Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *STATUS*E ovo jeste bila istina.... pa nije tako veliki klub, pa da moram da te trazim... e kako si se osmah pojavio
е да, упознао сам Блек Лејди....
извињавам јој се много, али морам да напишем како смо се упознали...
Ушла је у дарк-роом и повикала "Јел Статус унутра"...
у том тренутку сам се отргао из загрљаја једног слатког клинца и изашао да се упознамо... оставила је врло позитиван утисак на мене...слатка малааа
- овај смајли је пише као :пиленце:
Originally posted by Black LadyOriginally posted by *STATUS*E ovo jeste bila istina.... pa nije tako veliki klub, pa da moram da te trazim... e kako si se osmah pojavio
е да, упознао сам Блек Лејди....
извињавам јој се много, али морам да напишем како смо се упознали...
Ушла је у дарк-роом и повикала "Јел Статус унутра"...
у том тренутку сам се отргао из загрљаја једног слатког клинца и изашао да се упознамо... оставила је врло позитиван утисак на мене...слатка малааа
- овај смајли је пише као :пиленце:
Izvinjavam se na smetnji, ali nisam mogla da te pronadjem, a Deni je prosli put zaboravio da nas upozna
Originally posted by ns.happyPljeskavica kod Brene
eto, ja cu statusa da vodim na pljeskavicu iduci put. tamo,kod brene.
Originally posted by ns.happyPa ne mogu rekao sam da mozda ne bi odoleo Statusovom magnetizmu pa bih prevario decka sa njim i to pred samim deckom i to u Breninoj pljeskavicarnici na Bulevaru
laki, mogao bi to biti neki izlazak u 4oro? taman me status izvata tamo kod stadiona u onom mraku dok vi sacekate pljeske, pa svi onda odemo u bircuz na pivu.
Originally posted by Lakiboy_nsnekad mi toliko ides na dupli dildo
Eto ja priznajem da u subotu prosto nisam smeo da izadjem jer sam se bojao da necu odoleti Statusovom zivotinjskom magnetizmu pa cu doci u iskusenje da ga odvedem u dark room i prevarim svog decka
Jbg Status sam si kriv zato sto posedujes sexipil jedne Cece pomesan sa jebozovnim pogledima jedne Karleushe i uz sve to vrtis kukovima kao jedna Seka Aleksic a to je neodoljiv miks
Originally posted by SwanheartMa gotivim i ja tebe iako mi ponekad ides na dupli analOriginally posted by Lakiboy_nsnekad mi toliko ides na dupli dildo
Eto ja priznajem da u subotu prosto nisam smeo da izadjem jer sam se bojao da necu odoleti Statusovom zivotinjskom magnetizmu pa cu doci u iskusenje da ga odvedem u dark room i prevarim svog decka
Jbg Status sam si kriv zato sto posedujes sexipil jedne Cece pomesan sa jebozovnim pogledima jedne Karleushe i uz sve to vrtis kukovima kao jedna Seka Aleksic a to je neodoljiv miks
ali zbog ovakvih postova ti je sve oprosteno
Originally posted by ns.happyah, sad je bezvredan kad nisam imala priliku da vidim статуса u Novom Sadu i poljubim mu ruku
@mina: i ti imas zivot? nemoguce!
Originally posted by *STATUS*Ovo u zagradi ja nisam rekao to si sam dodao.
Lakiboy_ns, ма тебе сви воле....
барем ја...
готивим то курва*ско у теби....
типа... имам дечка, али бих одвео Статуса на кобасице код Брене....
(Имам дечка, али бих се уз Цецине ноте поватао са Статусом и његовом кобајом)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!