Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Pri?am i smejem se u snu. I zahr?em po nekad (ili kada sam umoran ili u sred nekih alergijskih nemogu?nosti disanja na nos).
Jastuk obgrlim i rukama i nogama (mora biti veeeelik) i šetam ga po krevetu u toku noci. Zna?i retko je pod glavom ali ne mogu bez njega.
A sanjam (u poslednje vreme) sve užase nad užasima. Pre 3,4 dana sam potpuno realno odsanjao najve?i strah iz detinjstva. Ceo dan mi posle bio užasan.
Lek za upadanje u san su mi planovi. I to samo lepi.
Korisnikov avatar
By Kupper
Kazu mi da nesto radim zubima, kao skljocanje.....a zaspim otprilike kad hocu (plod dugotrajnih vezbi disanja).
Ne balavim, rekao bih ili bi mi preneli valjda:nerd:
A snovi? Ili ne sanjam puno ili se ne secam. Retko kad znam da sam sanjao a kad se to dogodi uvek su neke ale, osmi putnici, jure me cudovista a ja trcim kao u moru...uzas.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by Kupper
...jure me cudovista a ja trcim kao u moru...uzas.
Woah, josh jedan! :D
Samo sto mene jure motorizovani banditi kojima se ne vidi lice, i stize me, ja trcim ali se ne pomeram iz mesta:povez:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne,moj bivsi je hrkao....uzasno me nerviralo,iako se on pravdao da je to zato sto je on 10 god. bio stariji od mene,da smo razlicito disali.....verujte JAKO UME DA NERVIRA:zid:
Korisnikov avatar
By gari
Deksi, trebalo je da mu grok?eš, da ne hr?e...Onako-honk, honk...Ili si trebao da mu ušiješ bejzboll lopticu na leða da ne može da legne jer kažu da hr?u samo kad legnu na leða /mada ja ne znam/. Ja ne hr?em, samo onako predem, kao ma?ka /mada sam u principu pas/. Ina?e, moja kuca ume jako da hr?e /Dženi/. To mi je jako smešno.

:krava: :kakodane: :vegi:
By Bastet
Da li balavite jastuk dok spavate?
Ne.
Da li grlite jastuk ili plišanu igra?ku?
Plisanu igracki...spavam sa malim prasetom. :D
Koliko ?esto sanjate i kakvi su vam snovi?
Cesto sanjam, imam 2 hvataca snova na prozoru, to mi je pomoglo. :) U poslednje vreme imam kosmare i sanjam mrtvake. :puzzle:
Na šta pomislite kada odlazite u krevet (na spavanje) i šta pomislite kada se probudite?
Kad podjem na spavanje odlazim u svoj svet (ne bih da pricam sta se dogadja u njemu), a kad se probudim pomislim na skolu. :rida:
Korisnikov avatar
By gari
Hr?em kad ne hr?em, balavim dok lalim, grlim sve što dohvatim, sanjam kad mi se sanja, kad poðem na spavanje skidam ga?ice...Za svaki slu?aj, ako mi neko iz sna usko?i u krevet.

:opacupa: :party: :drkanje:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by ivanazuh
Da li grlite jastuk ili pli�anu igra?ku?
Na �ta pomislite kada odlazite u krevet (na spavanje) i �ta pomislite kada se probudite?

�ta ti jo� padne na pamet da pita� o spavanju, pitaj...
Ne.

Ponekad jastuk (kada spavam sam).

Bas cesto, uglavnom neko ludilo. :wow:

Pred san volim da sumiram utiske prethodnog dana. Onda se smirim i krecem da "sanjarim" o stvarima koje bih voleo da mi se dese, ljudima koje bih voleo da su tu, u tom trenutku... Volim da utonem u san s tim mislima... Deluje mi kao da ce se ostvariti... :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
valjda ne hrcem,niko mi se nije zalio,valjda bi mi rekli da hrcem.pricam u snu,i to skoro bez prestanka celu noc,mada gotovo nista ne moze da se razume.retko sanjam,i to obicno stvari koje su mi se desavale prethodnog dana.ne grlim nikog i nista,vrucina mi je,pa i kad mi je neko u krevetu,volim da napravim malo vecu distancu pre nego sto zaspim.pre spavanja ne razmisljam ni o cemu posebno,obicno gledam tv dok se ne uspavam.kad se probudim previse mi je nizak pritisak da bih o bilo cemu ramisljala,odem u kupatilo i umijem se hladnom vodom.
Korisnikov avatar
By Azdaja
pa...niko se jos nije bunio, znaci da ne hrcem...ali zato ponekad pricam :pop:
Korisnikov avatar
By Dzi
Na �ta pomislite kada odlazite u krevet (na spavanje) i �ta pomislite kada se probudite?

balavim kad se uspavam u nekom prevoznom sredstvu..
ne grlim jastuk , a plisanu igracku odavno ne..
retko sanjam, a jos redje pamtim snove...
svakako se uspavam cim pomislim na more, puchinu , valove i talase / beskrajnost..kad? ne pamtim kad sam pre 1h zaspala. kad se probudim hmm pa svelo se na fak jos jedan boring day.

