Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by diavolo27I ?Originally posted by *deni*
No hat, veselim se vecerasnjem susretu sa svima vama koji dodjete u Yellow.
Znam da se narodnjaci ne pustaju, bas zato i stavljam ovu numeru
[youtube][/youtube]
Deni,zaista si jedinstven....Pa gde ovu nadje zhivota ti????? Bar sam se nasmejao dobro
Originally posted by *deni*Originally posted by Black LadyAko ni Black Lady, kao ovlasceno lice to nije primetila, onda se to najverovatnije nije ni desilo.Originally posted by angelNSJa nisam primetila... mora da sam bila u jaknama
Bio sam sinoc u Y...
Zanimljivo je bilo to sto je jedan decko, dok sam cekao da dobijem svoju jaknu, poceo bez razloga da se dere na mene i moju prijateljicu.
Malo kulture, molim Vas. Ipak svi tamo odemo da se provedemo a ne da se deremo i histerisemo jedni na druge.
Tracevi, tracevi.... Eh....
Savetujem da se postavi nekakav tajni diktafon i da se svi razgovori na prijemu i izdavanju jakni ubuduce snimaju i da se ti audio zapisi priloze kao dokazni materijal u svakoj buducoj diskusiji o zivopisnim desavanjima na punktu za prijem i izdavanje jakni. A taj punkt je zaista zivopisan...
Meni licno je ta sluzba mnogo interesantnija od, recimo, sluzbe za intimnu korespondenciju.
Originally posted by Black LadyOsecanje je uzajamno.Originally posted by *deni*Originally posted by Black LadyAko ni Black Lady, kao ovlasceno lice to nije primetila, onda se to najverovatnije nije ni desilo.Originally posted by angelNSJa nisam primetila... mora da sam bila u jaknama
Bio sam sinoc u Y...
Zanimljivo je bilo to sto je jedan decko, dok sam cekao da dobijem svoju jaknu, poceo bez razloga da se dere na mene i moju prijateljicu.
Malo kulture, molim Vas. Ipak svi tamo odemo da se provedemo a ne da se deremo i histerisemo jedni na druge.
Tracevi, tracevi.... Eh....
Savetujem da se postavi nekakav tajni diktafon i da se svi razgovori na prijemu i izdavanju jakni ubuduce snimaju i da se ti audio zapisi priloze kao dokazni materijal u svakoj buducoj diskusiji o zivopisnim desavanjima na punktu za prijem i izdavanje jakni. A taj punkt je zaista zivopisan...
Meni licno je ta sluzba mnogo interesantnija od, recimo, sluzbe za intimnu korespondenciju.
Deni obozavam te
Originally posted by *STATUS*
ТРЕСЛА СЕ ГОРА, РОДИО СЕ МИШ !
Само тако бих могао да опишем свој боравак у суботу у клубу Yellow-u...
Мој најављен долазак је растерао новосадске форумаше па сам уочио само двојицу... ито Денија са којим сам дошао и Марвина....
Originally posted by *deni*Kakve su to podrazumevajuce aktivnosti? Ja ne podrazumevam nista!
Ne mogavsi da se odbranim od tolikog nagovaranja, pristao sam, pa smo se zavukli u taj dark room i zadrzali se jedno pola sata tamo u podrazumevajucim aktivnostima.
Originally posted by AmadeoJa t' pokazem gde je, ali moras sam da nadjes odgovarajuce drustvo.
Isti nas problem muchi
Originally posted by AmadeoPaaaaa, kako bih ti rekla.... ta Sluzba je specificna i vrlo karakteristicna po tome da funkcionira sama od sebe, tj. sama sebe, da se tako izrazim, podmazuje i hrani, a clanovi su u drugom planu, tj. menjanju se kao donji ves.
Nego de ti nama deni nabroj chlanove te SZIK?
Originally posted by *deni*
Paaaaa, kako bih ti rekla.... ta Sluzba je specificna i vrlo karakteristicna po tome da funkcionira sama od sebe, tj. sama sebe, da se tako izrazim, podmazuje i hrani, a clanovi su u drugom planu, tj. menjanju se kao donji ves.
Ta Sluzba ti je kao neki Perpetuum Mobile, ako sam se dobro izrazila.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!