Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Black Lady
Iskreno, ali nije mi frka da ni da budem samo ja, iliti ta druga osoba...
Da stvarno, zasto ovo niko nije pomenuo?
Podrazumeva se, da.
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by SabotagE
Mozda ovakva tema vec postoji,ali ja je moram postaviti.
Dakle,razmisljam nesto i shvatam da u vecini slucajeva u toku sexa ja prva budem zadovoljena,pa tek onda ja zadovoljavam drugu stranu.
Da li sam samo ja kreten koji razmislja o ovome?Jel vam uopste bitno ko pocinje,a ko zavrsava?
P.S.Nije meni bitno,ali nekako se skoro uvek poklopi da ja prva budem zadovoljena. :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

HAHAHHA Uh zagrcnu se od teme....
Taman pomislim da te mrzim , kad ono.... hhahah

Majus duso to je zato sto si dugo bila sa mnom.. :drkanje:
:potapsava:

Sala na stranu .... priznajem jako mi je bitno da zadovoljim devojku s kojom sam , i prosto uzivam u tome , u svakom delicu ... to je nesto sto meni pridaje zadovoljstvo...

Mada naravno svi mi to volimo obostrano... :bj:

:bananica: :B :hvala: :jumpfuck: :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By m..
jao, zapravo sam odgovorila na drugoj temi... nesto slicno onome sto je zvezdica napisala.
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je to takoooo nebitno...Samo zavisi od naseg raspolozenja, nicega viseg, no obicno se lepim za tipologiju kao sto je J.. pa htela ne htela budem prvo ja na tapetu.....no stvarno mi nije bitno.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ivana
Meni je to takoooo nebitno...
By La_Vie_en_Rose
Mnogo ispunjenije se osecam kada je ona zadovoljena... Tako je lepo osecati je...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by J...
Ja u vecini slucajeva kad zelim seks, imam potrebu da "pojebem nesto" i onda krecem sa tom "aktivnom" ulogom. E sad, to ne mora da znaci da ce partnerka obavezno da bude u tom slucaju prva "zadovoljena" (da ce imati prva orgazam) vec znaci da ja moram da istrosim tu energiju. U toj fazi ja sebe psihicki zadovoljavam. Tek posle toga mogu da se opustim i da mi se mozda i desi neka promena u glavi pa da dodje i do promene uloga. :D
Ne razumem ovaj trip sa psihičkim zadovoljstvom... :neznam:
Volela bih da pojasniš, baš me interesuje. :)
Da li ovo što si napisala znači da može da ti bude lep seks i ako ti nisi ta koja je fizički zadovoljena? Meni to 'trošenje' obavezno uključuje i fizički aspekt. :D

On: redosled je nebitan, ali važno mi je da je obostrano.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Paaaaaaaaa..uglavnom sam ja ta koja je prva zadovoljena, sta cu kada sam alava i sebicna..ali nikad ne idem sa namerom, da prvo ja pa ti..Jednostavno se tako namesti. Uostalom, kad si "prvi" sa nekom novom partnerkom, jednostavno probijes led..i ona se opusti..i onda mozemo ja pa ti ja pa ja, pa ti..i tako :B
By J...
Originally posted by Galateja

Da li ovo što si napisala znači da može da ti bude lep seks i ako ti nisi ta koja je fizički zadovoljena?

Recimo da jeste tako, narocito u slucaju ako je u pitanju prvi ( ili neobavezan ) seks s nekim. ;)
Korisnikov avatar
By Galateja
Ček, a šta je sa tvojim uzbuđenjem?! Ja i dalje ne kontam poentu jednostranog seksa (osim ako nije reč o nekom problemu koji koči odnos)...
By J...
Sa mojim uzbudjenjem tj. zadovoljstvom? Kao sto sam vec rekla, moje fizicko zadovoljstvo moze biti odlozeno za kasnije ako mi je u tom trenutku prioritet to tzv. psihicko zadovoljstvo koje dobijam iz fizickog zadovoljenja partnerke i iz toga sto sebe stavljam u neku, uslovno receno "musku ulogu". Nikakvo kocenje odnosa nije u pitanju, jednostavno je tako i meni je tako lepo. Kasnije se uloge mogu menjati.

Ja bolje ne umem da objasnim, jedino mogu da pokazem. :P
Korisnikov avatar
By poison
mmmmm....zavisi........i nije mi bitno koja ce prva.... bitno je da traje, duugoo........:bouncy:
Korisnikov avatar
By Skyen
cek zene, a sinhro?? to nista, a?
Korisnikov avatar
By Galateja
U mom slučaju to bi bio SF. :D Mislim, pogubila bih se sva, mada mi se dopada kao ideja. Tebi uspelo? :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
..nije mi padalo na pamet.....sada kad se koncentrisem da razmisljam o tome, verovatno nesto tako kao J...

hm...ne vredi....ne mogu da nadjem opste pravilo....kako s kim....jbg.
Korisnikov avatar
By Dzi
e jes ko nije za sebe nije ni za druge lepeza1
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prvo gledam svoje dupe... mada pošto sam pasivan, njegovo zadovoljstvo je neminovno... a moje pak nije uvek potpuno.

Inače, pošto obožavam ku*ac, jel, meni je zadovoljstvo da svašta nešto radim... tako da je partner uvek zadovoljen i zadovoljan mojim umećem :lol:
Ali to često ne dovede mene do vrhunca, pošto meni treba nešto duže vremena tokom sexa, a većinu zabole, pošto takođe sebe stavljaju na prvo mesto.

Nekad ni nemam potrebu da dođem do vrhunca, ali kad imam a ne dođem, baš bezveze... :spank:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Kad su u pitanju kombinacije, zelim prvo sebe da zadovoljim... :giggle: Kad je u pitanju partner, vazno mi je da obojica budemo zadovoljeni, nebitno kojim redosledom... :hvala: :awesome:
Korisnikov avatar
By someone
nebitno je koja ce prva :) mada ja vishe volim prvo da zadovoljim devojku, ali... nema pravila ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
ovo je rezime celokupnog mog seksualnog ponasanja inanatesl:

moje zadovoljstvo je da zadovoljim partnerku kojoj je zadovoljstvo da se ja zadovoljavam cinom zadovoljavanja nje a istovremeno nalazi zadovoljstvo da kroz njeno zadovoljavanje zadovoljava mene inarandabaut vej.
By Kragi
Pa da zadovoljavanjem njega/sebe zadovoljavas sebe/njega. Zato je sexualna kompatinilnost bitna, odnosno sexualni afiniteti koji se poklapaju na gore navedeni nacin. A to ko ce pre da svrsi je manje bitno osim kada je vremenska razlika prevelika mada ni to nije obavezno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!