Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Amerikanci su uvek privilegovaniji od drugih, narocito ako to gledas iz srpske perspektive. :ves:

Uostalom, sta te tu cudi?
Naravno da ce Serena imati vise uticaja od neke tamo Viktorije Azarenke ili Kuznjecove. Ali to nema veze s tim sto je Serena Amerikanka koliko sa tim da ima 9 Grand Slam titula u singlu i isto toliko u dublu i sa tim da je jedna od najboljih teniserki u novijoj istoriji tenisa.

Kada Jelena ili Dementijeva ili Kuznjecova budu samo delic onakve teniserke kakva je Serena (a sada igra daleko ispod svog nekadasnjeg nivoa), onda cu mozda i smatrati da je nepravda sto Serena ima vise uticaja od njih.

Ovako... moze joj se.
:fancyklap:
By Ulix
E da ... ne mislim da je to lepo, ali ne verujem ni u teorije zavere. Najlakse je sve svesti na to: ona je Amerikanka. To je uvredljivo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne moze joj se i uopste ne gledam iz "srpske" perspektive! To nije fer i nije sport, gledamo tenis s predumisljajem. Svaka cast za gran slam titule, ali ukoliko postoje dogovori i namestanja, onda je sve ovo sranje. Navratilova je negde pricala kako ce se takve igracice kazniti trajno, samo sto ja mislim da ce kazna pasti na one neposlusne. Federer i Nadal, kao i Djokovic su Mareja pustili da pobedjuje na "nevaznim" turnirima. I to je uocljivo jako. Plasim se da ce Verdasko izvisiti na Vimbldonu.

Marion Bartoli je u svom blogu napisala da nije fer sto se jedno 1/4 finale igra na Suncu, a drugo uvece. Te recenice sada nema, izbrisana je.
By Ulix
Originally posted by Sunce
Federer i Nadal, kao Djokovic su Mareja pustili da pobedjuje na "nevaznim" turnirima. I to je uocljivo jako.
Djokovic je i Congu pustao, ne? :giggle:

:doh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
E da ... ne mislim da je to lepo, ali ne verujem ni u teorije zavere. Najlakse je sve svesti na to: ona je Amerikanka. To je uvredljivo.
Nevazno je iz koje je zemlje ako joj se gleda kroz prste. Kako su Jelenu kaznili za saputanja na Australian openu ili zbog zadrzavanja pre servisa. Da li se to jos nekome skoro desilo?

Sediste WTA tura je u Americi, najvece pare dolaze iz Amerike, i utoliko je je vazno to sto je Amerikanka. Marej je iz Velike Britanije i ima protekciju. :durenje: :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Federer i Nadal, kao Djokovic su Mareja pustili da pobedjuje na "nevaznim" turnirima. I to je uocljivo jako.
Djokovic je i Congu pustao, ne? :giggle:

:doh:
Mareja su pustili sigurno. A secam se kako je Djokovic osvojio turnir u Monrealu, a onda kao izgubio u 1. kolu Sinsinatija od Moje. Mislim da je taj mec namerno izgubio da se ne bi trosio jer je prethodno cilj ostvario.
Korisnikov avatar
By Sunce
The Russian was angry that they were ordered off court for the roof to be shut while she had a grip on the match.

"Yeah, I was definitely angry. Why should I not be? The game was going my way," said the 2004 US Open champion.

"I'm fine playing without the roof, I think the guys on Tuesday, it was the same weather. Everybody was playing with the roof open. Why today did they have to close it? I didn't get it.

"That's why I was angry."
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika
Slika
:wtf:

:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Oziris
Off 1:Nije mi jasno sto ne obriju pazuh jbt!!!! Proliju litre znoja svakodnevno, mogu misliti kako se to ulepi!
slazem se za potpazusje. :egzorcist:
By Ulix
Originally posted by Lunja
Slika
Slika

Slazem se. Endi je mnogo sladji od tog stvora. :merlinka: :sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika
Slika

:smeh: To se zove gej alhemija!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by DooFFKe
Jel Rodik gay?? :fige:
Ja nacuo za Gasquet-a da je.... 'nako... :blush:
Korisnikov avatar
By Sunce
Hvala! :wow: Uzas, ovlazile joj (oznojile su joj se :dude: ). Da sam strejt, prvo bih joj obrijao bele dlacice na obrazima i zamolio bih je da radi vezbe za podbadak. Nikad je ne bih gledao kako igra tenis jer me plasi ona njena grimasa za vreme serviranja. Zapravo, ona me podseca na upravnicu koncentacionog logora.
Korisnikov avatar
By Dina
A ja sam mislila da je Marej gay? :puzzle:

Za nekog tenisera je Novak rekao nesto lose, rekao je da je peder i jos nesto, ne secam se sad... neko je to ovde pisao cini mi se... ali ja sam shvatila da se odnosilo na Mareja...
Korisnikov avatar
By Sunce
Marej nikad nekako ne gleda u oci. I tako sam zakljucio da je gej! :smeh:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Dina
A ja sam mislila da je Marej gay? :puzzle:

{
- ne primam gay vibracije od Mareja,
- ima devojku,
- na komentar da ga je domaca gay "zajednica" proglasila za najsexy sportistu (ili tako nesto sl.) je odreagovao sa "polaskan sam", itd...
}
=> Marej nije gay. :D

Cista matematika. :kosa:

Za nekog tenisera je Novak rekao nesto lose, rekao je da je peder i jos nesto, ne secam se sad... neko je to ovde pisao cini mi se... ali ja sam shvatila da se odnosilo na Mareja...
Ubedjen sam da su to samo tracevi da je Novak dao izjavu tog tipa, ili je "intervju" objavljen u "pouzdanom" listu... :trach:
Ako taj intervju zaista postoji, zamolio bih nekoga da mi ga iskopa, da mogu da izvrsim ozbiljnu analizu tog smeca. :blenta: :mete:
Korisnikov avatar
By Dina
Onda je mozda rekao za Rodika a ja mislila da je Marej ;) I jos Mazu dezinformisala :lol:

Ne znam, ne mogu da se setim ni ko je napisao, ni gde je pisalo... pokusavala sam da idem na pretragu pa da nadjem to ali nista ne izlazi... Ali mozda se neko drugi seti...
Korisnikov avatar
By Sunce
Zanimljivo je da kad god se iznerviramo zbog tenisa i rezultata Jelene i Ane, utehu trazimo u eroticnim teniserima. Nije nam prvi put. :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika
Slika

Slika
Slika

:harmonika:
Korisnikov avatar
By Berserker
Slika
Slika
OVO IDE U ARHIVU!!!!
OVA FOTKA JE TAKO GEJ!!!
POSEBNO JE ĐOKICA GEJ!!!
[size=-5]onaj put kad sam ga sanjao...pa recimo da je foot fetish bio glavna tema u snu...[/size]
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni baš drago što je Safina pobedila.
Ima u njoj strasti i te neke manifestovane volje za pobedom da teško može da se gleda a da se ne navija za nju. Inercija. ;)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!