Originally posted by Galateja
Teta Daco, koliko god da cenim vašu baroknost i duh, toliko preterujete kada neprestano vraćate u top teme za koje forumaši(ce) nisu zainteresovane da odgovaraju. Na svu sreću, u prebogatom asortimanu Forum se potrudio da korisnicima podari foldere Trač arena i Zezanje i opuštencija, a tu bi vašim temama bilo ugodnije. Bar kad je reč o diskusijama ovog tipa.
Draga Galateja.
Teme ovakvog tipa nisu sezonske i nisu kratkog daha, nego su vise kao leksikon u koji se povremeno beleze najzanimljivije aktivnosti licnosti kojima su posvecene.
Slozices se da je g-dja Slavica Djukic Dejanovic, kao predsednica parlamenta, veoma aktuelna i ta aktuelnost je, rekla bih, veoma postojana i to na duzi rok.
A tu je i prateca, saljivo - simpaticna anketa o seksepilu ove dame u trendu ( politickom ), tako da je ova tema svakako dopadljiva, a to u kojem ce se folderu nalaziti meni je sasvim svejedno.
Stavila sam je u Estrogen, jer sam na taj nacin zelela da naglasim upadljivu zenstvenost, neznost i ljupkost g-dje Djukic Dejanovic.
To sto je jedna takva nezna zenica na celu srpske skupstine trebalo bi da bude na ponos svih nas, u Srbiji vekovima zapostavljanih zena.