Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
"Forumasi, smarate nevidjeno!"

Slika
Slika

"Ostavite moje dete na miru!"

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
A tata gde je? Sa Marijanči?

Ne pratim žutu štampu u poslednje vreme.
By mikka
Evo i ja malo da zamutim :napitak:
Nisam upućen šta je konkretno bio njegov zdravstveni problem, a čini mi se ni većina ljudi ovde, ali ako ga je imao- nije u redu zameriti mu.
Mudrije je prekinuti meč ako se radi o delikatnom zdravstvenom problemu koji ga možda može ugroziti i na duže staze. Da li je to tako bilo- mi ne možemo znati, niti da li on možda igra tenis uprkos tom problemu.

On ima puno pravo i da batali tenis već danas i zamonaši se za vjek i vjekova, to je njegova odluka, i mislim da treba shvatiti kakav je pritisak kada milion ljudi veruje da ima legitimitet da ga osuđuje zbog njegovih odluka u životu. Ja verujem u velika dostignuća, ali njih i dalje postižu ljudi, koji mogu imati probleme kao i svi drugi. Hvala mu što na lep način reprezentuje našu zemlju, ali mislim da je zdravlje jednog pojedinca ipak važnije od par sati euforije navijačke rulje (uh, sad ga skresah :giggle: dobro, u tenisu su navijači ipak kudikamo kulturniji :tenis: )

Takođe, mislim da je u puno navrata Novak pokazao da itekako ima toliko omiljen sportski gladijatorski duh, kada je nastavljao meč i do petog seta, uprkos nekim zdravstvenim problemima. :peace:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Mars
A tata gde je? Sa Marijanči?

Ne pratim žutu štampu u poslednje vreme.
A ti bi taticu? Nisam znao da ti je to "target". :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni je mozak istreniran kao sportisti i sa te strane ni za mene odustajanja nema... (kad se nabija kondicija i kad se trči, trči se bar do 3. "krize" (onog jakog bola u stomaku kada moraš da prestaneš)).

Ali, da skratim priču... ovo oko Novaka me nešto puno ne dira.
Kada igra svoj tenis jako ga je lepo gledati i kada pazi kako se ponaša na terenu nema mu ravnog... ali da ga volim i da ga pratim... i ne baš.

(a Dina, u tenisu postoji nepisano pravilo da se ne predaje dok se god može... pošto meč dobijen na predaju nema istu "težinu" kao pobeda; a to posebno važi za finale GSa... tako da svako kada spomene Amelijinu pobedu (a da zlo bude veće to joj je bila prva), uvek ostane to "Enan je predala"... zato je ova (sa pravom) bila ljuta)
Korisnikov avatar
By broX
iako sam ga stalno podrzavao u ovakvim situacijama, mislim da je sad malo preterao, jer stvarno nije delovao kao da mu je toliko lose
druga stvar...zasto nije na kraju treceg seta predao vec kad je video da mu je Roddick uzeo brejk i u cetvrtom, tek tada :down:

ali i dalje mi nije zao sto sam na avataru Roddick-a zamenio sa njim, ipak je uradio mnogo fenomenalnih stvari, da mu se ovo moze oprostiti

a i ako mu krene lose bar ima alternativu...
http://cornedbeefhash.wordpress.com/200 ... hion-show/
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ma ovako sta koga boli q da li je on predao mech ili ne,to je njegovo pravo. Igrao je on protiv mnogih igracha i gde je gubio zestoko pa je opet igrao do kraja a ne predavao.

Na AO,on je zamolio organizatore da IGRA U VECHERNJIM CHASOVIMA ILI DA SPUSTE KROV sto oni nisu hteli da urade,a sto taj americhki komentator nije rekao da SU KLJUSINI SERENI ZATVORILI KROV kad im je trazila! da ne spominjem da su ovo najvece vrucine u Australiji u ne znam koliko godina i da su i drugi zbog vrucine predavali . Nole:friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!