Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li ste ikada voleli a niste bili sa tom osobom? Da li jos uvek mislite na nju? :(
Ja imam slucaj takav i eto zanima me da li ima jos nekih devojaka koje su to prozivele i da tugujemo zajedno.. :no:
Moj slucaj je sledeci: upoznale smo se na Svetskom prvenstvu gde ja naravno predstavljam Srbiju a ona Nemacku,gde smo direktno postale rivalke,iako se nikada nismo videle,tada je bio prvi put prosle godine..Bili su svakakvi pogledi,kada sam je ugledala srce je pocelo da mi ubrzano lupa,videla sam u njoj prelepo bice sto i jeste...Druzile smo se,znale sta osecamo jedna prema drugoj ali ipak nismo smele nista da uradimo a toliko smo zelele..Ja i dan danas strasno mislim na nju,svesna sam da je nikada necu zaboraviti i da je moja neuzvracena i prava ljubav! Naravno imam vezu vec 6 meseci i jako volim moju devojku ali problem je sto nemogu da ,,Nemicu" izbacim iz glave! Znam da cu je videti sad u maju i bojim se da cu oziveti sva ta osecanja sto su bila,koja mozda jos postoje skriveno u meni,plasim se da cu zbog nje izgubiti sadasnju devojku jer znam da cu poludeti cim je budem videla...Svaki put kada pomislim na nju,telo mi uzdrhti,knedla mi se stvara u grlu,suze u ocima...Najveci problem je sto nisam u kontaktu sa njom,od prevelikih obaveza na Svetskom nismo stigle da razmenimo e-mailove,brojeve...Trazila sam je svuda,da znam Nemacki bilo bi lakse:) znam da se nalazi i ona na nekom poput ovih sajtova ali problem je jezik..Devojke meni nista do maja,skontacu sve kada je budem videla,nadam se da cu skontati sta osecam...Pisite o vasim problemima...
Pozz
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Mawena_Lelica
1. Da li ste ikada voleli a niste bili sa tom osobom?
2. Da li jos uvek mislite na nju? :(
3. ...eto zanima me da li ima jos nekih devojaka koje su to prozivele i da tugujemo zajedno.. :no:
Ciao! :bye:
1. Jesam.
2. Ne. To uvek prodje, osim u knjigama.
3. Ako postanes moja sticenica na vreme, ima da postanes jedna pismena lezbejka komunistkinja! Ojha. :kolo: :zvezda:
By pipinveliki
Originally posted by the1whowished
mozda prodje al' se i ne ponovi :novine:
By Mawena_Lelica
Originally posted by pipinveliki
mozda prodje al' se i ne ponovi :novine:
Tako je,slazem se..
By Mawena_Lelica
3. ...eto zanima me da li ima jos nekih devojaka koje su to prozivele i da tugujemo zajedno.. :no:
1. Jesam.
3. Ako postanes moja sticenica na vreme, ima da postanes jedna pismena lezbejka komunistkinja! Ojha. :kolo: :zvezda:
Pa postacu :)
Korisnikov avatar
By Hys.
1. Jesam.
-nisam volela, ali sam bila zaljubljena
-retko, a i kad to cinim, to je uz osmeh i "awww that was sweet"
-ne tuguje mi se, al dobro :)

OFF:

Njena tema iznad mojih butch smekerki :tuc:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ako postanes moja sticenica na vreme, ima da postanes jedna pismena lezbejka komunistkinja!
Pa postacu :)
Korak 1: promeniti naslov teme u " Nesrecne i NEUZVRACENE ljubavi".
(dalje instrukcije slede)
Korisnikov avatar
By Hys.
aj hev dzast loled aut laud :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ML, pa ti si selebriti?
:shok:

moram da javim emo :lol:

on:

desilo mi se jednom.
i gle ironije, dosta slicno kao tvoja prica.

proslo me je, naravno, ali je ona verovatno jedina osoba koju kada bih sutra videla negde, bih se momentalno onesvestila.
By Mawena_Lelica
Originally posted by jovanabeograd
ML, pa ti si selebriti?
:shok:

moram da javim emo :lol:

on:

desilo mi se jednom.
i gle ironije, dosta slicno kao tvoja prica.

