izgubiću posao".
Korisnikov avatar
By horus.
bez foliranja i laznog moralisanja, niko ne treba da ispasta zato sto je nekome palo na pamet da se ubije... biti toliko egocentrican da ceo svet mora da ispasta zato sto se nekome vise ne zivi...

xy ljudi ima svoje probleme, pada u iskusenje da se ubije (na kraju krajeva i ubije se), pa ne pravi cirkus od svega...

sem toga, ne znam da je ikada bilo ko skocio, a da je prethodno napravio scenu i kolaps gradskog sistema...
By Sixto
Da podsetim, vozač nije hteo da otvori vrata jer je odgovoran za putnike. Kada su se neki putnici pobunili rekao je: "Ljudi, smirite se, ne mogu da vas pustim, izgubiću posao".
Dakle ako vozac lupi vozilo ili mu se pokvari treba da ne otvori vrata vec svi da cekaju popravku ili dvocasovni uvidjaj!?
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
Naravno da ne. Ali, ukoliko vozač proceni da nije bezbedno da putnici izađu napolje (a nije baš bilo... lik koji mlati pištoljem, pri tom, bus se nalazi na sredini mosta...) treba da postupa u skladu sa pravilima.
Korisnikov avatar
By deran
...Možda treba pre-pustiti odgovornost svakome za sebe,
...Gde su po-gubili oni svoje saosećanje?
Mislim,kad već serete o pravopisu... :srbin:

Ili je i to po pravopisu iz 2006. :hmm:
By Sixto
Naravno da nece pustiti ljude koji su pored napadaca, ali ipak mislim da ni jedan bus nije stajao na gazeli iza covekovih ledja, vec na barikadi malo dalje! Niko ne bi dozvolio da covek vitla pistoljem, a njemu iza ledja dupli autobus vice 'ubi' se'!
Korisnikov avatar
By horus.
Niko ne bi dozvolio da covek vitla pistoljem, a njemu iza ledja dupli autobus vice 'ubi' se'!
:lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Trebao je da skoci i da smenji guzvu na vec ionako prometnom mestu, a ne da je pravi! Gde je njemu saosecanje za beogradjane koji svakodnevno prelaze Gazelu? :lol: :hvala:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ...Sitnicava...
E, pa te pretnje pištoljem znatno menjaju stvar...
Nesto kontam da tu nije bilo pretnji pistoljem, nego je lik imao pistolj "za svaki slucaj" i da je on tu nesto pretio, evakuisali bi sve sa Gazele.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ostavila ga devojka? BOzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Kakav ochajnik! Nije ni cudo sto ga je ostavila, na vreme je shvatila da nije svoj! :federi:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
Ma, bitno da se on nije ubio, da ste svi pozavršavali šta ste imali i to je to.

Jbg, nisu svi jaki i sposobni da racionalno posmatraju svoje probleme.
Zasto je bitno da se nije ubio neko?

Zasto???

Aman samoubistvo nije kaznjivo zakonom, ako mu se ubija neka izvoli lepo ! O Boze...

Briga me bas, njegova stvar! Sigurno nema ni jednu stvar za koju bi ziveo.. Tada bih se mozda i ja ubila.. :jbg:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uostalom, ako on sazaljeva sebe i glumi dramma queen na mostu, zasto ste vi sazaljevali sebe u busevima umesto da izadjete, odete pesice i sednete na prvi bus ili tramvaj i odete na zeljenu, preko potrebnu destinaciju!
Eeeeeeeeeeeeeeee.. pa mora se videti to..

Kako mislis?

BIli su na mostu u tom trenutku i da odu, da ne vide sta se desilo? NEma sanse.. TO ti je isto kao kada se desi neka saobracajka a svi koji tuda prolaze blenu ne bi li videli krv, delove tela ili mrtvaka.. :shok:
By iWanna
Originally posted by Zwezdica
BOzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Aman samoubistvo nije kaznjivo zakonom, ako mu se ubija neka izvoli lepo ! O Boze...

Briga me bas, njegova stvar! Sigurno nema ni jednu stvar za koju bi ziveo.. Tada bih se mozda i ja ubila.. :jbg:
Slika
Korisnikov avatar
By Delete
Zwezdice, ti ocigledno nikad nisi bila dovoljno povredjena da bi ucinila nesto slicno :lol:
Ajoj, sta sve sujeta moze od coveka da napravi...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zwezdice, ti ocigledno nikad nisi bila dovoljno povredjena da bi ucinila nesto slicno :lol:
Nema veze povredjenost sa time, vec je on hteo da bude kraljica drame.. Da je hteo da se ubije ubio bi se 5x i na manje prometnom mestu, a ne gde ga svi vide!

Ti o mojoj povredjenosti ili ne povredjenosti nemas slovce da kazes, tako da psssssssssst... :hvala:

Sujeta i samoubistvo? :misli:
Korisnikov avatar
By Delete
Nema veze povredjenost sa time, vec je on hteo da bude kraljica drame.. Da je hteo da se ubije ubio bi se 5x i na manje prometnom mestu, a ne gde ga svi vide!

Ti o mojoj povredjenosti ili ne povredjenosti nemas slovce da kazes, tako da psssssssssst... :hvala:

Sujeta i samoubistvo? :misli:
On nije hteo da se ubije! Ali je dovoljno veliki kreten da ce da napravi takvo sto da bi privukao paznju i te devojke koja ga je ostavila, a i drugih, koji ce tu devojku da krive jer nije bila pazljiva sto ga je ostavila i da je ubedjuju da razmisli jos jednom, jer zaboga, ako je spreman zbog nje da izgubi zivot, sigurno je neizmerno voli.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da je neizmerno voli ne bi joj to priredjivao ! ;)

Drugi da imaju gram mozga ne bi nikog ubedjivali da se sa takvom nestabilnom osobom pomiri, jer bi taj isti mogao jednog dana i da je ubije!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!