Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Storm
Federer je plakao jer je shvatio da njegov dosadašnji pristup tenisu ima granice, i zato što nije siguran da li će uspeti da toliko promeni svoju igru da bi uspešno parirao Nadalu i ostalima.
ti si to dobio sms od feda, pa znash? :puzzle:

ocigledno je bilo da je zaplakao ganut podrshkom vetjine ljudi sa tribina. shto za njega bash nije uobichajeno... uostalom publika uglavnom navija protiv favorita.

pre nego shto je briznuo u plach rekao je: you guys are killing me here
Korisnikov avatar
By kenozoik
spliff ipak mislim da si malo pobrkao. publika mu je samo prelila casu pa je briznuo u plac. a pre ce biti da je skapirao da ce mu biti jaaaako tesko da osvoji 14. GS. a i videlo se da se nadao da ce taj 14-ti pasti bas danas.
Korisnikov avatar
By kenozoik
a Nadal mi je bio kriminalan, na tarzan engleskom - izvini sto sam te pobedio danas :lol: ne zna covek kako da ga utesi.
i mislim da ce fotke se slikanja biti najsumornije u istoriji GS, jer glupo Nadalu da se cereka kad ovaj place pored njega.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Nije prvi put Federeru da plache...

Slika

Slika

ali tada je pobedjivao....

a ovog puta i u zenskom i mushkom finalu.... suze:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
ma da
plakao je svaki put kada je osvajao wimbledon
chak sam smatrao da preteruje
no nikada ga nisam video da plache posle poraza
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by kenozoik
a Nadal mi je bio kriminalan, na tarzan engleskom - izvini sto sam te pobedio danas :lol: ne zna covek kako da ga utesi.
pa prishao mu je i zagrlio ga... kako bolje moze da ga uteshi?
Korisnikov avatar
By IriS
Nadal je bio divan... potrudio se da ga uteši i rečima i zagrljajem, koliko je mogao... a nije morao.

lm, mene je moj tata toliko iznervirao komentarom: vide li onu seka persu kako plače...
uf kako sam ga napušila! :kletva:
By Ulix
Originally posted by IriS
Nadal je bio divan... potrudio se da ga uteši i rečima i zagrljajem, koliko je mogao... a nije morao.
Nadal je i inace veoma pazljiv i prijatan prema protivnicima, to mi se bas svidja.

(A i u ovoj novoj opremi je bas sladak.)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa i u 1/2 finalu je preskochio mrezu i zagrlio Verdaska.... Bash je mica :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Cestitke obojici, a posebno Nadalu! Navijao sam za njega.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by tinkerbell
:yay: :yay: Ajmo Nadal!!! :yay: :yay:
Slika

:eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay:
:eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay: :eya: :yay:
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Bravo, Nadal!!
Koncentracija 100%, ako treba: 00-24h. :hail:

_______
Federer je danas samo STAO na sredini poslednjeg seta. Mislim da je od tog trenutka napravio 5 ili 6 uzastopnih gresaka. Takvog Federera jos nisam video. :lood:
Korisnikov avatar
By Berserker
Lep meč... A da je Nadal tako super sa protivnicima... nisam znao... lepo od njega. :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne podnosim tankovanog Nadala a jos manje placipi*ke :ubise:

Verdasko:up:
Korisnikov avatar
By Paki
Ma pazi bogati - zameraju mu što je na terenu preozbiljan i ne skače za svaki osvojen poen, a sad mu se zamera i što jednom u sto godina te iste emocije kanališe kroz suze...

Jeb'o vas patrijarhat.
Korisnikov avatar
By spliff
ja mu uopshte ne zameram
samo sam rekao da sam shokiran
inache, i ja sam zaplakao
Korisnikov avatar
By Paki
Ma ne mislim na tebe... :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Paki
Ma pazi bogati - zameraju mu što je na terenu preozbiljan i ne skače za svaki osvojen poen, a sad mu se zamera i što jednom u sto godina te iste emocije kanališe kroz suze...

Jeb'o vas patrijarhat.
:mazi:

Dakle covek place 23 puta godisnje, ne jednom u 100 godina, zato i kazem. Placem i ja, nista neobicno. Federeru je malo preslo u naviku.

Btw, Tinker, Zboonjena (ako je tu uopste), Paki, splifff, Zvrle, zemunac, Indijanac.... > :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa gde se onda nalazi ta taaaaaanka granica između plačipičke i Kuppera? :)

Btw, i ja tebi :fuckbed:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jaoj, ja bas volim kad placu. I zaista teniski mec moze da bude pozoriste. :hamlet: Pozorite je pokret tela, prisustvo publike, interakcija sa publikom itd. Postoji i u tenisu scenario (igrati na dva ili tri dobijena seta), ali interpretacija je drugacija i neizvesna od meca do meca. A postoji i katarza. :lol:

Idu mi na stidnu dlacicu oni koji me pitaju: "A ti pratis tenis :roll: ?" Pobogu, ako neko voli sport to ne znaci da ne voli umetnost i obrnuto.
By Sixto
Originally posted by Kupper

Seeeeeres! Weeeeeeee

Kralju!

