Originally posted by kenozoik
Originally posted by Sixto
Nisam gledao film, al uvek mi je tuzno kad vidim kako smo jadni i kako se popalimo svaki put kad izadje film s nekim gay kontekstom! Vec su nam mozgovi istrenirani da prevashodno takve stvari ocenimo kao umetnost! Valjda nam samo taj deo spektra i registruje!
Verovatno je dobro odradio ulogu, ali pretpostavljam da postoji jos filmova na FESTu i Oskaru vrednih ovakvih reci hvale!
jesu tebe mucila druga deca kad si bio mali? koji god tvoj post da procitam ti nesto hejtujes ili nekog napadas.
niko ne spori da ima jos dobrih filmova na festu, samo je o ovom otvorena tema jer ovo je ipak gay forum a film je sa gay tematikom. a imas temu o festu pa idi tamo citaj i pisi o drugim filmovima koje si eventualno gledao.
Son Pen odlican! Gus Van Sant standardno dobar. jel neko primecuje slicnosti u nacinu snimanja sa Paranoid Parkom?
i ja sam ubedjen da je sixto mucen kao dete.
uopste se nismo MI
napalilina film i glumu son pena, vec se i film i njegova gluma dopala celoj planeti, pa i najrelevantnijim kriticarima filmske umetnosti - clanovima akademije koja dodeljuje najprestizniju filmsku nagradu - oskar, jel'?
film je apsolutno fenomenalan, iz kadra u kadar, koliko bolne istine u sat i po.
potresno je sa koliko snage se covek borio za gej prava, krajem 70-tih, da bi na kraju bio ubijen zbog svoje borbe.
son pen, kao i uvek - odlican.
navijam za njega na dodeli oskara.