Pricate li u snu?
Korisnikov avatar
By mili86
Jao sto volim ove teme iz naftalina :)

- balavim s vremena na vreme
- Kad decko ustane i krene na posao ja zagrlim njegov jastuk a kad on ode na put ja navucem njegovu majicu na jastuk da mirise na njega dok pawam
- valjda sanjam svake noci ali retko pamtim snove, mada neke nikada necu zaboraviti
- na njega i na to da cu da ga grlim cele noci... a kada se probudim: Fuck, opet je proslo podne i sva predavanja na faxu

a nisam hrkao, a onda sam dobio gadnu upalu sinusa i decko mi kaze da se ponekad probudi koliko glasno disem :)

:opacupa:
Korisnikov avatar
By gossip
Ne hrcem

ne :D

Da li grlite jastuk ili plišanu igracku?
desavalo se par puta da grlim jastuk xD

Koliko cesto sanjate i kakvi su vam snovi?
cesto..ali su neke gluposti koje ubrzo zaboravim

Na šta pomislite kada odlazite u krevet (na spavanje) i šta pomislite kada se probudite?

pa sad...razmisljam o svemu i svacemu xD
Korisnikov avatar
By bern
ne ili rijetko, ako i tad - onda ništa strašno.

moj ex je hrkao. testerisao. nije ni praktično ni prijatno.
Korisnikov avatar
By Blady
Juce mi je receno da sam u jednom momentu zahrkala, inace ne hrcem, sem kada sam premorena i u tom momentu spavam na ledjima.
By Kragi
Mislio sam da ne hrcem, a sinoc mi je receno da sam hrkao. Verovatno umor, ako to uopste ima veze sa tim.
Retko, ali se eto desi.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne

ali su mi prijavili da sam hrkao u periodu kad sam imao upalu grla negde u januaru tako da se to ne važi :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Ne hrcem, ali su mi rekli da skrgucem zubima ponekad dok spavam. Kada sam posle razmisljao o tome, cak mi je bilo i jasno sta sanjam u takvim situacijama. Nije bas prijatno.
Inace, ne mogu bas lepo da se naspavam kad spavam s nekim u krevetu, jer se inace uvek okrecem dok spavam, a kad sam s nekim moram to da svedem na minimum.
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=507751#p507751]ivanazuh napisao:[/url]Da li balavite jastuk dok spavate?

Nekada zaslinim jastuk, a nekada ga toliko stisnem pa onda je dobro jer kada bi to bila osoba zadavio bih ju, slomio kosti. :sweet: *hugging whore*

Često sanjam i snovi su mi svakakvi. Kada idem spat razmišljam o tome kak konačno idem spat a kada se probudim razmišljam o tome kak sam se sada probudio. :kosa:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Balavim dok spavam. Pogotovo leti.
Vrlo lepa stvar za pročitati, verujem. :)
Korisnikov avatar
By Rakunica
Ne balavim, zapravo presušim pa se budim i pijem vodu iz flašice koja je uvek pored kreveta.

Volim da sam okružena jastucima, tj. da napravim kao neko malo utvrđenje oko glave, ali ih ne grlim, čak je poželjno da jastuk za glavu bude što manji :)

Sanjam često, bar jednom nedeljno ubode se košmar, sve ostalo izmešanih je žanrova.

Ne hrčem, sasvim suprotno, jedva da se čuje i kako dišem :D
Korisnikov avatar
By acid drop
Ne hrčem, povremeno pobalavim jastuk.
Ne grlim ništa, smetaju mi plišane igračke.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ne hrcem ako su mi prohodni svi disajni putevi..
Mada, ponekad, umem da pricam u snu, da se smejem/placem/vristim. Prosle noci sam pevala, barem tako mi je rekao brat. :ozbiljan:
Ne sanjam samo kada sam preumorna, mada se cesto ne secam sna. Ili znam da sam sanjala nesto lepo/tuzno/srecno/opustajuce, ali ne znam sta sam konkretno sanjala.
Pred spavanje obicno rezimiram prethodan dan, razmisljam o tome kako sam i sta sam ucinila, sta je moglo bolje da se ucini, kako i sta da promenim. A nekada samo razmisljam o tome - sta bi bilo, kad bi bilo.
Ujutru pomislim, u slucaju da me probude suncevi zraci - kakav predivan dan, a u drugim slucajevima - ok, time's up, no more sleeping, you'll sleep when you're dead.
Korisnikov avatar
By scout_finch
kaze mi devojka da hrcem uzasno, ali da kad me zamoli da se okrenem na drugu stranu ja je poslusam. :saint:
desava mi se i da pricam u snu, ali nerazumljivo. i da se smejem. jednom sam samu sebe probudila koliko sam se nasmejala.
balavim. ranije nisam, ali mi devijacija nosa pravi sve veci problem, pa valjda vise disem na usta. i eto.
ne grlim nista. posebno ne po ovoj vrucini.
retko se secam snova, a sanjam obicno neke uzase. ili prosto cudne situacije.
zaspim cim mi glava dodirne jastuk, nemam kad da razmisljam. pre toga razmisljam o spavanju. kad se probudim ustanem i umijem se, perem zube i sedam za komp, manje vise bez razmisljanja.
Korisnikov avatar
By Taki
Ne hrčem, ne balavim, mirno spavam, ne pričam u snu niti mesečarim, jedino me ponekad uhvati grč dok spavam pa vrištim dok ne stane.
Volim da se raširim po celom krevetu, a obično zaspim kad se okrenem na desnu stranu ili na stomak.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!