proslo me je, naravno, ali je ona verovatno jedina osoba koju kada bih sutra videla negde, bih se momentalno onesvestila.
Onda znas kako je..i solidno sam poznata..
Korisnikov avatar
By Hys.
Jovana jel to ima neke veze sa emiratima, koliko se secam :smirk: ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by jovanabeograd
nema sa emiratima, UK je u pitanju ;)
Bem ti UK, da Ga ebem :rida:
By Mawena_Lelica
Samo sam ja pisala sta mi se desilo? :cool: daj te da se zanimamo :cigareta:
By Garbo
Da li ste ikada voleli a niste bili sa tom osobom?
Da li jos uvek mislite na nju? :(
1. Da

2. Ne mogu da kazem da milsim, ali eto ponekad mi padne na pamet.

:camac:
By Mawena_Lelica
EMMY ROSSUM-Think of me

Think of me,
Think of me fondly
When we've said goodbye
Remember me once in awhile.
Please promise me you'll try.

When you'll find that once again you long to take your heart back and be free
If you ever find a moment
Spare a thought for me!
We never said our love was evergreen
Or as unchanging as the sea
But if you can still remember stop and think of me!

Think of all the things we've shared and seen
Don't think about the way things might have been

Think of me
Think of me waking silent and resigned.
Imagine me trying too hard to put you from my mind.
Recall those days
look back on all those times.
Think of the things we'll never do.
There will never be a day when I won't think of you
Korisnikov avatar
By Blady
Da li ste ikada voleli a niste bili sa tom osobom? Da li jos uvek mislite na nju? :(
Ja imam slucaj takav i eto zanima me da li ima jos nekih devojaka koje su to prozivele i da tugujemo zajedno.. :no:
Moj slucaj je sledeci: upoznale smo se na Svetskom prvenstvu gde ja naravno predstavljam Srbiju a ona Nemacku,gde smo direktno postale rivalke,iako se nikada nismo videle,tada je bio prvi put prosle godine..Bili su svakakvi pogledi,kada sam je ugledala srce je pocelo da mi ubrzano lupa,videla sam u njoj prelepo bice sto i jeste...Druzile smo se,znale sta osecamo jedna prema drugoj ali ipak nismo smele nista da uradimo a toliko smo zelele..Ja i dan danas strasno mislim na nju,svesna sam da je nikada necu zaboraviti i da je moja neuzvracena i prava ljubav! Naravno imam vezu vec 6 meseci i jako volim moju devojku ali problem je sto nemogu da ,,Nemicu" izbacim iz glave! Znam da cu je videti sad u maju i bojim se da cu oziveti sva ta osecanja sto su bila,koja mozda jos postoje skriveno u meni,plasim se da cu zbog nje izgubiti sadasnju devojku jer znam da cu poludeti cim je budem videla...Svaki put kada pomislim na nju,telo mi uzdrhti,knedla mi se stvara u grlu,suze u ocima...Najveci problem je sto nisam u kontaktu sa njom,od prevelikih obaveza na Svetskom nismo stigle da razmenimo e-mailove,brojeve...Trazila sam je svuda,da znam Nemacki bilo bi lakse:) znam da se nalazi i ona na nekom poput ovih sajtova ali problem je jezik..Devojke meni nista do maja,skontacu sve kada je budem videla,nadam se da cu skontati sta osecam...Pisite o vasim problemima...
Pozz
Zar ovo lici na teen magazin...Btw nisam volela, ali mi se uzasno svidela devojka...
desilo mi se, i imala sam malih problemcica sa devojkom, ali sam izabrala sta zelim, a to je da zelim tu devojku sa kojom jesam, nego sa nekom tamo iz pizdinaca.... sve je to lepo, i ja zadrhtim kad vidim Angelinu Jolie i jos neke poznate glumice.. ali budimo realni... ;)
Korisnikov avatar
By m..
jeste davno, al ne bi se reklo da je bilo ljubav. jbg moras prvo DOBRANO DA UPOZNAS NEKOG DA BI SE MOGLO RECI DA GA VOLIS. <- caps je slucajno i mrzi me da kucam ponovo.
Korisnikov avatar
By Dina
Ah pa ima ono "sve prave ljubavi su tuzne"... sto opet ne znaci da treba zivot provesti u tugovanju ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
jeste davno, al ne bi se reklo da je bilo ljubav. jbg moras prvo DOBRANO DA UPOZNAS NEKOG DA BI SE MOGLO RECI DA GA VOLIS. <- caps je slucajno i mrzi me da kucam ponovo.
A nije te mrzelo da kucash "dodatak"? :smeh:
Korisnikov avatar
By m..
ne, to je bilo nesto novo. mrzi me da prekucavam nesto vec napisano, mogu samo da editujem silne permutacije slova :D mrzim i capsove i shiftove, uvek me zajebavaju.
Korisnikov avatar
By lorna
Da li ste ikada voleli a niste bili sa tom osobom?
Nisam volela, ali sam bila zaljubljena, kao što to Hys. reče.

