- 04 Feb 2009, 21:07
Bette i njena koledz koleginica..................................... Hocu jos.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Myselfrešila u 2009. da se izleči od shiftitisa, i uspelaOriginally posted by KittrieSamo da primetim da je Kittrie napisala 'normalan' post, odnosno nema velika / mala slova - da te glava zaboli.
.......................................
Si dobro?
Originally posted by KittrieJa ih skidam sa rapida. Ne volim stream, a ovako imam fajlove koje mogu rezati i deliti okolo.Originally posted by Minieja to volim odma da pogledam, a evo linka
Zene kako skidate nove epizode?
Eztv torrenta? meni preko njih treba bar 10h
ima li linkova na rapidu ili negde??
www.surfthechannel.com
(tu imaju SVE serije redovno apdejtovane sa mnogo linkova sa kojih mozes da ih gledas)
ukucas the l word (izaberes kategoriju tv ako treba) i izadju ti SVE epizode. kasnije kad biram odakle cu da gledam, ne biram youtube, nego megavideo sbog kontinuiranog streama i kvaliteta.
Originally posted by emo_haos_Ja sam znao da neka Dejna umire pre nego sto sam i poceo da gledam seriju
that's it. vise ne ulazim u ovu temu. spoileri. setim se, sa pocetka ove teme, jednog posta (tako sam saznala da ce dejna umreti). i onda sam se pitala gledajuci svaku epizodu (valjda) druge sezone - hoce li sada? a sada? a u ovoj?
Originally posted by deckoJa pratim ovu seriju ali kad udjem ovde kao da ne pratim Sve neka dogadjanja i likovi o kojima ja pojma nemam...Originally posted by emo_haos_Ja sam znao da neka Dejna umire pre nego sto sam i poceo da gledam seriju
that's it. vise ne ulazim u ovu temu. spoileri. setim se, sa pocetka ove teme, jednog posta (tako sam saznala da ce dejna umreti). i onda sam se pitala gledajuci svaku epizodu (valjda) druge sezone - hoce li sada? a sada? a u ovoj?
Originally posted by DinaMoja bivsa cimerka je "na preskok" citala ,,Anu Karenjinu" i dodje devojka do kraja a u njenoj svesti- Ana jos ziva i zdrava.
I Dejna je u "mojim" epizodama jos ziva i zdrava!
Originally posted by the1whowishedmeni je super kako si uradila 'srpski' quote na ani karenjiniOriginally posted by DinaMoja bivsa cimerka je "na preskok" citala ,,Anu Karenjinu" i dodje devojka do kraja a u njenoj svesti- Ana jos ziva i zdrava.
I Dejna je u "mojim" epizodama jos ziva i zdrava!
Originally posted by m..Da, zapitam se nekada nad sobom...u fazonu, nesvesno uradim srpsko kvotovanje i onda pomislim: "Jele*a, objasni mi molim te zasto si to sada uradila..."
meni je super kako si uradila 'srpski' quote na ani karenjini
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!