Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by smaugpa nije desererac ako fali slovo a, to i jes' bila poenta. dok je pak u drugom jedno a previše, obvijusli.
A drugo po-o-bla-ku-za-sje-va-se-mu-nje je deseterac. Fali slovo A, no i ovako je deseterac.
Originally posted by ZwezdicaTetke?Originally posted by MarvinOh drame.. Tetke opet napadaju.. Bezim ja.. Necu i ovu temu da zatvore kao sto su MOJU FOTKU !Originally posted by Zwezdica
Bas je lepo,nemate vi pojma niti vidite dublji smisao u tekstu. Neki koji nisu vernici su se odmah zalepili za pricu o andjelu i bogu, oni koji veruju smatraju da je boguhuljenje, oni koji dizu dramu oko prava i prava vide kao mrznju prema zenama, a niko izvan svega toga ne vidi lepotu teksta !
Sve si razumela, šta je bilo ko ovde prigovorio tom krasnom tekstu...
Pa, da se ne lažemo, dalo se i očekivati...
Originally posted by KiWi
Htele vi to da priznate ili ne, ovakav tekst je definitivno picker upper za mnoge žene u Srbiji.
Originally posted by MarvinJaoj, molim te ne lupetaj, ako nemas sta pametno da napises ili bar da je tacno ugrizi prste i kuliraj!Originally posted by ZwezdicaTetke?Originally posted by MarvinOh drame.. Tetke opet napadaju.. Bezim ja.. Necu i ovu temu da zatvore kao sto su MOJU FOTKU !Originally posted by Zwezdica
Bas je lepo,nemate vi pojma niti vidite dublji smisao u tekstu. Neki koji nisu vernici su se odmah zalepili za pricu o andjelu i bogu, oni koji veruju smatraju da je boguhuljenje, oni koji dizu dramu oko prava i prava vide kao mrznju prema zenama, a niko izvan svega toga ne vidi lepotu teksta !
Sve si razumela, šta je bilo ko ovde prigovorio tom krasnom tekstu...
Pa, da se ne lažemo, dalo se i očekivati...
Sad smo prešli i na homofobiju.
Krasno...
Još neki biser imaš da nam prospeš?
Originally posted by ZwezdicaI da se razumemo - Zwezdice, svaka ti cast. Nisam ni sarkasticna ni cinicna. Car si!
Pa, niti mi je drago, niti mi je krivo..
Ali znam da str8 nikada ne bih mogla da budem, kog god da sam pola, to je tako dosadno...
Izbegavam jako da govorim da sam bi, narocito pred lezbejkama, jer one odmah krenu da ispituju, postavljaju jako glupa pitanja u vezi sa time (kao da i same nisu drugacijeg sexualnog opredeljenja pa im je to chudno ), pa onda idu zakljuchci kako ja u stvari ne volim zene, nego eto kao dosadno mi je (e kada do toga dodje vec bi ih zapalila), i kako ja to mogu i sa tipom da budem (o drame i katastrofe) i bla bla bla.... Neko vreme sam objasnjavala i digla ruke, jer i pored mog svog objasnjavanja nista se ne menja u njihovoj svesti. I da, posle moje izajeve da sam bi, SVAKA me je lez drugacije gledala u fazonu: FOLIRANTKINJA, OVO JE IN PA I ONA DIGLA NOGU ! Sada kazem da sam lez i bole me..
Originally posted by smaugAko nisi ni jedno, hvala...
@the1whowished
Pa ona vec ima decka.
Dodjes mi pivo the1whowished
Originally posted by ZwezdicaI da se razumemo - Zwezdice, svaka ti cast. Nisam ni sarkasticna ni cinicna. Car si!
Pa, niti mi je drago, niti mi je krivo..
Ali znam da str8 nikada ne bih mogla da budem, kog god da sam pola, to je tako dosadno...
Izbegavam jako da govorim da sam bi, narocito pred lezbejkama, jer one odmah krenu da ispituju, postavljaju jako glupa pitanja u vezi sa time (kao da i same nisu drugacijeg sexualnog opredeljenja pa im je to chudno ), pa onda idu zakljuchci kako ja u stvari ne volim zene, nego eto kao dosadno mi je (e kada do toga dodje vec bi ih zapalila), i kako ja to mogu i sa tipom da budem (o drame i katastrofe) i bla bla bla.... Neko vreme sam objasnjavala i digla ruke, jer i pored mog svog objasnjavanja nista se ne menja u njihovoj svesti. I da, posle moje izajeve da sam bi, SVAKA me je lez drugacije gledala u fazonu: FOLIRANTKINJA, OVO JE IN PA I ONA DIGLA NOGU ! Sada kazem da sam lez i bole me..
the1whowished
Originally posted by Khons/ zapravo /
ne samo sto im pise, vec se i same tako dozivljavaju.