Dva puta sam se zaljubila.

Prvi put sa 15 godina i trajalo je do mojih studija.

Ona je bila starija od mene deset godina. Sećam se tačno momenta kada sam se zaljubila u nju, obožavam taj deo svog emotivnog pamćenja. Ona je imala dugačke i tanke prste, i još nešto, bili su beli od neke simpatične treme. (Takvi prsti pišu fluminantne krajeve.)
Srela sam je slučajno, to tako obično biva. Upoznala sam je u tunelu između dva mala mesta u Crnoj Gori. Pričale smo o nekakvim okamenjenim gravurama. Uveče smo sedele na terasi која је u svoju uskost dozvolila da se uveče sto i tri stolice. Do vrata je sedela ona, držeći cigaretu onako kako mi je objašnavala; govorila je da devojke (ili je možda prikladnije reći: žene) cigaretu drže do ivice filtrera, nikako ispod. I tada, na terasi bila je dovoljno ponosna da se drži na distanci. Prekrštajući noge i otvarajući mekanu kutiju pall-mall-a, rekla je kako njena duša truli od prevelike doze osećanja. Njena gornja usna kupala je naglaskom bledo izgovarane reči, davajući im indolentnu lepotu, u taj govor sam se zaljubila.

A posle sam razmišljala. Kakva je to žena i šta me toliko privuklo njoj? I shvatila sam.
Hladnokrvna da se noćas poda samoubici a ujutru ode svome stanu, i legne u svoju sigurnu postelju – samoću. Važno je to. Ona, koja „realnost“ uobličiva u fotografiju koju, bojeći se da se ne izgubi, uvek stiska u đepu. Za nju, kojoj je ponos poslednji preživeli dinosaurus. A vrata leptira, njenog netaknutog bitisanja, nisu odavala parodiju traženja.

Nikada nisam bila sa tom ženom,

iako smo vremenom izgradile poseban odnos.
Baš skoro sam bila na krštenju njenih blizanaca. Mogu da kažem da smo podrška jedna drugoj, iako se često pitam šta bi bilo kad bi bilo, i često pomislim na nju.

Posle su došle veze i ljubavi. Volela sam i mene su voleli, bla bla truć, ali nisam bila zaljubljena, bar ne tim intezitetom.

Prošlo je deset godina od te prve zaljubljenosti, i ove godine početkom leta zaljubila sam se. Intezitet isti. Valjda to kod mene ide svakih deset godina.

I sa ovom zaljubljenošću sada, isto je. To je isti tip devojke, sa tom razlikom da ovoga puta svakako neću tugovati, previše sam zavolela sebe u tom rasponu od deset godina.

I kao što Dina reče, sve prave ljubavi su tužne.
By RuznaGlupaZla
Da li ste ikada voleli a niste bili sa tom osobom? Da li jos uvek mislite na nju? Pisite o vasim problemima...
Da.
Ne.
Evo sad ću...
Korisnikov avatar
By Sunce
Volim nesrecne i neuzvracene ljubavi. Ove druge mi ne prijaju, a ako pocnu da prijaju - unistim ih do kazes lj. :doktor:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
random tema sa 7. strane i jebem se u kometar prethodni *bljuv*
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!