Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By polarlicht4.1
Pa nema. Najbitniji mi sajtovi sve same RS linkaće proizvode tek tu i tamo poneki MU. :komp:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pitanje za one sa 1 MB brzinom i vecom... Da li je na rapidu realna brzina downloada (kao sto je i moja brzina) ili rapid ima neko ogranicenje? :tos:
Korisnikov avatar
By Berserker
A jel i dalje vazi kod njih onaj limit za free korisnike od 500 kbps?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ne, to su malo izmenili... Tipa dati link od 100 MB na nekoliko free user-a, tako da ako niko ne koristi taj protok, brzina će ti biti max, ali ako nekoliko ljudi koristi taj link, u najboljem slučaju imaćeš oscilacije brzne, a u najgorem download ti uopšte neće raditi... Tako da se može reći da neko ograničenje postoji...
Korisnikov avatar
By Berserker
A shta je s Megaupload?
Nije valjda da i oni to praktikuju?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja ne delim.... I skida mi brzinom od 786 kbps kolika mi je i brazina.... Zanima me ako bi preshla na sledeci paket, od 1500 kbps, da li bi mi skidalo tom brzinom?

:eu:

ochigledno je da limit niuje 500 ..... :eu:
Korisnikov avatar
By andjela
nema limita vec zavisi od saobracaja, popdne je sporije u nocu i rano ujutro ide full speed
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Koliko znam Megaupload nema nikakvih ograničenja... Bar meni kod njih download uvek ide full speed.
By polarlicht4.1
Originally posted by andjela
nema limita vec zavisi od saobracaja, popdne je sporije
Istina, ali nije ništa strašno. 2-3h a onda se vrati na full. Bar tako nešto pamtim...
Korisnikov avatar
By MusicManiac
Originally posted by Sava_Savanovic
Koliko znam Megaupload nema nikakvih ograničenja... Bar meni kod njih download uvek ide full speed.
ja skinem i po par gb za redom full speed-om, dok kod rapida za premium usere postoji fuckin daily limit od 2.66 GB, a kao free user opet moz da skines kolko ti volja jer samo upalis/ugasis modem i picis, mada je brzina do 150 kb/s
Korisnikov avatar
By andjela
za free ne moras nista da palis/gasis
pustis da sam skida, imas cekanje od 15min izmedju fajlova. ja koristim jDOwnloader ubacim sve linkove i on sam skida jedan za drugim. po danu kod free usera ide sporije zbog saobracaja, dok nocu i rano ujutro ide full speed
Korisnikov avatar
By MusicManiac
ma dam ja njima 15 min, nek oni daju bar 10 gb dnevno kad vec placamo!
ovako pali/gasi i super :)

btw pozitj andjo
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by MusicManiacja skinem i po par gb za redom full speed-om, dok kod rapida za premium usere postoji fuckin daily limit od 2.66 GB
To zavisi od "staza", posto neki ljudi dobijaju mnogo vise dnevno. A uvek ti ostaje i opcija da menjas poene za traffic.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Vishe volim megaupload ili netload....zbog tog chekanja naravno...

Skidam i rapid linkove kad ne mogu da nadjem megaupload....nego kad sam tu, samo se disconnect-ujem i opet connet-ujem i nema chekanja od 15 min...

I vishe mi se svidja CryptLoad.....
Korisnikov avatar
By MusicManiac
Originally posted by CareBear
To zavisi od "staza", posto neki ljudi dobijaju mnogo vise dnevno. A uvek ti ostaje i opcija da menjas poene za traffic.
gresis, ja vec par godina placam premium, tako da ne zavisi od staza, a poene ne dam za traffic, cuvam ih za avgust-decembar da ne placam lopovima
Korisnikov avatar
By decko
Nervira me rapid, u zadnje vreme imas full speed samo do 12h i sat-dva posle ponoci :durenje:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by MusicManiac
ma dam ja njima 15 min, nek oni daju bar 10 gb dnevno kad vec placamo!
ovako pali/gasi i super :)

btw pozitj andjo
ko jos placa rapidshare??
pa to se ne placa :giggle:

pozdrav 2hot :)
Korisnikov avatar
By MusicManiac
placa se i uzivas, mada su sad sjebali, a i ja s njima jer imam uplaceno negde do juna/jula :(
valjda ce vratiti download limit na normalu, pa ce opet vredeti, jer 2.66 gb skines za par sati i kraj
aj videcemo sta ce biti februara jer su najavili neka cuda-muda..........
By polarlicht4.1
Originally posted by MusicManiac
aj videcemo sta ce biti februara jer su najavili neka cuda-muda..........
O ne. Kad god su čačkali nešto, uvek su sjebavali. Samo ne i sad, samo ne i sad... :molise:
Korisnikov avatar
By reveal
Ne znam da li je to samo meni, ali megaupload je nesto prs'o.
Postoji neko uzasno cekanje od sat-dva izmedju fajlova! :ves:
Da li vam se to isto desava?