"po zanimanju sam domacica..."
Originally posted by the1whowishedOriginally posted by Khons/ zapravo /
ne samo sto im pise, vec se i same tako dozivljavaju.
"po zanimanju sam domacica..."
Ili kada govore o sebi u 3. licu jednine, tipa: ,,Sada ce Rada da donese..." a ti tek posle shvatis da je Rada ta sto to prica i da je otisla po nesto.
Majko.
Originally posted by olga_diktator!!!
Tekst je odvratan, nesrecno stereotipan i mizoginican. Mislim, nasao se Bog da iz tako jedne blagonaklone stvaralacke i uber-muske perspektive pravi 'zenu' po svojoj zelji, pa nek onda ona sto m. rece malo opere, pa malo porodi, usput bude tako mekana (sto nam, je li, insinuira da je i pozeljna) i da ama bas sve sto radi nema veze sa njom nego sa drugaricama i/ili familijom i da ona ukratko uziva u blagodetima patrijarhata. A to je onda jos u najcrnjem malogradjanskom maniru uvijeno u reci koje lepo zvuce ('mekana' 'nezna' 'jaka') da mi zene mozemo da kazemo 'ih, kako smo posebne'! Bljak!
Originally posted by Lepa KrepaSpecifikacije.Jesili ti video sve specifikacije, sto sam joj dao da je formiram?" "Ona mora znati prati, ali ne sme da bude od plastike, imati vise od 200 pokretnih zglobova, svi moraju imati mogucnost za promenu, i usput da svaka dijeta funkcioniseja prosto ne mogu da odlučim od čega mi estetske strune silnije ustrepere, da li od ovih "specifikacija što sam joj dao da je formiram" ili od "usput da svaka dijeta funkcioniše" (šta to znači, btw? a ne mogu da dokučim ni kakve veze ima ovo pranje sa plastikom, da li sve što zna da pere mora biti od plastike, ili se od silnog pranja plastikom postaje, ili je nešto treće u pitanju? lord works in misterious ways indeed..).
Originally posted by LiHtele vi to da priznate ili ne, ovakav tekst je definitivno picker upper za mnoge žene u Srbiji. Ne mislim da je prelep, ali je zgodan za podizanje samopouzdanja u patrijarhalnom društvu, kakvo je naše. Žena koja je učena u duhu patrijarhata od rođenja verovatno ne može da "svari" tek tako napredna načela pokreta jednakosti žena u društvu ... Dogod feminizam kao reč ima lošu konotaciju u domaćem političkom i javnom životu, tekstovi koji veličaju ženu kao pralju, pomoćnicu, kuvaricu i peglez-majstora ...
Originally posted by DinaDina ja upravo sam citala ta knjigu Brida znam ovoga pisca jer je bolji svega u zivotu i prolazu mnoge zivote i da ne bih prosao,Boginja nije pravac svetinje
Ni meni se ne svidja tekst sa fb ali sama tema je lepa... Evo kao kontra hriscanskoj zeni - zena vestica...
" "Slobodna sam. Ponosim se svojim telom, jer je ono manifestacija Boga u vidljivom svetu. " Vrelina vatre je postala nepodnosljiva. Svet se cinio dalekim i ona vise nije zelela da se opterecuje povrsnim stvarima. Bila je ziva, krv je tekla njenim venama, potpuno posvecena svom traganju. Igranje oko vatre nije bilo za nju novo, jer su to tapsanje, ta melodija, taj ritam ponovo u njoj budili uspavane uspomene. Nije bila sama, jer je to slavlje bilo ponovni susret, ponovni susret sa sobom i sa Tradicijom koju je u sebi nosila kroz mnoge zivote. Osetila je duboko postovanje prema sebi. "
Odlomak je iz knjige "Brida" Paula Koelja, jos da je autor umesto Boga stavio Boginju bio bi jos bolji
Originally posted by Lido pre dvadesetak godina?
Naravno da se ja ne slazem da ovako treba ziveti ali to je do pre dvadesetak godina bila realnost u nasoj zemlji.
Mnogim zenama i dan danas pise: zanimanje "DOMACICA" . . .
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!