Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by m..a treci je kad Alice prica Tashi , u prisustvu Heleninom, kako je Dylan sjebala. i Tasha se okrene ka Heleni i onim njenim dubokim glasom upita - Want me to kick her ass?
jao ja bih tu dylan mucila najperfidnijim metodama, skotina jedna bezobrazna, trebalo je da naprave da joj je izrasla brada ko vestici.
anyways, zabroavila sam drugi highlite, alice u sceni sa brakosavetnikom.
Originally posted by kenozoiko da, mada sam to jedva skonstatovala zene oko mene su nesto zakokosarile u tom trenutku sve u glas.Originally posted by m..a treci je kad Alice prica Tashi , u prisustvu Heleninom, kako je Dylan sjebala. i Tasha se okrene ka Heleni i onim njenim dubokim glasom upita - Want me to kick her ass?
jao ja bih tu dylan mucila najperfidnijim metodama, skotina jedna bezobrazna, trebalo je da naprave da joj je izrasla brada ko vestici.
anyways, zabroavila sam drugi highlite, alice u sceni sa brakosavetnikom.
Originally posted by kenozoik[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1XiStvE6 ... re=related[/youtube]
i izgleda da ce sledeca epizoda biti dosta zanimljivija.
jeste videli kakve face prave kad skontaju da su se Shane i Jenny smuvali
Originally posted by Black LadyKo?
ma meni ce Mina i onako dati 6 sezonu oa cu da je pogledam na miru za dva dana
Originally posted by Wilhelminasad kad si je pomenula, pogledam ja na imdb.com i tamo pise da ce se pojavljivati u 5 epizoda(od 6) 6. serijala. znaci nije epizodna uloga. s` obzirom da se shacovala sa Bete, ko zna sta ce tu na kraju da bude.
nisam ocekivala Elizabeth Berkley (famozna Nomi Malone iz Showgirls)
Originally posted by Wilhelminaaaaaaaaaaaaaaa daces ti meniOriginally posted by Black LadyKo?
ma meni ce Mina i onako dati 6 sezonu oa cu da je pogledam na miru za dva dana
Naravno da cu, ali do sada su emitovane samo dve epizode. Sledeca je u subotu.
Ne znam zasto, ali meni je pocetak ove sezone interesantan..... nisam ocekivala Elizabeth Berkley (famozna Nomi Malone iz Showgirls), a ni Papi... U sustini, prica se u potpunosti nastavlja na dosadnu pricu iz pete sezone, meni i dalje Jenny ide na zivce, kao i Shane, i dalje mrzim scene sa Jodie jer je nista ne razumem (uz duzno postovanje glumici koja je gluvo-nema, mislim da su trebali titlovati sve sto govori, ne samo ono sto pokazuje znakovnim jezikom), a trudan ftm je malo naucna fantastika....
Originally posted by MinieWITH EACHOTHER!!!!!!!!!!!!!
nova epizoda je fenomenalno...
nisam prestajala da se smejem. Bas je LMFAO
Bette
Originally posted by WilhelminaOnaj Bette osmeh kad je procitala poruku je bio mmm...:marryme:Originally posted by MinieWITH EACHOTHER!!!!!!!!!!!!!
nova epizoda je fenomenalno...
nisam prestajala da se smejem. Bas je LMFAO
Bette
Meni je Alice bila fantasticna sa njenim izrazima lica, kroz celu epizodu....
Originally posted by Minieja to volim odma da pogledam, a evo linka
Zene kako skidate nove epizode?
Eztv torrenta? meni preko njih treba bar 10h
ima li linkova na rapidu ili negde??
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!