Ekipa do dzadza!
Korisnikov avatar
By Sunce

Volis manikiranu pudlicu - frizijanu Vedranu Daskic?
:durenje:
By mikka
Jao, kako me je dirnulo ovo finale.
Federer je pokazao dečaka u sebi, onog čija ga je strast verovatno i učinila onim koji jeste- jednim od najvećih tenisera ikada :yes:
A Nadal je svojom reakcijom pokazao empatiju koja je retka, i time veličinu pravih pobednika. Nije skakao unaokolo od sreće kao unezveren jarac, videvši reakciju svog protivnika, već je dostojanstveno i bez pompe primio nagradu.

A oni koji se uvek i po svaku cenu suzdržavaju od suza su kukavice koje se plaše svojih osećanja. :uljenavatru:
By Storm
Originally posted by spliff
Originally posted by Storm
Federer je plakao jer je shvatio da njegov dosadašnji pristup tenisu ima granice, i zato što nije siguran da li će uspeti da toliko promeni svoju igru da bi uspešno parirao Nadalu i ostalima.
ti si to dobio sms od feda, pa znash? :puzzle:

ocigledno je bilo da je zaplakao ganut podrshkom vetjine ljudi sa tribina. shto za njega bash nije uobichajeno... uostalom publika uglavnom navija protiv favorita.

pre nego shto je briznuo u plach rekao je: you guys are killing me here
Može biti da sam se malo projektovao... :blush:
Ali suština je u ovome: nije Federer postao lošiji, nego su drugi počeli da igraju takav tenis da postojeće, inače izuzetno, Federerovo znanje nije više dovoljno.
I izgleda da mu je to postalo jasno tek juče. Njemu sezona kao da se završila sa Australijom.
A ako mu već toliko znači publika onda neka tu nađe motivaciju da nešto popravi kod sebe. Uključujući i psihičku stabilnost, pošto je peti set značio raspad pre svega u tom pogledu.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by spliff
Serena Williams' semifinal wins in both singles and doubles at the 2009 Australian Open made her the highest-earning female athlete of all time, in any sport.

WTA

:hail:
:wow:

E... ako je... zasluženo :sudija:

A za ova dva klipana :mazi: ne znam.
Tačno nisam znao da li mi je krivo što ovome nestaje san pred očima ili drago što ovaj na takav način postaje legenda.
Blago nama što ovakvo rivalstvo gledalo uživo :)
Peto finale u 5 setova a od toga 3!!! u finalima Grand Slamova... potpuno neverovatno.

:hail2:
Korisnikov avatar
By Sunce
A Nadal je tako mlad - ima tek 22, a 3. juna puni 23.

http://www.atpworldtour.com/3/en/player ... arch=nadal

Nadal - Federer:

http://www.atpworldtour.com/3/en/player ... r2=federer

Imaju istu visinu i tezinu. :alikako:

Bolitijeri: "Jelena je kao tigrica, spremna za napad"

Kako je prethodno najavljeno, u ovom tekstu prenećemo vam Bolitijerijevu analizu ženskog dela žreba ovogodišnjeg Australian Open-a.

1. Jelena Janković

Završila je sezonu na prvom mestu i pokazala da tamo želi i da ostane. Jako nam je drago što se vratila na akademiju da ovde trenira sa svojim timom. Totalno je "fit", kao tigrica spremna da napadne! Da bi osvojila Grend Slem, Jankovićeva mora da se prišunja mreži par puta više u toku meča, ne samo da bi završila poen, ali i da bi njena protivnica shvatila da je neće tako lako pustiti. U novu sezonu ulazi drugačija, misli da može svakoga pobediti, i ja mislim to isto.

2. Serena Vilijams

Kada bih bio upitan i prinuđen da odgovorim ko je najbolja teniserka na svetu i ko ima najbolje šanse da osvoji "Ozi Open" morao bih da se kladim na Serenu ili Venus Vilijams, i ovo kažem samo ako su obe fizički spremne i mogu da izdrže 14 dana dugih mečeva pod jakim suncem. Serena je nemilosrdna sa ranim ubitačnim forhendima, njen servis je ubica, može da se kreće, napada, ona sve radi. Boriće se do samog kraja i onda će početi ponovo. Ona je veliki takmičar i, ni na sekund, ne mislim da ne može do titule.

3. Dinara Safina

"Safina je bila iznenađenje u 2008. godini i, kao i svi treneri i teniseri, znala je da može nastaviti, ali odjednom je nešto u njoj kliknulo. Zaradila je mesto u top 5; dostigla je svoje prvo Grend Slem finale i dovoljno je staložena da dostigne, čak, i više u 2009. godini. Ona igra vrlo ofanzivno i pokušava da kontroliše svaki poen, njeno samopouzdanje je poseban dar i uz pomoć njega može da učini dosta na terenu. Ona će, sasvim sigurno, igrati u drugoj nedelji AO."

