- 14 Nov 2008, 00:08
Pa nema. Najbitniji mi sajtovi sve same RS linkaće proizvode tek tu i tamo poneki MU. 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by andjelaIstina, ali nije ništa strašno. 2-3h a onda se vrati na full. Bar tako nešto pamtim...
nema limita vec zavisi od saobracaja, popdne je sporije
Originally posted by Sava_Savanovicja skinem i po par gb za redom full speed-om, dok kod rapida za premium usere postoji fuckin daily limit od 2.66 GB, a kao free user opet moz da skines kolko ti volja jer samo upalis/ugasis modem i picis, mada je brzina do 150 kb/s
Koliko znam Megaupload nema nikakvih ograničenja... Bar meni kod njih download uvek ide full speed.
Originally posted by MusicManiacja skinem i po par gb za redom full speed-om, dok kod rapida za premium usere postoji fuckin daily limit od 2.66 GBTo zavisi od "staza", posto neki ljudi dobijaju mnogo vise dnevno. A uvek ti ostaje i opcija da menjas poene za traffic.
Originally posted by CareBeargresis, ja vec par godina placam premium, tako da ne zavisi od staza, a poene ne dam za traffic, cuvam ih za avgust-decembar da ne placam lopovima
To zavisi od "staza", posto neki ljudi dobijaju mnogo vise dnevno. A uvek ti ostaje i opcija da menjas poene za traffic.
Originally posted by MusicManiacO ne. Kad god su čačkali nešto, uvek su sjebavali. Samo ne i sad, samo ne i sad...
aj videcemo sta ce biti februara jer su najavili neka cuda-muda..........
Originally posted by andjelaon je zajeban je ti je potrebna java za njegovo korišćenje .. kod moje sestre radi bez problema (i megaupload i rapidshare) a kod mene posle par skinutih fajlova slova postanu ### simboli, ikonice zamene mesta (za dva mesta udesno) i ne mogu da ga ugasim osim da ubijem proces ... oboje imamo isti instaliran XP (sa istog diska), istu Javu i jdownloader otpakovan iz istog fajla .. kod nje šljaka, kod mene sjebava sistem ....
pa zato je bolji jDownloader ubacis linkove i ne mislis, mali sve radi sam![]()
Originally posted by LordOfSexJa rapid nisam kupio zbog filmova već programa kojih nema po zelenom vencu, buvljacima ... već uskospecijalizovanim sajtovima ...
Javu skines za min, u cemu je problem?
Ako vec placas rapid zar ti nije lakse da kupis filmove koje zelis?
Kod mene rapid free radi super.
Of course we have kept our long term customers in mind, therefore all PremiumAccounts created prior to October 23, 2008, have been credited with 50GB ofTrafficShare. In addition to this, these Accounts will continue to receive12GB of daily download traffic, until expiration of the Account. At point of Account extension, these Accounts will be adapted to the new traffic regulation.i sad lepo napisem zar je uredu d aneko ko je kupio nalog 2008, a ja 2006 dobijamo razlicit dl limit?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!