Do sada je normalno islo, 45 sekundi cekanje i to je to...
By polarlicht4.1
Kad videh tvoj problem htedoh reći - pa meni je sve oduvek radilo kako treba, ali evo sad čekam čitav dan da mi skine četvrti deo (sveukupna veličina fajla 400MB) i nikako da krene. Nešto se sjebucnulo na MU po svemu sudeći. :ribica:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ja sam jedno veče naređao silne filmove da skidam preko rapida (ostavio u downloaderu) i izjutra vidim da se zadnji fajlić poslednjeg filma nije skinuo ... i ja utripujem, mora da su ga obrisali sa servera .... i obrišem sve .. i posle vidim na tom forumu ljudi i dalje na toj temi pišu "thanks" i probam ponovo i neće ... i onda još jedan "thanks" .... i odem na rapid chacker i vidim da su tu .... i onda shvatim da sam skinuo 2.66 GB za 24h i da neće do nekog vremena da mi skida ... ali srećom, kada sam se vratio sa posla, skinuo sam celo film ....

P.S. Imam šestomesečni premium.
Korisnikov avatar
By KiWi
ko jos placa rapidshare??
pa to se ne placa :giggle:

pozdrav 2hot :)
Onaj kome je lakše da uloži 30eur nego da updateuje i menja donwloadere, skida koje kakve nepouzdane rapid downloadere i sve slično ...
Korisnikov avatar
By MusicManiac
nije nista sjebano, ako skidate preko usd-a, samo sto sad moraju da se unose oni glupi captcha kodovi, pre to nije moralo
no verujem da ce se za par dana pojaviti update plugin-a
Korisnikov avatar
By andjela
pa zato je bolji jDownloader ubacis linkove i ne mislis, mali sve radi sam :)
Korisnikov avatar
By KiWi
pa zato je bolji jDownloader ubacis linkove i ne mislis, mali sve radi sam :)
on je zajeban je ti je potrebna java za njegovo korišćenje .. kod moje sestre radi bez problema (i megaupload i rapidshare) a kod mene posle par skinutih fajlova slova postanu ### simboli, ikonice zamene mesta (za dva mesta udesno) i ne mogu da ga ugasim osim da ubijem proces ... oboje imamo isti instaliran XP (sa istog diska), istu Javu i jdownloader otpakovan iz istog fajla .. kod nje šljaka, kod mene sjebava sistem ....

CryptLoad mi radi bez problema (http://www.cryptload.info/) ali nisam stigao da se naviknem na njega (legle pare, ja uzeo premium)
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Javu skines za min, u cemu je problem?

Ako vec placas rapid zar ti nije lakse da kupis filmove koje zelis?

Kod mene rapid free radi super.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by LordOfSex
Javu skines za min, u cemu je problem?

Ako vec placas rapid zar ti nije lakse da kupis filmove koje zelis?

Kod mene rapid free radi super.
Ja rapid nisam kupio zbog filmova već programa kojih nema po zelenom vencu, buvljacima ... već uskospecijalizovanim sajtovima ...

A ionako su mi pare legle na paypal i to potpuno nenadano (nisam očekivao da će me zaista isplatiti), pa mi je ovo došlo kao bonus
Korisnikov avatar
By MusicManiac
e sad....
posto procitah na par foruma da neki ljudi koji su kupili nalog tokom 2008 dobijaju 12 gb dnevno, a ja koji imam premium od 2006 2.66gb popizdim i napisem pismo rapidu.

evo jednog dela odgovora :
Of course we have kept our long term customers in mind, therefore all PremiumAccounts created prior to October 23, 2008, have been credited with 50GB ofTrafficShare. In addition to this, these Accounts will continue to receive12GB of daily download traffic, until expiration of the Account. At point of Account extension, these Accounts will be adapted to the new traffic regulation.
i sad lepo napisem zar je uredu d aneko ko je kupio nalog 2008, a ja 2006 dobijamo razlicit dl limit?

jbt kao da su srbi, uzas
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!