4. Elena Dementieva

Dementieva je već započela sezonu u jakom tempu titulama u Ouklendu i Sidneju,međutim nikada nije prošla dalje od 1/4 finala AO u 10 prethodnih pojavljivanja, ali kako je krenula, ovo može biti presedan. Održava balans u igri koja uključuje i odlično kretanje, a ni ne okleva u izlascima na mrežu. Ona neće prepustiti meč protivnici, morate je pobediti. Mislim da će igrati i u drugoj nedelji.

5. Ana Ivanović

Ovde je Ana napravila svoj drugi veliki podvig ušavši u finale prošle godine. Kasnije je osvojila Frenč Open i postala broj 1, sve je bilo u redu, ali odjednom su stvari krenule nizbrdo i ona više nije mogla da ih zaustavi. Publicitet, publicitet, publicitet! Možda joj je previše toga došlo prerano. Ima "oružje" i vreme je da počne da ga koristi. Sviđaju mi se šanse koje ima, ali mora ostati fokusirana na igru u svakom trenutku.

6. Venus Vilijams

Život je misterija u kojoj se svašta dešava. Poslednjih par godina bio je čudan za Venus, čini se kao da je lebdela tokom većeg dela sezone, do Vimbldona. Uživanje je gledati njene klasične voleje, predivno kretanje. Ne dešava se često da vam Venus dođe i kaže:"Osvojiću ovaj turnir", pa ako to uradi, pazite se. Očekujem da će Venus igrati dobro i u drugoj nedelji i, moguće, osvojiti titulu.

7. Vera Zvonareva

Ona je težak protivnik, jako se bori na terenu u svakom svom meču, grabi ka vrhu. Samo jednom je bila u 1/4 finalu Grend Slema, i dvaput došla do četvrte runde AO. Prošle godine izgubila je u prvoj rundi i ne želi da joj se to sada ponovi. Ne sme da misli na prošlost i mora se fokusirati na "sada i ovde". Kod nje je sve stvar samopouzdanja.

8. Svetlana Kuznjecova

Svetlana nije osvojila titulu u singlu još od avgusta 2007. u Nju Hejvenu. Ova godina će joj biti puna obrta. Kuznjecova ima igru sa osnovne linije, dobar servis i dobro izbalansiranu osnovu, ali mora i napasti kada kontroliše poen. Trenutno ima problem sa povredom i ako to bude uticalo na njenu igru, kratko će se zadržati ovde.

9. Agnješka Radvanska

Ima dobru sezonu iza sebe, skok sa 26og na 10. mesto WTA liste i 3 titule. Stigla je do 1/4 finala AO i US Opena, i četvrte runde Roland Garosa i Vimbldona. Njena igra je konstantna, sadržajna, a ona je jako inteligentna na terenu. Još uvek je mlada, ali je veliki potencijal; ona je kao ratnik spreman ne samo za borbu, već i za pobedu.

10. Nađa Petrova

Sa svojim trenerom provela je neko vreme ovde, na akademiji prošle godine nakon povrede. Bio sam veoma imresioniran ne samo tehnikom koju poseduje, već i znanjem i strategijom igre. Definitivno može da se vrati u top 10,a uspeh na AO bi pokazivao upravo u tom smeru.

Nekoliko teniserki na koje Bolitijeri skreće pažnju su Karolina Vozniaki, čiji napredak sa 64og na 12. mesto nije slučajan, i njen skorašnji, umalo podvig, 3 meč lopte protiv Serene nije bezazlena stvar. Viktorija Azarenka, 15 na WTA listi, titula u Brizbejnu bez izgubljenog seta, po Niku, označava dobar početak 20-gošnjakinje koja već igra kao veteran i tako mora i da nastavi. Što se tiče Ane Čakvetadze, Nik kaže da su njene emocije i fokus na igru otišli van kontrole i ako to uspe da vrati na mesto, videćemo najbolje od nje na AO.

Poslednja u nizu koja može da pomrsi račune top igračicama je 19-godišnja studentkinja Nikove akademije, Nemica Sabin Lisički koja je, podseća, izbacila Safinu u prvom kolu AO prošle godine, poseduje odličan servis i igru, ali da mora biti strpljivija na terenu. Njena budućnost je blistava, a njen rad je neopisiv.

SvetTenisa.Net
Korisnikov avatar
By zboO
Placem i ja, nista neobicno. Federeru je malo preslo u naviku.

Btw, Tinker, Zboonjena (ako je tu uopste), Paki, splifff, Zvrle, zemunac, Indijanac.... > :jumpfuck:
plakanje je skrooz cool.... :lol: plachem i ja...dok jednog dana ne svisnem...

Kuppi evo i tebi jedan :jumpfuck:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!