Mora da sam luda sto ovo pisem u 3 ujutru, al' 'ajd'.....
Zensko sam i imam 27 godina.. Ove godine mi dadose najvise 24, blago meni..
Rod, valjda Andro (ka Femme, tako mi kazu...), ne opterecujem se time..
Visoka 170cm, mozda i 2cm vise, teska 60kg, uglavnom...
Kosa - malo duza od kratke
, tamnosmedja.
Oci - braon/zelenkaste, kako kad...
Filmofil sam i najvise volim drame i trilere....
Skola, nesudjeni inzenjer racunarske tehnike, pri hardveru... Ima dana...
Sto se muzike tice volim pop-rock, blues, jaz-rock, rock ,hard-rock, metal, a mogu i da slusam pesme van nabrojanih zanrova, pod uslovom da su kvalitetne i imaju dobre vokale... Sviruckam gitaru, pevuckam, mada muzicari oko mene me teraju da prestanem da pevuckam, iskoristim pevacke predispozicije koje imam i pocnem da pevam...
Sportista sam, treniram... Volim razne sportove, privlace me ekstremni, iako nisam probala nijedan (ne racunam voznju skateboard-a u osnovnoj skoli..
)
Jedem kao zmaj i uzivam u tome, meso bi i u salatu stavila, solim i sta treba i sta ne treba, riblju corbu mogu danima da jedem, sto se slatkisa tice, slatko=cokolada
...
Ne drogiram se, cigarete ne palim godinu i nesto, popijem neko pivo, dobro crno vino ili Pelinkovac sa puuuunnooooo limuna, inace mi je gorak, ne volim obojena pica....
A, da, obooozaaavaaam Nes kafu, espreso ne podnosim.
Mrzim... Hm, to je tako ruzna rec.. Ne mrzim, samo ignorisem...
Ne volim, zloupotrebljavanje autoriteta, licemerje, drskost, laz, posesivnost...
Da ne zaboravim nepravdu, rodjeni sam Kalimero, ali mirim se s godinama da su neke stvari takve kakve su...
Volim fotografiju, motore, kozne jakne i mantile, moje crvene duboke Starke, volim da sedim na plazi i buljim u Dunav, ma svasta jos......
Ateista sam...
Horoskop: Jarac/Bik, sa koje god strane da pridjes, ubodes se!
Salim se, nije tako strashno kao sto izgleda..
Mozda se setim sutra jos neceg, pa dodam, ne mogu vise... Laku noc!