Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by zbunjeniObozavam tu pesmu:Originally posted by sofiaHvala ti punoOriginally posted by zbunjeniEstrella Morente-Volver
Da li neko zna ko peva ovu pesmu sto je Penelope pevala u ''Volver'' i kako se zove pesma?
Originally posted by djo
da li ste ?itali njegovu knjigu 'pati difusa'? objavljena je kod nas sredinom devedesetih?
Originally posted by SunceSlažem se sa svim što si napisao, ali su meni Prekinuti zagrljaji i dalje tek prosečan Almodovar. Svi elementi mi se sviđaju, naročito kadrovi i Penelope, ali uprkos tome, nešto mi ne štima, fali mu nešto. Ne znam šta.
Mislim da je kompleksiniji od Volvera.
U ovom filmu su perspektive, tj. kadrovi odlicni, a standardno i boje: crvena, ljubicasta, bela, plava.
Dopala mi se prica, a posebno Penelope. Odlicno je glumila.
Originally posted by UlixNajbolje filmove snima sa zenama i o zenama. Njegovi rani radovi su mi ipak nadrazi: Zene na rubu nervnog sloma i Sta sam uradila da zasluzim ovo.
Originally posted by SunceSlažem se sa svim što si napisao, ali su meni Prekinuti zagrljaji i dalje tek prosečan Almodovar. Svi elementi mi se sviđaju, naročito kadrovi i Penelope, ali uprkos tome, nešto mi ne štima, fali mu nešto. Ne znam šta.
Mislim da je kompleksniji od Volvera.
U ovom filmu su perspektive, tj. kadrovi odlicni, a standardno i boje: crvena, ljubicasta, bela, plava.
Dopala mi se prica, a posebno Penelope. Odlicno je glumila.
Originally posted by walt333U Volveru su, mislim, Penelopi dodali malo guze, kukova i grudi, a potrudili su se da lici na stil Sofije Loren. Citao sam negde o tome.
Sve glumice u njegovim filmovima imaju tako divne grudi. Uvek sam hipnotisan
Originally posted by sofiaI meni se Prekinuti zagrljaj sviđa parcijalno (pojedini kadrovi i scene, naročito kolorit), ali celokupni utisak mi nije pozitivan. Previše melodramatično i opšte za moj ukus.
Nisam uspela da skontam Prekinuti zagrljaj, uprkos dobrim i prepoznatljivim kadrovima i scenografiji, prica mi je neodredjena, tj. nekako mlaka...daleko od onog uzburkavanja emocija i efekta koji njegovi raniji filmovi ostavljaju...
Favoriti su mi i dalje Sve o mojoj majci i Volver.
Originally posted by spliffAko misliš na nalepljen titl, nema.
jel ima neki link gde mogu da se skunu svi filmovi
sa engleskim prevodom
hvala unapred
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!